jbjgaElegant je napisao/la:Nema prenosa utakmice.
ne'a veze
trpajte levate...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jbjgaElegant je napisao/la:Nema prenosa utakmice.
Zrinjski nevjerovatno profitirao nakon ovog kola...sajo10 je napisao/la:S Vaerom se poselamiti na ljeto. Nema on ovdje vise sta da trazi. Frajer nije sastavio 5 minuta dobrog fudbala od proljetnog dijela prvenstva.
Steta... "Moralo" je se ovo pobijediti i iskoristiti kiksove protivnika...
Ako treba cekati Vareu ili bilo koga iz ekipe da udje sa klupe i zabije u zadnjim minutama meca pogodak za pobjedu protiv Radnika onda smo mi nikakva ekipa! Jednostavno danas nije nista islo, slabo smo igrali i tu lezi glavni krivac a ne u Varei ili nekom petom desetom, jer ne znam ko ce poslije ove utakmice uz Vareu biti glavni krivac sto nismo dobili. Cinjenica je da Radnik igra dobro na Grbavici, i sve ostale ekipe koje se zabunkerisu i cekaju kontru igrat ce dobro a mi cemo biti nervozni. To je ista stvar i sa komsijama s koseva. Drina ih je danas raznijela i samo je bilo pitanje hoce li postici pogodak. Zato treba igrati, zbiti redove i podrzati momke, jer nam ista ta Drina dolazi u slijedecem kolu.Željooooo je napisao/la:Nevjerovatno, ne znam jednostavno šta da kažem, sve nam se poklopi i mi us.eremo,![]()
Proklet bio dan kad smo doveli Vareu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.