FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota, nijedan kiks konkurenata nismo iskoristili. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
E ako jos iducu poklonimo ovako bodove i Travniku pa nek se ne vracaju u Sarajevo nikako. Ubaciti juniore da igraju do kraja sezone, pa da znamo bar sto se nerviramo. I kud ne ubise onog provokatora familiju mu yebem zadrtu, jos ga policija i redari pustaju da provocira, ne bi li se nasi upecali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
HEBEM LI VAM SVE PO SPISKU P1CKE JEDNE!!!!!!!!!!!
IBRAKOVIĆU GONI SE U 3 PIZDE MATERINE!!! MOŽEŠ I TI KODRO SA NJIM A POVEDI I OKIĆA!!
Ja više stvarno ne mogu da vjerujem, pa koji je qrc ovo, kiksaju svi redom nude ti se da osvojiš titulu ti ne možeš šanse napraviti protiv usrane Drine. Pa heboga svak ko je selektirao ove p1cke, kakav je to idiot
Pu pu poserem vam se svima usta hebo vam i turskih airlines i malezija mater i šolja u fan shopu
IBRAKOVIĆU GONI SE U 3 PIZDE MATERINE!!! MOŽEŠ I TI KODRO SA NJIM A POVEDI I OKIĆA!!
Ja više stvarno ne mogu da vjerujem, pa koji je qrc ovo, kiksaju svi redom nude ti se da osvojiš titulu ti ne možeš šanse napraviti protiv usrane Drine. Pa heboga svak ko je selektirao ove p1cke, kakav je to idiot

1946
O Allahu dragi
Sedam utakmica od pocetka drugog dijela sezone i skor od tri pobjede, dva poraza i dva remija.
Prvenstvo, dvije pobjede, dva remija i poraz. U tri od pet prvenstvenih utakmica nismo postigli gol.
Oj tugo moja cime sam ovo u zivotu zasluzio, da se oni za koje zivim ovako izivljavaju na meni? Kakav je to jad od ekipe pa to je neopisivo, skupina gubitnika na jednom mjestu koja nije u stanju kreirati jednu akciju za 96 minuta igre.
Da mi se prica o nekim uslovima za igru u istim onim u kojim su igraci Mladosti iz VO odnijeli sva tri boda i zabila ne jedan gol nego dva.

Sedam utakmica od pocetka drugog dijela sezone i skor od tri pobjede, dva poraza i dva remija.

Prvenstvo, dvije pobjede, dva remija i poraz. U tri od pet prvenstvenih utakmica nismo postigli gol.

Oj tugo moja cime sam ovo u zivotu zasluzio, da se oni za koje zivim ovako izivljavaju na meni? Kakav je to jad od ekipe pa to je neopisivo, skupina gubitnika na jednom mjestu koja nije u stanju kreirati jednu akciju za 96 minuta igre.
Da mi se prica o nekim uslovima za igru u istim onim u kojim su igraci Mladosti iz VO odnijeli sva tri boda i zabila ne jedan gol nego dva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisam ni za ovog,ni za onog,a mogu za sebe reci da spadam u red realnih i objektivnih ljudi,tako se nastojim ponasati i ovdje,iako je nekad to potesko,kad krv uzavri,i tu nema nista neobicno...Medjutim,ako znamo koga bi to Mi svi zajedno mijenjali,da li znamo koga bi Mi to doveli umjesto takvih,trenera,igraca..koga????
Hajde kad smo toliko pametni,ostroumni,stratezi,itd..ponudimo upravi rijesenja koja imamo,jer znam i siguran sam da bi saslusali i prihvatili svako rezonsko rijesenje,rijesenje koje ce nam svima donijeti mir,blagostanje,uspjehe..
Znam i siguran sam da je ljudima u upravi u ovim danima najteze,da nemaju mira i da vise ni sami nisu sigurni koji je prvi potez..A,napominjao sam u vezi onih kazni da to ne moze biti garancija budjenja nakon kojeg cemo dolaziti do zeljenih rezultata..
Naprosto doslo je vrijeme (brze nego je to iko mogao zamisliti) da se uradi jedna detaljna analiza,i pored novca koji je neophodan da se odredjenim vezama ucini napor i dovede neko ko ce uistinu biti autoritativan,ali prema bezobrazniku to nece piti vode,jer takav to ne cuje i ne zeli da vidi..Dakle,i u tom smislu uciniti odredjene promijene..
Ne pozivam na bilo kakve otkaze,ostavke,prekide ugovora,to ce uciniti ljudi iz vrha ako zakljuce da treba napraviti taj korak,ali sam duboko ubijedjen da strpljenja vise nema ni najstrpljiviji,i ubijedjen sam da uprava ovo vise ne zeli tolerisati,samo je pitanje koje korake napraviti....Mozda vec sad se pripremati za iducu sezonu,a ovu privesti kraju ako bar kao viceprvak,jer bilo kakve promijene sad ne vjerujem da bi pomogle u ostvarivanju krajnjeg cilja. Ova ekipa to je vec svakom jasno je jalova i anemicna,rekao bih u komi,zajedno sa SŠ
Hajde kad smo toliko pametni,ostroumni,stratezi,itd..ponudimo upravi rijesenja koja imamo,jer znam i siguran sam da bi saslusali i prihvatili svako rezonsko rijesenje,rijesenje koje ce nam svima donijeti mir,blagostanje,uspjehe..
Znam i siguran sam da je ljudima u upravi u ovim danima najteze,da nemaju mira i da vise ni sami nisu sigurni koji je prvi potez..A,napominjao sam u vezi onih kazni da to ne moze biti garancija budjenja nakon kojeg cemo dolaziti do zeljenih rezultata..
Naprosto doslo je vrijeme (brze nego je to iko mogao zamisliti) da se uradi jedna detaljna analiza,i pored novca koji je neophodan da se odredjenim vezama ucini napor i dovede neko ko ce uistinu biti autoritativan,ali prema bezobrazniku to nece piti vode,jer takav to ne cuje i ne zeli da vidi..Dakle,i u tom smislu uciniti odredjene promijene..
Ne pozivam na bilo kakve otkaze,ostavke,prekide ugovora,to ce uciniti ljudi iz vrha ako zakljuce da treba napraviti taj korak,ali sam duboko ubijedjen da strpljenja vise nema ni najstrpljiviji,i ubijedjen sam da uprava ovo vise ne zeli tolerisati,samo je pitanje koje korake napraviti....Mozda vec sad se pripremati za iducu sezonu,a ovu privesti kraju ako bar kao viceprvak,jer bilo kakve promijene sad ne vjerujem da bi pomogle u ostvarivanju krajnjeg cilja. Ova ekipa to je vec svakom jasno je jalova i anemicna,rekao bih u komi,zajedno sa SŠ

Zadnja izmjena: socrates, dana/u 08 apr 2015, 18:59, ukupno mijenjano 3 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ima li neko da zna sta je s Velkoskim,nema ga 2 utakmice,a objavljuje slike iz splita??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Horde zla i uprava trenutno jedini ponos svetinje. Uskoro će sijevati otkazi igračima ubijeđen sam u to jer definitivno ne zaslužuju da zarađuju ove cifre koje sada zarađuju u FKS. Ovom četn.iku u Zvorniku se na.je.bem svega što ima.
SRETAN BROJ - 1725
BitiSrcemVezan je napisao/la:HEBEM LI VAM SVE PO SPISKU P1CKE JEDNE!!!!!!!!!!!
Ja više stvarno ne mogu da vjerujem, pa koji je qrc ovo, kiksaju svi redom nude ti se da osvojiš titulu ti ne možeš šanse napraviti protiv usrane Drine. Pa heboga svak ko je selektirao ove p1cke, kakav je to idiotPu pu poserem vam se svima usta hebo vam i turskih airlines i malezija mater i šolja u fan shopu

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Čomore vrati se, sve ti je oprošteno !!!
Koji uhljupi majko mila... Pa onaj stoperski (ne)par nebi pozelio ni najvecim dusmanima, Kalassi je amater, ali tootalni, Duljevic nafuranko mali, dribla 4 na 1, a 1 na 1 nem daMu, Okic se pogubio... Ma nemam snage analizirati dalje. Delac
ostali su uhljupi zivi !!!
I da, ovi sto napadaju Horde i raju sa Sjevera, nek ih sve redom povuku za...
Horde

Koji uhljupi majko mila... Pa onaj stoperski (ne)par nebi pozelio ni najvecim dusmanima, Kalassi je amater, ali tootalni, Duljevic nafuranko mali, dribla 4 na 1, a 1 na 1 nem daMu, Okic se pogubio... Ma nemam snage analizirati dalje. Delac

I da, ovi sto napadaju Horde i raju sa Sjevera, nek ih sve redom povuku za...
Horde

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' vas stid pi*ke jedne?
Sve i jednu je*enu stolicu je trebalo isčupati i baciti na ove rineka zvani security i specijalci a pogotovo na ovo go*no što glumi mangupa, je*em li mu pleme.
@kanarinac nemoj opet po starom, sutra ćeš po običaju lizati to.

Sve i jednu je*enu stolicu je trebalo isčupati i baciti na ove rineka zvani security i specijalci a pogotovo na ovo go*no što glumi mangupa, je*em li mu pleme.

@kanarinac nemoj opet po starom, sutra ćeš po običaju lizati to.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
ŠTO PRIJE SE POMIRITE SA TIM DA OD TITULE NEMA NIŠTA LAKŠE ĆE VAM BITI ZA 2 MJESECA.
Jesam ja davno govorio za Ibrakovića??
iz utakmice u utakmicu nam se pokazuju njegove zvjezdice Y klase.. sve redom od Protića,Purića do Okića i sličnih...
Jesam ja davno govorio za Ibrakovića??

iz utakmice u utakmicu nam se pokazuju njegove zvjezdice Y klase.. sve redom od Protića,Purića do Okića i sličnih...
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Nasi igraci nemaju bazno fudbalsko znanje koje se radi sa kadetima :
1-Predaja lopte
Lopta se daje iza ledja nasim igracima koji uz to imaju i protivnickog igraca odbrane uz sebe jer su napadi spori
2-Prijem lopte
Kad se lopta prima ona se odbija od noge kao od debla i to bar 1 metar tako da nam treba jos sekunda da se lopta smiri i stavi pod kontrolu
3-Kretanje bez lopte
Kad smo na 30-tak metara od protivnickog gola svi nasi igraci pred golom stoje kao ukopani a uz njih po 2 odbrambena igraca, tako da je nemoguce napraviti "igraca viska"
4-Igra na prvu zavsava u gol-autu i nije ni blizu sanse, jer igraci nemaju tehniku za to
5-Igraci su nam umisljeni da vrijede
Osim Delaca ovo ostalo je sve tuga. Izmjene protiv Drine su bar donjele zivost. Sada nam je i Evropa pod velikim pitanjem a vi pricajte o titulama. Ovo je sramota.
1-Predaja lopte
Lopta se daje iza ledja nasim igracima koji uz to imaju i protivnickog igraca odbrane uz sebe jer su napadi spori
2-Prijem lopte
Kad se lopta prima ona se odbija od noge kao od debla i to bar 1 metar tako da nam treba jos sekunda da se lopta smiri i stavi pod kontrolu
3-Kretanje bez lopte
Kad smo na 30-tak metara od protivnickog gola svi nasi igraci pred golom stoje kao ukopani a uz njih po 2 odbrambena igraca, tako da je nemoguce napraviti "igraca viska"
4-Igra na prvu zavsava u gol-autu i nije ni blizu sanse, jer igraci nemaju tehniku za to
5-Igraci su nam umisljeni da vrijede
Osim Delaca ovo ostalo je sve tuga. Izmjene protiv Drine su bar donjele zivost. Sada nam je i Evropa pod velikim pitanjem a vi pricajte o titulama. Ovo je sramota.
Ova Mehina taktika sa jednim napadacem ne ide ba!! NE MOZE! Dokazano vec 5 utakmica da Benko NE MOZE sam nista! NE MOZE! ponavljam, NE MOZE!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Moj Duljevicu, isti onaj potez viska koji nas je kostao sigurnije pobjede na Grbavici, pobjede u Mostaru protiv Zrinjskog, ti se desio pred kraj meca kad umjesto da plasiras loptu u susjedni ugao driblas u pola metra trojicu igraca.
Haurdic kojeg smo otjerali po svaku cijenu je samo u mecu sad sa Celikom i u dva meca protiv nas donio Velezu SEDAM bodova.
momirpeh je napisao/la:Dragi moj prijetlju MI NEMAMO KREATIVNOSTI,nemamo veznog reda i napada.Mi šanse stvor ne možemo.Lahko bi mi za odbranu da mi napada i veznog reda imamo.Imamo po imenima,ali nema igre.simon je napisao/la:Kiksali smo na smijesnom gostovanju, propustili smo priliku da pridzemo Sirokom na -3 a sa druge strane mogli smo hladno biti i na -6 tako da smijesno je sta su dopustili.
Prosipamo bodove, igra nam je ispod svakog nivoa, Kodro je odlicno startao kada je dosao zasto je odjednom poceo sa ovim nepotrebnim rotacijama i cudnim sastavima nikada mi nece biti jasno, na klupi drzati Stojceva i Velkoskog a da mu igra bolid Okic je smijesno.
I kao sto smo govorili i od pocetka, MI NEMAMO ODBRANE !

Delac jedina svijetla tacka na ovoj utakmici

Horde

I Kodro prestani vise da seres sa rotacijama i formacijama i izvedi najboljih 11 i drzi se toga, formacija 4-4-2 i ende sa ovom igrom.
Ti si opet šampion !
Jaoooo kako mi se poseru u ćejf kad se najmanje nadam.
Yebo me dan kad sam počeo pratiti ovaj naš fudbal.
Ali neka me ostajem tu gdje jesam. Idemo po Titulu.

Yebo me dan kad sam počeo pratiti ovaj naš fudbal.
Ali neka me ostajem tu gdje jesam. Idemo po Titulu.

Vratite nam Okica,..kod nas je barem go dao ponekad,..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.