mathie je losije plasiran od dzumhura na atp listi,francuz je pri kraju karijere i sigurno vise nije tako snazniji od damirauvijekuztebe1921 je napisao/la:Ja se vise zalijecem da Dzumhur nije toliki kapacitet i da on nema snage da parira dva dana zaredom nesto snaznijim igracima.. Mozda i ja grijesim ali ne mogu protiv svoje logikeoskarboy je napisao/la:a ljudi sto se zaljecu,pa ne na pravu,prvo malo osjetite granolersa kakav ce bit na sljaci posto odavno nije igrao na njoj.lik vise fura hard nego sljaku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sigurno da nije, al je opet bio favorit na papiru i prolazak Dzumhura je predstavljao iznenadjenje iako ne bi trebao.. ali danas mislim da nema izgledne sanse protiv Granollersa. Slicni su igraci, oba su defanzivci s tim da Granollersa je bolji dubl nego singl igrac i ima vrlo dobar volej, to bi moglo i biti presudno.oskarboy je napisao/la:mathie je losije plasiran od dzumhura na atp listi,francuz je pri kraju karijere i sigurno vise nije tako snazniji od damirauvijekuztebe1921 je napisao/la:Ja se vise zalijecem da Dzumhur nije toliki kapacitet i da on nema snage da parira dva dana zaredom nesto snaznijim igracima.. Mozda i ja grijesim ali ne mogu protiv svoje logikeoskarboy je napisao/la:a ljudi sto se zaljecu,pa ne na pravu,prvo malo osjetite granolersa kakav ce bit na sljaci posto odavno nije igrao na njoj.lik vise fura hard nego sljaku
Mi smo Željini, Željo je naš!
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ovo je nerealno velika kvota na Granjolersa, fakat mislim da je veliki poklon
ma klade su stavile toliku kvotu jer je ove sezone granolers jos nepoznanica sa formom a pogotovo na sljaci koju spanac slabije igra.zato ta kvota nije cudo,dobro bukiji znaju sta rade 

ma over 22.5 i nek se igraju, mislim da ni jedan neće dobiti u dva setaoskarboy je napisao/la:ma klade su stavile toliku kvotu jer je ove sezone granolers jos nepoznanica sa formom a pogotovo na sljaci koju spanac slabije igra.zato ta kvota nije cudo,dobro bukiji znaju sta rade
da mogao bi over,ipak je to sljaka
Cermak F./Vesely J. - Gonzalez M./Haase R. - 1
-
- Kontakt:
Nije igrao od augusta prosle godine na sljaci kad je ispao od Thiema. U posljedne vrijeme nanizao 5 poraza na hardu cak sam neke meceve gledao stvarno je lose igrao, veoma je defanzivan igrac sa solidnom razmjenom, mozda ga iznenadi Damir i mec moze ici u tri seta, ja bi tu prije igrao vise od 21 gejma ( z2 ) .Armala je napisao/la:Ovo je nerealno velika kvota na Granjolersa, fakat mislim da je veliki poklon
Pratim tenis, pa znam sve te stvari, a to sto nije igrao na sljaci toliko dugo nista ne znaci posto za sljaku privikavanje nije potrebno a on je mrtvi šljakaš po prirodi pa nisi iznenadjenje ti porazi na HC.nodyamidza je napisao/la:Nije igrao od augusta prosle godine na sljaci kad je ispao od Thiema. U posljedne vrijeme nanizao 5 poraza na hardu cak sam neke meceve gledao stvarno je lose igrao, veoma je defanzivan igrac sa solidnom razmjenom, mozda ga iznenadi Damir i mec moze ici u tri seta, ja bi tu prije igrao vise od 21 gejma ( z2 ) .Armala je napisao/la:Ovo je nerealno velika kvota na Granjolersa, fakat mislim da je veliki poklon
Ali moze i z2

Evo kao sto sam najavio, volim igrat aziju i obicno mi dobro ide.
Lekhwiya SC - Bunyodkor Tashkent 1 @ 1,85
Lekhwiya je bolja ekipa, to je neupitno. Jos ako se doda', da je Tashkent skoro pa ispao iz lige prvaka sljedece kolo ide Lokomotivi iz Tashkenta u goste. Lekhwiya medju ostalom ima u rosteru Chica (igrao do nedavno za Swansea), Vladimir Weiss (znamo ga svi...) ili Razak-a. Igraci u dobrim godinama. Definitivno pobjeda Lekhwiye.
Al Hilal - Foolad Khuzestan FC 1 @ 1,60
Isti slucaj kao gore. Al Hilal je individualno bolja ekipa, Thiago Neves (igrao za HSV npr) ili Samaras (znamo ga takodjer svi
), su samo slag na tortu. Foolad ce - kao svaka ekipa iz Irana - jako tesko primit gol, ali cim prvi prime, ne gine im 3-4 komada od Al Hilala.
B. Binh Duong - Jeonbuk HC 1:0 2 @ 1,45
Binh Duong je sampion sa Filipina. Igraci su im vecinom domaci, a strance sto imaju ne placaju skupo vec su to vecinom igraci sa iskustvom nekih nizih ranga u evropi. Najbolji igrac im je bio cista rotacija u nekoj ekipi u francuskoj Ligue 2. Jeonbuk je ozbiljna momcad, nekoliko igraca reprezentacije Juz. Koreje, disciplina i jako tesko prime gol. Pobjedili su ih ubjedljivo kod kuce vec.
Shandong Luneng - Kashiwa Reysol 1 @ 2,45
Kashiwa je kuci jedva pobjedila Shandong sa 2-1, a taj gol je pao u 94+kusur, Shandong je uglavnom bolja ekipa. Vjerovatno uz Beijing Guoan i Guangzhou Evergrande najbolja u Kini uopste i s'tim svakako u uzem krugu za pobjedu u ovoj LP. Tu im je Montillo, tu je Aloisio, a imaju i Diega Tardellija (igraci Managera ga znaju sigurno
). Mislim da ce ovo bit tvrda utakmica, ali Shandong ce dobit na kraju.
Lokomotiv Tashkent - Al Sadd 2 @ 2,30
Ovjde pobjeda Al Sadda nece doc u pitanje. Lokomotiva je manje vise ispala iz ove LP te im je ekipa dosta losija. Recimo, jedan od boljih igraca Lokomotive je Damir Kojasevic... sto se tice Al Sadda, tu od ove sezone recimo igraca Muriqui, koji je bio u "najjacoj " ekipi azije, Guangzhou Evergrande, ali Al Sadd je ocigledno JOS vise para ponudio. Zaista odlican napadac. Tu je i Grafite ako zagusti, ma da on je tek dosao i treba mu vremena vjerovatno.
Urawa Red Diamonds - Beijing Guoan X2 @ 1,70
Beijing je vjerovatno medju 3-4 najbolje ekipe azije trenutno. Imaju dosta igraca iz evrope, koji ipak imaju iskustva u azijiskim Ligama, recimo Damjanovic - i dalje odlican napadac i reprezentativac Crne Gore - ili Matic, bivsi reprezentativac BH. Urawa jeste dobra ekipa, ali su bukvalno us*ali ovu sezonu LP, te im ova utakmica i ne znaci pretjerano puno. Cak i da znaci, Beijing je bolja ekipa i moze svakako do bodova u Koreij.
Lekhwiya SC - Bunyodkor Tashkent 1 @ 1,85
Lekhwiya je bolja ekipa, to je neupitno. Jos ako se doda', da je Tashkent skoro pa ispao iz lige prvaka sljedece kolo ide Lokomotivi iz Tashkenta u goste. Lekhwiya medju ostalom ima u rosteru Chica (igrao do nedavno za Swansea), Vladimir Weiss (znamo ga svi...) ili Razak-a. Igraci u dobrim godinama. Definitivno pobjeda Lekhwiye.
Al Hilal - Foolad Khuzestan FC 1 @ 1,60
Isti slucaj kao gore. Al Hilal je individualno bolja ekipa, Thiago Neves (igrao za HSV npr) ili Samaras (znamo ga takodjer svi

B. Binh Duong - Jeonbuk HC 1:0 2 @ 1,45
Binh Duong je sampion sa Filipina. Igraci su im vecinom domaci, a strance sto imaju ne placaju skupo vec su to vecinom igraci sa iskustvom nekih nizih ranga u evropi. Najbolji igrac im je bio cista rotacija u nekoj ekipi u francuskoj Ligue 2. Jeonbuk je ozbiljna momcad, nekoliko igraca reprezentacije Juz. Koreje, disciplina i jako tesko prime gol. Pobjedili su ih ubjedljivo kod kuce vec.
Shandong Luneng - Kashiwa Reysol 1 @ 2,45
Kashiwa je kuci jedva pobjedila Shandong sa 2-1, a taj gol je pao u 94+kusur, Shandong je uglavnom bolja ekipa. Vjerovatno uz Beijing Guoan i Guangzhou Evergrande najbolja u Kini uopste i s'tim svakako u uzem krugu za pobjedu u ovoj LP. Tu im je Montillo, tu je Aloisio, a imaju i Diega Tardellija (igraci Managera ga znaju sigurno

Lokomotiv Tashkent - Al Sadd 2 @ 2,30
Ovjde pobjeda Al Sadda nece doc u pitanje. Lokomotiva je manje vise ispala iz ove LP te im je ekipa dosta losija. Recimo, jedan od boljih igraca Lokomotive je Damir Kojasevic... sto se tice Al Sadda, tu od ove sezone recimo igraca Muriqui, koji je bio u "najjacoj " ekipi azije, Guangzhou Evergrande, ali Al Sadd je ocigledno JOS vise para ponudio. Zaista odlican napadac. Tu je i Grafite ako zagusti, ma da on je tek dosao i treba mu vremena vjerovatno.
Urawa Red Diamonds - Beijing Guoan X2 @ 1,70
Beijing je vjerovatno medju 3-4 najbolje ekipe azije trenutno. Imaju dosta igraca iz evrope, koji ipak imaju iskustva u azijiskim Ligama, recimo Damjanovic - i dalje odlican napadac i reprezentativac Crne Gore - ili Matic, bivsi reprezentativac BH. Urawa jeste dobra ekipa, ali su bukvalno us*ali ovu sezonu LP, te im ova utakmica i ne znaci pretjerano puno. Cak i da znaci, Beijing je bolja ekipa i moze svakako do bodova u Koreij.
-
- Kontakt:
Bevanda do koliko se dobijenih frejmova igraju ove kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, nije valjda do 10? I imas li neke tipove za ove meceve od 15:30h ?
dzumhur je i juce imao srece jer je dobio indisponiranog penzionera za protivnika a cak je i u takvoj situaciji malo falilo da se raspadne krajem drugog seta i da je mec otisao u treci izgubio bi sigurno.. danas je na drugoj strani granollers koji je do skoro bio top20 igrac i ima 3 atp titule (sve osvojene na sljaci, sto govori da mu je to ipak najbolja podloga). Danas ocekujem raspad damira posle par uvodnih gemova i kada vidi da ne moze parirati pocet ce da se nervira i do kraja meca ce skupiti par gomova.
granollers pobjeda, kv. 1,9
granollers pobjeda 2-0, kv. 2,7

granollers pobjeda, kv. 1,9
granollers pobjeda 2-0, kv. 2,7

- dr.van nostrand
- Kontakt:
NK Zeljeznicar Sarajevo - Radnik Bn 1 1,29
FK Sloboda Tuzla - FK Slavija Sarajevo 1 1,44
k. 1,86
FK Sloboda Tuzla - FK Slavija Sarajevo 1 1,44
k. 1,86
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sretno ko isprati ili stavi nesto na listic.
Tu ima jos i Suwon Blue Wings - Brisbane Roar X2 @ 2,05
Broich se vratio u ekipu nakon povrede, daleko najbolji igrac Brisbane-a a vjerovatno i citave Australije. S'njim su "pomeli"
Central Coast proslo kolo sa 6-1. Kod kuce su vodili protiv Suwona 2-0, da bi na kraju Suwon cak preokrenuo utakmicu na 3-2, na kraju se zavrsilo 3-3. Mislim da nece Brisbane izgubit danas...
Tu ima jos i Suwon Blue Wings - Brisbane Roar X2 @ 2,05
Broich se vratio u ekipu nakon povrede, daleko najbolji igrac Brisbane-a a vjerovatno i citave Australije. S'njim su "pomeli"

-
- Kontakt:
Eh to sve stoji, danas ce Dzumhur pokazati koliko zaista vrijedi i moze. Slazemo se z2 realanArmala je napisao/la:Pratim tenis, pa znam sve te stvari, a to sto nije igrao na sljaci toliko dugo nista ne znaci posto za sljaku privikavanje nije potrebno a on je mrtvi šljakaš po prirodi pa nisi iznenadjenje ti porazi na HC.nodyamidza je napisao/la:Nije igrao od augusta prosle godine na sljaci kad je ispao od Thiema. U posljedne vrijeme nanizao 5 poraza na hardu cak sam neke meceve gledao stvarno je lose igrao, veoma je defanzivan igrac sa solidnom razmjenom, mozda ga iznenadi Damir i mec moze ici u tri seta, ja bi tu prije igrao vise od 21 gejma ( z2 ) .Armala je napisao/la:Ovo je nerealno velika kvota na Granjolersa, fakat mislim da je veliki poklon
Ali moze i z2

Alex,ak nisi uplatio savjet ti je da izbaciš prvi par,msm da tu kec dolazi,ja sam igrao na Marrie-a.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Imaš pp.Hass je napisao/la:Alex,ak nisi uplatio savjet ti je da izbaciš prvi par,msm da tu kec dolazi,ja sam igrao na Marrie-a.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Motokultivator
- Kontakt:
Motokultivator je napisao/la:+ obrvaTorres_9 je napisao/la:NOP - gsw 1 2,5
Pelikansi imaju pobjedu manje u odnosu na okc u toj borbi za 8 mjesto.Igram ovo iz razloga jer mislim da ce gsw odmarati karija ili kleja.I njima je jako bitno protiv koga ce zapoceti playoff i ne vjerujem da bi prije izabrali okc ispred pelikansa.Kvota primamljiva i na srednji ulog idem

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.