FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 07 apr 2015, 17:43

Zodiac je napisao/la:Sta je sa Radovanovicem kad bi on mogao na teren.
Krajem marta je poceo sa treninzima koliko se sjecam tako da ga neocekujem ubrzo na terenu barem ne ovaj mjesec.
samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 apr 2015, 18:22

TzBulevar87 je napisao/la:Danas mi jedna djevojka rece da ce sutra prije, za vrijeme i poslije biti slikanje sa igracima i navijacima ispred svjeze prefarbanog busa i tako to :mrgreen:. Bice te djevojke koje ce raditi kao hostese sutra na tekmi. Radi se na marketingu fino. :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoce li se naplacivati slikanje? Mogao bi se i tu uzeti kes.
& $ ?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 apr 2015, 18:48

Godina je 2015 era digitalne fotografije, kakvo naplaćivanje slika :mrgreen:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 apr 2015, 19:15

Coraco je napisao/la:Godina je 2015 era digitalne fotografije, kakvo naplaćivanje slika :mrgreen:
Lijepa djevojka i jos ljepsa pozadina podizu vrijednost prostora u kome se slika..Pa ono, ogradzen prostor ispred autobusa i prodaju se ulaznica za utakmicu, uz mogućnost slikanja sa hostesom u pozadini autobus i karta nije 5 nego 5+2 KM...Ko se priblizi ogradzenom prostoru a ne plati ulaznicu namah ga se security ocera.... Jarane nije ni ljepota besplatna a ni hostesa...Sve se placa... :lol: :lol: :lol: :lol:
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2015, 19:18

sanjam sliku sa Suljom Killerom, k'o s Alessandrom Nestom :bow:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 apr 2015, 19:23

Al ogradit platnom, da ne možeš džabe ni gledat :urnebes:

Nego Slavija sutra bez triprvotimca: Goran Popović, Nedim Oglečevac i Mahir Karić :thumbup:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 apr 2015, 20:32

Coraco je napisao/la:Al ogradit platnom, da ne možeš džabe ni gledat :urnebes:

Nego Slavija sutra bez triprvotimca: Goran Popović, Nedim Oglečevac i Mahir Karić :thumbup:
U kakvoj su formi zadnja dvojica, to je pojačanje za Slaviju. :D Nego, kakav je teren. Je l' obje ekipe moraju bunariti, il' se može bar na trenutak igrati fudbal. :?

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 apr 2015, 20:38

Teren bi trebao biti u dobrom stanju za nase uslove .... mislim da ce se sutra prije tekme malo i uvaljati da bude tvrdji :D :D po prognozi ne bi trebala kisa padati do sutra al sutra najvljuju i to bas za vrijeme utakmice :roll:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 07 apr 2015, 21:22

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pobjeda- ... ija/158580" onclick="window.open(this.href);return false;

'nači, 'nači, 'nači :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2015, 21:34

beka23 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pobjeda- ... ija/158580

naci,odracemo ih naci,ono,razumijete,naci, vrh :mrgreen: :urnebes:
udri suljooooo boli te taki :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 apr 2015, 22:02

Upravo dobih informaciju iz kluba da će Slavija osim ove trojice suspendovanih igrati i bez dvojice ponajboljih igrača ove sezone, Duška Radosavljevića i Vedada Šabanovića, te Milutina Ivanovića. Svi oni su bili roviti u prethodnim utakmicama, i sutra će dobiti poštedu jer je mnogo bitnija Slaviji tekma u subotu protiv Zvijezde.

Tako da, već mogu da vam čestitam na rutinskoj pobjedi. :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2015, 22:47

Pappy je napisao/la:Upravo dobih informaciju iz kluba da će Slavija osim ove trojice suspendovanih igrati i bez dvojice ponajboljih igrača ove sezone, Duška Radosavljevića i Vedada Šabanovića, te Milutina Ivanovića. Svi oni su bili roviti u prethodnim utakmicama, i sutra će dobiti poštedu jer je mnogo bitnija Slaviji tekma u subotu protiv Zvijezde.

Tako da, već mogu da vam čestitam na rutinskoj pobjedi. :D
znaci,postajete travnik 2 :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 apr 2015, 22:52

Jel i dalje slobodan ulaz za djevojke na stadionu ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2015, 22:55

DoeTz je napisao/la:Jel i dalje slobodan ulaz za djevojke na stadionu ?
nego sta :roll: :roll: ..i vojnici isto dzaba ulaze kao i djeca do 10 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 apr 2015, 22:58

staragarda je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jel i dalje slobodan ulaz za djevojke na stadionu ?
nego sta :roll: :roll: ..i vojnici isto dzaba ulaze kao i djeca do 10 godina
Ok, hvala brate, odlucio prestat ove sezone ici al eto ne da mi se :D Pa se vracam da pojacam kospicare :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 07 apr 2015, 23:02

Ima li sutra gdje kakav prenos tekme, najvjerovatnije da necu moci na tekmu, fasovo sam grip, danima ne mogu iz kreveta?!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 08 apr 2015, 07:57

Azmir Husić projektom od 8 miliona KM želi sa Slobodom osvajati trofeje

Objavljeno: 07. 04. 2015 - 12:14 Sport » Nogomet AAATimesArial 1 Google +0
Azmir Husić projektom od 8 miliona KM želi sa Slobodom osvajati trofeje Foto: Arhiva
Ozbiljan i profesionalan, predsjednik tuzlanske Slobode Azmir Husić želi na čvrste noge postaviti klub. Otkako je stigao na čelo kluba, uhvatio se u koštac sa silnim problemima koji su ga dočekali. Međutim, Husića nije pokolebalo ni to što je Sloboda poslije rata bila u debelom minusu i što su svakodnevno na vrata kluba kucali potraživači i raznorazne inspekcije.

Kako bi se to izbjeglo u budućnosti, Husić je sa svojim saradnicima izradio projekat, odnosno Nacrt pod nazivom "Zlatna karika". Kako sam kaže, već mu je dosadilo da se Sloboda gleda i prati u negativnom kontekstu, pa je predstavljen plan za naredne četiri godine. On je već dostavljen ljudima iz Opštine, koji su upoznati sa projektom i koji bi uz Husića i njegove ljude trebali biti ravnopravan partner u realizaciji projekta.

- Nacrt projekta je nazvan Zlatna karika i on obuhvata period od četiri godine, odnosno do 2019. kada će Sloboda slaviti 100 godina postojanja. Cilj je da Sloboda konačno postane solventna i uredna, a to znači da u ovom projektu očistimo sva dugovanja. Osim toga, veoma je bitno da klub pozitivno funkcioniše i da se konačno riješimo stare i negativne hipoteke. Stalno se pojavljuju i vuku repovi i dugovi. Mi to konačno želimo da izbjegnemo i mislim da je ovaj Nacrt, kojeg smo predali ljudima u Opštini na čelu sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem realan i izvodljiv. Osim toga, želimo da Sloboda funkcioniše po UEFA standardima, što je vrlo važno. Mi 11. maja imamo zakazanu Skupštinu kluba na kojoj ćemo dobiti odgovor ljudi iz opštine. Imaju dovoljno vremena da prostudiraju naš plan i viziju od četiri naredne godine – kazao je Husić.

Prva godina, odnosno sezona koja je u toku odnosi se na opstanak Slobode u Premijer ligi. Već od naredne sezone, Husić u planu ima praviti "dream team" i pokušati izboriti evropsko takmičenje. Nakon toga, za dvije godine, velika mu je želja da Sloboda konačno stigne do nekog trofeja. Inače, vrijednost cijelog projekta procjenjena je na 8 miliona KM.

- Ja sam spreman sa svojim saradnicima finansirati 50 posto projekta, a za drugi dio očekujem da obezbjedi Grad Tuzla. To je ciklus od 4. godine. Iskren da budem, očekujem pozitivan odgovor, jer mislim da je u interesu svima jaka i stabilna Sloboda. Osim toga, tendencija je da konačno naš klub osvoji i neki od trofeja, da li Kup ili prvenstvo, svejedno. Bitno je da pokušamo povezati i sve ljude koji su imali veliki ili mali doprinos u Slobodi. Stabilizacija i klub bez dugova je glavni preduslov da se naprave mnoge lijepe i pozitivne stvari u gradu. Želim da klub postavimo na zdravim osnovama, ali svi se trebamo zajednički založiti – rekao je Husić.

husic-800

Azmir Husić: Prihvatam da se nacrt koriguje ili dopuni, ali nikako da se odbije

Husić prije svega želi da Sloboda konačno dobije svoje mjesto pod suncem u BiH i da se brend imena samo jača.

- Moj krajnji cilj je da 2019. godine imamo Slobodu bez dugova. Mnogi navijači trebaju s ponosom da navijanju za Slobodu, a ne da se stide. Jednostavno, želim da na ovim prostorima budemo prepoznatljivi po svemu. Zato i očekujem pozitivan odgovor gradskih vlasti, jer bez njih se ne može realizovati ovako kompleksan plan. Što se tiče nacrta, prihvatam da se koriguje ili dopuni, ali nikako da se odbije. Jer u suprotnom, ja ne želim viši biti predsjednik Slobode. To nije nikakav ultimatum ili uslov, već realna opcija. Mislim da je "Zlatna karika" jedna konkretna poslovna vizija i prijedlog saradnje i vjerujem da se za ove četiri razvojne godine može uraditi dosta – rekao je Husić.

Kao prvi čovjek kluba on unaprijed razmišlja i pravi konkretne planove. Iako se čini dalekim, za četiri godine Sloboda će biti "starac" od stotinu ljeta.

- Plan je da za proslavu sto godina kluba dovedemo nekog atraktivnog protivnika iz Lige petice. Mi u pregovore za ovaj projekat moramo krenuti najkasnije naredne godine, jer veliki klubovi imaju ispunjenje kalendare. Želimo da na Tušnju to bude spektakl, kakav i dolikuje Slobodi. Želimo da se ovaj spektakl pamti – rekao je Husić.

Uz dužno poštovanje svih dosadašnjih predsjednika, koji su "vladali" Tušnjem, Husić se po mnogo čemu razlikuje od prethodnika. Izdvaja se po tome što želi konačno od Slobode napraviti brend, koji će se poštovati i cijeniti. Tretman i odnos kakav danas Sloboda ima je za nijansu porvaljen, a zahvaljujući konkretnim potezima Husića, imidž kluba se mijenja nabolje. Svakim danom Husić jača Slobodu, animira i ljude iz političkog života, a jedino je njemu pošlo za rukom da privoli pasivnog gradonačelnika Jasmina Imamovića da se konačno zainteresuje za klub.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 apr 2015, 08:56

solinas je napisao/la:
beka23 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pobjeda- ... ija/158580

naci,odracemo ih naci,ono,razumijete,naci, vrh :mrgreen: :urnebes:
udri suljooooo boli te taki :mrgreen:
'nači trebamo mi kakvu uciteljicu zaposlit u klubu, malo vecernje skole za pojedince, il nedat svakom pred kameru :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 apr 2015, 11:39

s obzirom da će Slavija nastupit' bez nekoliko igrača, te da je njihov trener otkrio taktiku: "kontrama do boda", očekujem da prođu kao Travnik, dakle ubjedljiva pobjeda bez ikakvih problema!

s druge strane, čak i da je Slavija u punom sastavu, očekivao bih sigurnu pobjedu, dva razlike, jer naprosto smo bolja ekipa, a tek sad kad oni dolaze bez nekoliko prvotimaca :salut:

što se posjete tiče, priželjkujem 3000, pristat' ću i na 2000 :kafa:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 apr 2015, 11:55

1-1, H1, 1+3, derite sve, Slavija sa drugim timom dolazi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []