FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikako mi nije jasno da je Sarajevo ovako očajno 

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
dali kodro razmislja o ostavci nejgore sarajevo u posljednih 20 godina sa najboljim igracima
Samo Sarajevo

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kodro hajd ti u spaniju,a ove igrace treba rastjerat
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
pa bolje bi jarni vodio ekipu od kodre uhljupa,veze on nema o trenerskom poslu
Sramota dede mi

- Evolution87
- Kontakt:
HAJDE VISE **** MU SVE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- 7aprildomemoj
Krkan iz neke selendre oko Zvornika
rahmetli Ćelo bi mu skočio na glavu i sastavio ga sa zemljom 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Evolution87
- Kontakt:
**** ovom zoranu svu familiju cetnikcu
zoran suko za **** nas vuko
zoran suko za **** nas vuko
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
E nemogu da vjerujem.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Obzirom na prikazano na terenu,ni ovaj bod nismo zasluzili... 

Postali smo klub u kojem treneru uče trenerski zanat. Prvo Jarni, pa Uščuplić i sada Kodro... Stvarno smo cirkus. Ovaj Kodro treba da ide, čovjek pokazo da nema šta pokazati na klupi...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ali pogledaj kako se igralo s Uscuplicem, kako sa ostalima.amstaff je napisao/la:Postali smo klub u kojem treneru uče trenerski zanat. Prvo Jarni, pa Uščuplić i sada Kodro... Stvarno smo cirkus. Ovaj Kodro treba da ide, čovjek pokazo da nema šta pokazati na klupi...
To se odmah vidjelo i toga sam se pribojavao, ali pripreme su me malo razuvjerile, medjutim...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 apr 2015, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kiksali smo na smijesnom gostovanju, propustili smo priliku da pridzemo Sirokom na -3 a sa druge strane mogli smo hladno biti i na -6 tako da smijesno je sta su dopustili.
Prosipamo bodove, igra nam je ispod svakog nivoa, Kodro je odlicno startao kada je dosao zasto je odjednom poceo sa ovim nepotrebnim rotacijama i cudnim sastavima nikada mi nece biti jasno, na klupi drzati Stojceva i Velkoskog a da mu igra bolid Okic je smijesno.
I kao sto smo govorili i od pocetka, MI NEMAMO ODBRANE !
Prosipamo bodove, igra nam je ispod svakog nivoa, Kodro je odlicno startao kada je dosao zasto je odjednom poceo sa ovim nepotrebnim rotacijama i cudnim sastavima nikada mi nece biti jasno, na klupi drzati Stojceva i Velkoskog a da mu igra bolid Okic je smijesno.
Ti si opet šampion !
koja smo mi smijurija od ekipe prvo smo doveli ibrakovica koji nam prodaje maglu,pa smo doveli kodru koji nema pojma o zivotu,pa smo dali plate poluigracima koji se tretiraju kao igraci,i sad mi mozemo pricati sta hocemo mi smo sa dzenom imali extra igru po 10 100% sansi ali nam je uvijek falilo srece precke penali svasta,a sada sa kodrom mi imao srece jer da nemamo srece razbila bi nas drina,idi kodro ajde dzeno preuzmi nas ponovo 

Samo Sarajevo
Koja hrpa nehljeba i amatera. Ja imam osjecaj nama ko god da igra, mi smo isto losi.
Glupo mi je izdvajati nekoga da je bio katastrofalan, kad niti za jednog igraca ne mogu reci da je odigrao makar solidno.
Benko?
Je li radi OVOGA doveden? Da je ovako u Rijeci igrao, ne bi ni na tribinama mogao biti.
Cimirot reprezentativac? Ovaj momak se pogubio u ovom dijelu sezone
Radovac nada? Fakat ne kontam sta je nekad ovom momku.
Okic? On je zalutao totalno.
Bilbija? Cini mi se da bi njemu psiholog trebao da smiri glavu.
Kallasi? Totalni amater koji igra na nivou lige iz koje je i dosao.
Rustemovic? Ko njega dovede i ko u njemu nesto vidje, kakvi su to strunjaci?
Ma sve nogom nabiti. Trba bojkotovati naredne utakmice.
Jedino Delacu kapa dole, ostalo bih sve otjerao.
Glupo mi je izdvajati nekoga da je bio katastrofalan, kad niti za jednog igraca ne mogu reci da je odigrao makar solidno.
Benko?
Je li radi OVOGA doveden? Da je ovako u Rijeci igrao, ne bi ni na tribinama mogao biti.
Cimirot reprezentativac? Ovaj momak se pogubio u ovom dijelu sezone
Radovac nada? Fakat ne kontam sta je nekad ovom momku.
Okic? On je zalutao totalno.
Bilbija? Cini mi se da bi njemu psiholog trebao da smiri glavu.
Kallasi? Totalni amater koji igra na nivou lige iz koje je i dosao.
Rustemovic? Ko njega dovede i ko u njemu nesto vidje, kakvi su to strunjaci?
Ma sve nogom nabiti. Trba bojkotovati naredne utakmice.
Jedino Delacu kapa dole, ostalo bih sve otjerao.
Mi nemamo igre nikako.simon je napisao/la:Kiksali smo na smijesnom gostovanju, propustili smo priliku da pridzemo Sirokom na -3 a sa druge strane mogli smo hladno biti i na -6 tako da smijesno je sta su dopustili.
SRETAN BROJ - 1725
Dragi moj prijetlju MI NEMAMO KREATIVNOSTI,nemamo veznog reda i napada.Mi šanse stvorit ne možemo.Lahko bi mi za odbranu da mi napada i veznog reda imamo.Imamo po imenima,ali nema igre.simon je napisao/la:Kiksali smo na smijesnom gostovanju, propustili smo priliku da pridzemo Sirokom na -3 a sa druge strane mogli smo hladno biti i na -6 tako da smijesno je sta su dopustili.
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 08 apr 2015, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yebo li vas dan više. I tebe Meho i igrače. 
Svaka čast Hordama

Svaka čast Hordama

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, relativizam i 38 gostiju.