filip13 je napisao/la:george nije bek,a u defanzivnoj petorci imaš samo jednog beka,ako je butler bekKobe Bryant je napisao/la:COY - ima stvarno kao nikad kandidata
- Gregg Popovich - opet sa tolikim kruzenjem lopte i rotacijama igraca i minutazom izvukao maximum maximuma jedan od naj boljih trenera u NBA history
- Tom Thibodeau - svaka cast, sa tolikim povredama i onda bez Denga napraviti cudo , ostavlja te bez rijeci
- Jeff Hornacek - rooky trener , DD sa naseg foruma kao zagrizeni navijac Phoenixa ni sanjati nije mogao o ovakvoj sezoni , pa on je od Greena napravio igraca
- Rick Carlisle - jos jednom potvrdio klasu , sa stvarno limitiranim rosterom , pa Carter i Marion su mu vazni igraci i sto je jos najbolje daju veliki doprinos bez oscilacija , to jos samo moze Pop izvuci iz igraca
ovaj Casey ipak ne moze u istu recenicu sa ovim velicinama , bez obzira na izvanredan rezultat Toronta u nikad slabijoj konfenerciji
MVP - Durant ovdje smo svi jednoglasni , stvarno vrhunska sezona
ROY - preslaba konkurencija, kada su braca Plumlee u glavnoj konkurenciji , sta reci, ali ako ce od nekoga biti nesta iz ove klase to je MCW pa njemu ide samo iz tog razloga glas

MIP i 6M Moraju biti iz Phoenixa kako god jer Green , braca Morris Dragić se trebaju nagraditi
1 petorka:
1. Curry
2. Harden
3. Durant
4. James
5. Noah
2 petorka:
1.C.Paul
2. P.George
3. Carmelo
4. Aldridge
5. Duncan
3 petorka:
1. Lowry
2. Dragic
3. Love
4. Griffin
5. Jefferson
DOY se ne mogu odluciti evo 5 imena nije petorka ali oni se izdvajaju :
- R.Hibbert
- J.Noah
- P.George
- J.Butler
- K.Leonard
Znam da je George trica , kao i da je Love cetvortka , mislim sad me vrijedjas
 , jednostavno moram staviti Georga radi igara na pocetku sezone i zbog rezultata Indiane (igrao je 2 sve do kad se granger povrijedio)  , a Love je zasluzio po % ( a i on s obzirom na sut silom prilika moze igrati krilo , mada je ako bi morao striktno po pozicijama bilo tesko izabrati petorke)  , a za defanzivce sam cak i napisao da nije prtorka , nego po meni 5 IMENA  koji su igrali naj bolju odbranu
  , jednostavno moram staviti Georga radi igara na pocetku sezone i zbog rezultata Indiane (igrao je 2 sve do kad se granger povrijedio)  , a Love je zasluzio po % ( a i on s obzirom na sut silom prilika moze igrati krilo , mada je ako bi morao striktno po pozicijama bilo tesko izabrati petorke)  , a za defanzivce sam cak i napisao da nije prtorka , nego po meni 5 IMENA  koji su igrali naj bolju odbranu

i da koji je tacan datum (znam da je neko bio postavljo) ove godine kad ce objavit nagrade da saberem prije toga
  i da koji je tacan datum (znam da je neko bio postavljo) ove godine kad ce objavit nagrade da saberem prije toga 

Jbt, stvarno yebenica. Nevjerovatno. Jedna od yebenijih prognoza, posebno za 2. petorku i za najbolje defanzivne petorke.
  Jbt, stvarno yebenica. Nevjerovatno. Jedna od yebenijih prognoza, posebno za 2. petorku i za najbolje defanzivne petorke.