HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 08 apr 2015, 16:18

Nisam neki preveliki optimista danas.Vitezu gori , puni su naših bivših igrača kao i igrača Širokog a mi još nismo postigli "radnu temperaturu" a uz to nema Todorovića,Zlatića,Đurića....Nadam se da me osjećaj vara ali ....
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 08 apr 2015, 17:22

acovic2 je napisao/la:Nisam neki preveliki optimista danas.Vitezu gori , puni su naših bivših igrača kao i igrača Širokog a mi još nismo postigli "radnu temperaturu" a uz to nema Todorovića,Zlatića,Đurića....Nadam se da me osjećaj vara ali ....
Tko ga zabi :D :?:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 08 apr 2015, 17:28

Radulovic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 08 apr 2015, 18:40

Svašta :o , ne mogu da vjerujem da su kiksali svi osima nas :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: .
Yebes premiership ,bundesligu itd ovo je definitivno postala najluđa liga na svijetu.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 08 apr 2015, 18:44

Ultrasi u Vitezu!!
I kad izgube i kad pobjede .........

slika

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 apr 2015, 18:59

Bravo momci, sve čestitke. Nadam se da je ovo početak pobjedničke serije...Ovo je više od tri boda s obzirom na rezultate konkurenata...
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 08 apr 2015, 19:23

Bravo momci, bravo treneru, bravo Ultrasi!

SAMO JAKO!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

westherc
Kontakt:

HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 08 apr 2015, 20:00

Bit će ovdje još svega, ali mislim da je prvo mjesto nedostižno, treba igrati do kraja ali ...
I have a dream

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 08 apr 2015, 20:18

Nakon subote sam mislio da je gotovo, ali kiksevima ove trojke se Zrinja itekako vraća u utrku za prvaka ;)

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 08 apr 2015, 20:23

Danas meni se cini nisu otisli u Vitez niti Dedic niti zvijezda zvana Crnov :thumbdown: ,malo se decko umislio da je iznad kluba i dodje Marinovic koji ocigledno ima svoje "ja" i lagano na tribinu,onakva utakmica protiv Zelje i danasnja pobjeda su pokazatelj da ekipa ide naprijed sto nas moze sve veseliti,bit cemo samo jaci kako prvenstvo bude odmicalo,cestitke i Radulovicu na golu,momak je borac i karakter samo taki,a sampionu trebaju igracu koji su borci i kojima je rezultat i forma ekipe iznad svega!
Iduce kolo dolazi SLoboda i vrijeme je da kuci nekoga isprasimo sve su prilike da ce Sloboda biti ta,trebao je i Zeljo primiti par komada ali sto nesreca sto sudac su odveli utakmicu prema 1:1!
Neka smo mi samo na 2,3 boda od Sirokog zadnje kolo ih pobjedimo i opet im "uzmemu" titulu! :njanjanja:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 08 apr 2015, 23:43

hskzmostar je napisao/la:Danas meni se cini nisu otisli u Vitez niti Dedic niti zvijezda zvana Crnov :thumbdown: ,malo se decko umislio da je iznad kluba i dodje Marinovic koji ocigledno ima svoje "ja" i lagano na tribinu,onakva utakmica protiv Zelje i danasnja pobjeda su pokazatelj da ekipa ide naprijed sto nas moze sve veseliti,bit cemo samo jaci kako prvenstvo bude odmicalo,cestitke i Radulovicu na golu,momak je borac i karakter samo taki,a sampionu trebaju igracu koji su borci i kojima je rezultat i forma ekipe iznad svega!
Iduce kolo dolazi SLoboda i vrijeme je da kuci nekoga isprasimo sve su prilike da ce Sloboda biti ta,trebao je i Zeljo primiti par komada ali sto nesreca sto sudac su odveli utakmicu prema 1:1!
Neka smo mi samo na 2,3 boda od Sirokog zadnje kolo ih pobjedimo i opet im "uzmemu" titulu! :njanjanja:
Za sada ide dobro.Mislim da je razlog , pored novog trenera , i taj što je splasnuo pritisak.Sve ekipe puno lakše igraju kad nisu pod imperativom pobjede pa i Zrinja ali nismo mi još ni blizu onoga što možemo sa ovom ekipom.Po svemu što sam vidio i čuo danas smo uzeli tri boda ali na trku ,borbenost i iskustvo.Igra još šteka ali to je normalno Vinko je tek stigao.Treba biti oprezan u subotu protiv Slobode.Nije ovo ona Sloboda od prošle jeseni.Doveli su nekoliko dobrih igrača,trenera Musemića a i po današnjim rezultatima vidimo da razlike mešu ekipama nisu velike a naročito na terenima koji više liče na oranice.Hvala Bogu ovaj naš su doveli u red.Ja bih bio zadovoljan u subotu i sa 1-0 iako je vrijeme da i nas sreća malo pomazi pa da zabijemo par komada.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 09 apr 2015, 00:18

Ma Slobodu ozbiljno shvatit. Zlatić se vraća, Todor se vraća. Veoma bitna utakmica, doduše kao i sve preostale utakmice. Mi smo svoje ispucali sve bonuse(kod kuće Sarajevo,Široki,Čelik,Drina,Željo i u gostima Sloboda,Borac). Bilo je puno utakmica koje smo morali dobiti, a nismo ili smo čak i izgubili. Nismo imali sreće ali mislim da ce nam se lagano sreća vraća, poklopili se rezultati i Olimpic u kupu. Bilo kako bilo bit će ovo zanimljiv nastavak sezone i vratili smo se u život,ako smo ikako i bili otpisani. @hskzmostar Nisu sudac ništa kriv protiv Želje nego smo sami krivi što nismo dali gol.

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 09 apr 2015, 09:22

Čestitam na pobjedi ! Zasluženo ste dobili mada je neriješeno bilo najrealnije , iako sumnjam da smo i izjednačili da bi Paradžik tako i ostavio...Sretno vam dalje i budite prvaci (vi ili Široki) , Ultrasima kapa do poda! :clap:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 apr 2015, 21:51

" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvjestaj iz Viteza tko nije pogledao! :opaopa:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2015, 22:58

Sta ovo Tuzlaci ne zele doc u Mostar.. Joj im suplje..

Jedva cekam utakmicu :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 10 apr 2015, 00:13

Trta rođo trta :rol: :rol: :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 apr 2015, 03:02

ultra gitano je napisao/la:Trta rođo trta :rol: :rol: :rol:
dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapaliti :D
na ta dva sam bio..
onda napadnete u rodocu momke,50 na 10,i dobijete po gubici...onaj okrsaj na benziskoj necu ni spominjati od prosle godine u bespucima bosne nam lijepe :wave:
neprovociram matere mi moje,ali nije mi jasan taj tvoj stav trta od cega braco... :)
ako te sta zanima imas PP ali ovdje da ti kazem nesto,
ultras nikada ne ostavlja druga :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 10 apr 2015, 13:46

solinas je napisao/la:
dodjete praviti belaj u Tuzlu,dobijete po gubici,napadnete u svom gradu,dobijete po gubici,jedino ste bus uspjeli zapaliti :D
na ta dva sam bio..
onda napadnete u rodocu momke,50 na 10,i dobijete po gubici...onaj okrsaj na benziskoj necu ni spominjati od prosle godine u bespucima bosne nam lijepe :wave:
neprovociram matere mi moje,ali nije mi jasan taj tvoj stav trta od cega braco... :)
Ti si momak pao sa marsa majke mi rođene :clap: :clap: o kakvom dobivanju po gubici ti pričaš, pa zadnji put ste u Mostaru bili na finalu kupa :facepalm: Nisam ultras ali vaša grupa je tragikomična, samo joj ime najbolje govori FUKARE!!!! Nema grupe u BiH koja vas nije bukvalno šamarala u vlastitim gradu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 apr 2015, 14:25

rebel je napisao/la:
solinas je napisao/la:
na ta dva sam bio..
Ti si momak pao sa marsa majke mi rođene :clap: :clap: o kakvom dobivanju po gubici ti pričaš, pa zadnji put ste u Mostaru bili na finalu kupa :facepalm: Nisam ultras ali vaša grupa je tragikomična, samo joj ime najbolje govori FUKARE!!!! Nema grupe u BiH koja vas nije bukvalno šamarala u vlastitim gradu.
Fukare kad su osnovane, niko nije ni čuo za Zrinjski. Šta ćeš ti govoriti, ko su i šta su FUKARE!! Pametnom dosta!!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 10 apr 2015, 17:52

solinas je napisao/la:
na ta dva sam bio..
ISTINA JE !! Fukare su čudo ,kad se samo sjetim one :

Joge, poćeraj !!!!! :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []