FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

ennis
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la ennis » 27 mar 2015, 19:22

Ljumani_Banovici je napisao/la:Na racun kluba ide suma od 300.000KM od RMU, a Opcina vec odradila posao sto se tice pomocnog terena (plastika, radovi su poceli).
Je li to Buducnost zeli u PL :D ?? Znam da je dovoljan "mig" jednog covjeka za to. Ako je istina za ovih 300000 to je ozbiljna suma,par klubova u PL ima budzete izmedju 400-500 k.
SLOBODA NAVIJAČIMA

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 mar 2015, 22:15

Ljumani_Banovici je napisao/la:Na racun kluba ide suma od 300.000KM od RMU, a Opcina vec odradila posao sto se tice pomocnog terena (plastika, radovi su poceli).
Bravo banovici :clap: ,infrastruktura je najbitnija. Samo naprijed :thumbup:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 mar 2015, 17:39

Sad samo ne znam sta je sa reflektorima. Da li su oni potrebni za ispunjavanje uslova za igranje u Premijer ligi ?
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 mar 2015, 19:06

Ljumani_Banovici je napisao/la:Sad samo ne znam sta je sa reflektorima. Da li su oni potrebni za ispunjavanje uslova za igranje u Premijer ligi ?
Ma treba qrac, pola lige nema. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 apr 2015, 22:33

Otpisuju nas, otpisuju, a mi sve bolji. Bravo momci, bravo!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 apr 2015, 08:43

LjumanM95 je napisao/la:Otpisuju nas, otpisuju, a mi sve bolji. Bravo momci, bravo!
Ma vi niste normalni hehehe...Jel moguce kod kuce kiksate a na strani uzimate bodove...Da niste kiksali protiv Metalleghe i Goska sad bi ubjedljivo bili prvi...Fakat ne mogu da vjerujem kako to uspijevate :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 05 apr 2015, 18:45

SARS je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Otpisuju nas, otpisuju, a mi sve bolji. Bravo momci, bravo!
Ma vi niste normalni hehehe...Jel moguce kod kuce kiksate a na strani uzimate bodove...Da niste kiksali protiv Metalleghe i Goska sad bi ubjedljivo bili prvi...Fakat ne mogu da vjerujem kako to uspijevate :D
Imali smo nesreću protiv Gošk-a da su došli da igraju bunker i uzmu bod, što im je i pošlo za rukom. A prethodno protiv Metalleghea nam je poništen čist gol u 93. minuti. Da se dobila jedna od tih tekmi bili bi u puno povoljnijoj situaciji, ali i ovako nije loše - još uvijek smo u utrci za Premijer ligu. Samo da se protiv Rudara uzmu 3 boda i nastavi niz neporaženosti koji sada iznosi 12 utakmica zaredom bez poraza. :thumbup:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 apr 2015, 19:37

Da ne povjerujes nijedna utakmica nije namjestena ove sezone.
1947!

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 06 apr 2015, 19:41

dobri su banovici

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 apr 2015, 21:55

Jel ovo Redža nastavio po starom? Ima brzinu da izadje sam pred golmana i onda šipak :lol:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 apr 2015, 21:58

studeni je napisao/la:Jel ovo Redža nastavio po starom? Ima brzinu da izadje sam pred golmana i onda šipak :lol:
Po ovome sto sam vidio haman da jest :D
1947!

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 07 apr 2015, 22:02

Svaka cast za bratski RUDARSKI klub :) Samo posteno gurajte,kao i do sad i bez prevelike medijske paznje lagano ka Premier Ligi,imate najbolje uslove sto se infrastrukture tice od ove ''konkurencije'' tako da ne vidim nikog da ce vam planove pokvariti,uz to u subotu vjerujem da Rudar nece napraviti probleme,spasili smo vas kad smo izbacili V.Bosnu u Kaknju,vjerujem da ce i u Banovicima sad biti dobra atmosfera i neka prihvatljiva pobjeda domacina,i sa srecom u PL momci :)
Rudar Kakanj !!!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 08 apr 2015, 08:35

GK1996 je napisao/la:Svaka cast za bratski RUDARSKI klub :) Samo posteno gurajte,kao i do sad i bez prevelike medijske paznje lagano ka Premier Ligi,imate najbolje uslove sto se infrastrukture tice od ove ''konkurencije'' tako da ne vidim nikog da ce vam planove pokvariti,uz to u subotu vjerujem da Rudar nece napraviti probleme,spasili smo vas kad smo izbacili V.Bosnu u Kaknju,vjerujem da ce i u Banovicima sad biti dobra atmosfera i neka prihvatljiva pobjeda domacina,i sa srecom u PL momci :)
koji si ti uvlakac...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 apr 2015, 14:59

Dan za pobjedu. LJUMANI SVI NA STADION !
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 apr 2015, 20:37

Loša igra, nema završnog pasa (mada ga nemaju ni kome poslat), igra po bokovima - katastrofa, da ne pričam o centaršutevima koji ili idu na prvu stativu (uglavnom prizemni) ili prelete sve igrače i završe u autu. Redžić ubleha od igrača, katastrofa. Prvu utakmicu je pokazao da bi mogao biti solidno pojačanje, ali nakon toga apsolutno ništa nije pokazao. Brzinu ima, ali džaba brzina kad elementarne stvari ne zna - recimo primanje lopte. Ni ostali nisu ništa bolji, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Odbrana je jedina dobra stvar, Mujkić također ponovo nas spašava odbranom zicera... Čast Mujki, Čamrku i stoperima, koji su sve naši igrači i koji jedini pokazuju muda na terenu. Ovo ostalo (plaćenici) počev od Redžića, pa do čak i Trumića koji je odigrao najlošiju utakmicu sezone - pretanko. O Jaranoviću da ne pričam, krilo koje napravi razliku 2-3 puta po utakmici, i kad je napravi završnica je da bog sačuva. Tri boda su tu i ostali smo u utrci za PL, no igra ne obećava nikako. Iz Sanskog Mosta bih bio prezadovoljan i bodom, al' jako teško budući da je Podgrmeč prilično siguran kući i da im gori pod nogama. Mladost bi se dakle od slijedećeg kola mogla odvojiti na prvom mjestu i po mom mišljenju mislim da će tu ostati do kraja.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2015, 23:54

Hajde Kukoo guraaaaj :mrgreen: ide li se na PL, kakav vam je raspored ?

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 apr 2015, 20:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

pa tacno sramota kakav je penal sudija svirao, al i Mujkic kod drugog gola kao da je neki amater

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2015, 20:32

Dobro smo mi izasli iz ove lige..ja se divim ljudima iz Buhaca kako trpe svo vrijeme gledaju kako im klub igra ovdje..pa pazi ti penala hhaha majku ebo covjek se zalet I udario u igraca Buducnosti i penal...Bjezi **** im Mladost mater i pare njihove...ispadaju odmah prve godine iz PL dzaba su ulozili te novce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 21 apr 2015, 20:55

SaltCityAttack je napisao/la:Dobro smo mi izasli iz ove lige..ja se divim ljudima iz Buhaca kako trpe svo vrijeme gledaju kako im klub igra ovdje..pa pazi ti penala hhaha majku ebo covjek se zalet I udario u igraca Buducnosti i penal...Bjezi **** im Mladost mater i pare njihove...ispadaju odmah prve godine iz PL dzaba su ulozili te novce
koji si ti idiot... sta ima mladost sa ovim penalom...pa ni tvoja sloboda nebi usla da nije bilo cire i azmira...pogledaj malo raspored mladosti pa ces vidjeti da svi iz vrha dolaze u dk. a sto se tice para mladost nema para za kupovinu...i a ta tvoja sloboda ce takodje ispasti sljedece godine.. vidimo se...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2015, 21:05

amar009 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Dobro smo mi izasli iz ove lige..ja se divim ljudima iz Buhaca kako trpe svo vrijeme gledaju kako im klub igra ovdje..pa pazi ti penala hhaha majku ebo covjek se zalet I udario u igraca Buducnosti i penal...Bjezi **** im Mladost mater i pare njihove...ispadaju odmah prve godine iz PL dzaba su ulozili te novce
koji si ti idiot... sta ima mladost sa ovim penalom...pa ni tvoja sloboda nebi usla da nije bilo cire i azmira...pogledaj malo raspored mladosti pa ces vidjeti da svi iz vrha dolaze u dk. a sto se tice para mladost nema para za kupovinu...i a ta tvoja sloboda ce takodje ispasti sljedece godine.. vidimo se...

Oca svog nazivaj idiotom ..moja Sloboda sto je ispadala ispadala je ..osim ako nam Azmira ne otjeraju..vi ste ekipa koja moze biti godinu u PL i fajront posebno kad se skrati liga...
jedino ako se ujedinite sa Rudarom mozete bit duze ..Sloboda je imala prosle godine u proljetnom dijelu sezone najacu ekipu to su pokazali protov Jedinstva..ali smo prosle godine imali ekipe koji su trosili pare kao i vi da udju u ligu i sam odabir sudija i svega je to pokazao i kad smo s pravom kartonirani dok nismo rekli stop..naravno da smo i mi placali kad su to radili drugi...nego sretno vama na ulasku u PL ali tesko cete tu opstati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 6 gostiju.