Koji optimizam,bolan Travnik ce nas ubiti kec ko kucaSabinho je napisao/la:Najjace je sto ako uzmemo u Travinku, kolo iza Siroki gostuje Velezu, Zrinjski Zvijezdi i Zeljo Vitezu dok mi cekamo Celik. Dakle ukoliko uzmemo Vezire opet se za dva kola mozemo nadati necemu.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kallasiju kapitensku traku i dozvolu da im hebe sve po spisku i to na arapskom i od sada im brojati startove, ko bude imao manje od Ahmada samare dijeliti.Zip je napisao/la:Kakve veze ima marketing i oglasavanje u medijima s losim rezultatima?
NIJE to problem, problem je sto imas PICHKE u ekipi koji ne znaju uklizati, dodati, opucati po golu...
Pa yebo vas hljeb, kakav im je ono golman... Moze li se sutnuti na gol...
Nesta je TRUHLO u nama, ponavljam opet...
MI ovde pricamo, yebemo i nerviramo se, a oni su sada na veceri u nekom restoranu..
LJUBOMORA, LJUBOMORA, LJUBOMORA u ekipi... Eto sto igramo ko pichke, jer velkoski nece da gine za Benku, Benko nece da gine za Okica, Okic nece da gine za Radovca, Radovac za Cimirota, a nijedan od njih nece da gine za Kalasija, a Kalasi gine za sve..
i treba reci, da osim Delaca, nijedan ovaj igrac nije pravi profesionalac, nit je osjetio sta je biti profesionalac...
YEBEM vam vase znanje, vi ste izgubili moje povjerenje, al FK SARAJEVO NIKAD...
Sada navijamo za Siroki il Zrinjski da osvoje kup da ni mi mogli u Evropu.. Dokle ste nas dogurali, yebem vam sunce
Kodru definitivno prvim avionom za Spaniju vratiti!
pitarlOOk je napisao/la:To ja stalno govorim, to ne može dopustiti ni jedna ozbiljna ekipa, a ne dovesti nikoga adekvatnog u zamjenu za Dupeta i sad ti meni predstaviš jedno dijete da ti bude oslonac u odbrani ma smiješnobordobro je napisao/la:Dupovca prodavati u jeku borbe za titulu pored ovakvih smlata u odbrani koje imamo!!!!???????KAKVI AMATERI ko je god imo udjela u tome.
tako se svake sezone radi,kljucni igraci se prodaju na polusezoni,to nema u pm,a onda kada dodas jos tako nizak kriteriji dovodjenja igraca u fk sarajevo evo imas ovo,dovode bolidi polovnjake,igrace koji nisu odigrali 5 utakmica za 2 godine,i onda kada nema rezultata pobogu svi podivljaju na igrace koji su limitirani zbog toga sto nemaju kvaliteta a ne zato sto se ne bore,i onda se ospe takodje i po treneru i tako ukrug,a jedini krivac je sportski segment uprave kluba koja nije dovela kvalitene igrace nego polovnjake,ali pobogu gdje ces ista protiv uprave reci odma te sikaniraju....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Privest' sezonu kraju kako mozemo a na ljeto otjerati vecinu ovih debila,ne ide ovo ovako vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo tako! Doveli smo Alispahica,koji kosta pofino za nase prilike,a na njegovoj poziciji imamo vec nekoliko solidnih rjesenja...umjesto da se dovede adekvatno rjesenje u odbrani ili na poziciji zadnjeg veznog,kome bi se dala plata koliku ima Alispahic. A da ne pominjem dovodenje kostica,mitrevskih,bekica,purica... Bolje je dovesti jednog kvalitetnog igraca na pozicijj koja nam treba za platu od 10000,vec pet prosjecnih na pozicije na kojima smo solidno popunjeni za plate od 2000.bordobro je napisao/la:pitarlOOk je napisao/la:To ja stalno govorim, to ne može dopustiti ni jedna ozbiljna ekipa, a ne dovesti nikoga adekvatnog u zamjenu za Dupeta i sad ti meni predstaviš jedno dijete da ti bude oslonac u odbrani ma smiješnobordobro je napisao/la:Dupovca prodavati u jeku borbe za titulu pored ovakvih smlata u odbrani koje imamo!!!!???????KAKVI AMATERI ko je god imo udjela u tome.
tako se svake sezone radi,kljucni igraci se prodaju na polusezoni,to nema u pm,a onda kada dodas jos tako nizak kriteriji dovodjenja igraca u fk sarajevo evo imas ovo,dovode bolidi polovnjake,igrace koji nisu odigrali 5 utakmica za 2 godine,i onda kada nema rezultata pobogu svi podivljaju na igrace koji su limitirani zbog toga sto nemaju kvaliteta a ne zato sto se ne bore,i onda se ospe takodje i po treneru i tako ukrug,a jedini krivac je sportski segment uprave kluba koja nije dovela kvalitene igrace nego polovnjake,ali pobogu gdje ces ista protiv uprave reci odma te sikaniraju....
@aco ima nas koji ne tjeramo nikoga a koji smo shrvani. Znam ja vrlo dobro da od tjeranja nema nista, smrdi mi nesto drugo. Odose Jarni i Dzeno, sad da ode i Meho opet su isti igraci tu. Prije da neki od dvadesetak igraca ne valjaju nego tri covjeka na klupi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Joj Ace demagoga da nisam procitao tvoj komentar, tacno veceras ne bi mogao zaspati.
Das Ist Walter
Citas mi misliSabinho je napisao/la:@aco ima nas koji ne tjeramo nikoga a koji smo shrvani. Znam ja vrlo dobro da od tjeranja nema nista, smrdi mi nesto drugo. Odose Jarni i Dzeno, sad da ode i Meho opet su isti igraci tu. Prije da neki od dvadesetak igraca ne valjaju nego tri covjeka na klupi.

Ti si opet šampion !
Danas sam shvatio sta je kod nas u pitanju. Boli njih qrac za Sarajevom, ali sve do jednog. Eto to je razlog ovoga svega.
Belaje ne treba praviti radi uprave, ali pojedine igrace treba otjerati na drugi nacin.
Belaje ne treba praviti radi uprave, ali pojedine igrace treba otjerati na drugi nacin.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Može li mi neko objasniti ovo : http://ink361.com/app/users/ig-22047580 ... _220475809" onclick="window.open(this.href);return false; . Otkud on u Splitu i da li ga je Meho prekrižio? Ako ga je prekrižio zbog Okića izgubio je moju podršku. Krste sa jednom nogom je izmislio fudbal za Ševku.
Glupo praviti stetu klubu 
Podrsku nisu zasluzili igraci, al Dino Selimovic i Edis Kusturica svakako da jesu...
Mora se nesto promjeniti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Podrsku nisu zasluzili igraci, al Dino Selimovic i Edis Kusturica svakako da jesu...
Mora se nesto promjeniti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ispoštujte brata @1946 sa avatarom! Svi ko jedan!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ouroboros je napisao/la:Može li mi neko objasniti ovo : http://ink361.com/app/users/ig-22047580 ... _220475809" onclick="window.open(this.href);return false; . Otkud on u Splitu i da li ga je Meho prekrižio? Ako ga je prekrižio zbog Okića izgubio je moju podršku. Krste sa jednom nogom je izmislio fudbal za Ševku.
Ma ko zna sta se ovo desava, meni sve ovo lici na raspad sistema u pm....Ne mogu da vjerujem, poslije onakve euforije i svega dobrog, gledaj sta nam se desava cccc....valjda je vrijeme za penjanje, dosta je bilo padanja...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pa majka mu stara do kada će se šprdati sa nama. Nešto je trulo u kolektivu to je i više nego očigledno. Ne može jedan od bitnijih igrača bauljati Rivom u punom jeku polusezone, gdje je tu profesionalnost i barem trunka poštovanja? Realno, zdravorazumski je ne očekivati neko rastjerivanje ekipe i stručnog štaba, ali je evidentno da se nešto mora promjeniti. Kažu trener-mijenjali smo ih i ništa, copy-paste scenario godinama. Najpametnije bi bilo od iduće sezone "sastrugati" ljude zadužene za trening , a isto mislim i za sportskog direktora i druge "odgovornije" funkcije i platiti strance sa iskustvom. Gledam danas onog Tufeka na poluvremenu mrak mi na oči pade. Zaposliti engleze, švabe, nekoga ko nema naš mentalitet jer smo svi svjesni o onoj našpj: "Znaš ti nas, je*o ti nas" i domaći kadar nikada neće moći napraviti taj iskorak koji svi željno iščekujemo.Amca007 je napisao/la:Ouroboros je napisao/la:Može li mi neko objasniti ovo : http://ink361.com/app/users/ig-22047580 ... _220475809" onclick="window.open(this.href);return false; . Otkud on u Splitu i da li ga je Meho prekrižio? Ako ga je prekrižio zbog Okića izgubio je moju podršku. Krste sa jednom nogom je izmislio fudbal za Ševku.
Ma ko zna sta se ovo desava, meni sve ovo lici na raspad sistema u pm....Ne mogu da vjerujem, poslije onakve euforije i svega dobrog, gledaj sta nam se desava cccc....valjda je vrijeme za penjanje, dosta je bilo padanja...
Zadnja izmjena: Ouroboros, dana/u 08 apr 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
pastore je napisao/la:Stav grupe je jasan,podrske nema,slijede belaji na stetu kluba,po cijenu evrope,a evrope nece biti sigurno,u Travniku ce da bude svasta...
Prvo da kazem SRAMOTA!!!
Ok nema podrske to mi je razumljivo ali o kakvim belajima pricas?!?! Jel ti stvarno sebe nazivas navijacem? Pitar Hordas il sta li vec. Belaji na stetu kluba haha pa ja ne mogu da vjerujem da ti zelis da nastetis klubu koji toliko volis,odnosno kad malo bolje razmislim mogu da vjerujem,Ti si onaj isti sto je **** mater i Dzeni i Husu a sad ih prizivas nazad hoces belaje na stetu kluba hoces da otjeras upravu koja je na dobrom putu u svakom slucaju. Pricas o marketingu i pritisku famoznom i nasjedas na price nekih menadjera o Ibrakovim i Dininim kao talovima prijetis ulijetanjem u teren poslije Mostara zbog cega je i odgodjena tekma sa spancima. I ti si kao pravi iskreni navijac koji stetu nanosi klubu kojeg beskrajno voli?! Nesto ces popraviti tim belajima? Vec u Travniku? Svaka cast reci cu ti ja sta ces popraviti tj napraviti,otjerat ces kompletnu upravu otjerat ces ljude koji placu kad Sarajevo izgubi otjerat ces ljude kojim se spomenik trebao dici prije mjesec dana samo nastavi i biti ce bolje kad se vrate Mucho Baljak Shuman **** palac i familija omrazena. Valjal iko i hocel valjat nama iko ziv ikada? Jel vrijedna ta posrana titula toga? Da potrosimo ljude koji su Tana doveli? Svi vi koji ste pricali o strasnoj dominaciji i ponizavanju protivnika itd itd danas trazite glave kakvi bolan belaji **** te hljeb hljebov? Jestel normalni uopste? Ja sam nadrkan ko i ti zena bjezi po kuci od mene al halooooo kakvi belaji **** te? Pa zar nije dosta toga bilo. Istina je da treba jos bar godina proci da mi dodjemo na neki nivo koji svi ocekujemo. Sta sad treba se posrat na sve pozitivno sto se desilo otjerat sve redom i bice bolje jel? Hoce ****. Ja sam prvi bio za to da Meho mora ostati,vise nisam siguran u to cak mislim da je najveci krivac upravo on al sta sad treba ganjat covjeka po gradu? Ne ide to tako prijatelju vjeruj,ako ikada zelimo postati ozbiljan klub a ja ipak vjerujem da ti zelis isto sto i ja,zaboravi na belaje na stetu kluba. Bar dok je Kusta tu bar on to nije zasluzio il je i on posto supak
-
- Kontakt:
ja vise neam pojma sta bi napisao ,nemam uopšte ideju sta i kako treba da radimo . uscuplic nije mjenjao kaze umorni ,meho mjenja puno kaze ne zna se koje majstor a ko vodu nosi ,jarni bio previse defanzivan ubijao ih taktikom ,kad imamo malo igraca nevalja kad imamo puno opet nevalja
sta kako
hiljadu pitanja a malo odgovora ,kad malo bolje razmislim pa ne treba nista mjenjati do kraja sezone ovako pa sta bude ,mozda i na dobro izadje

-
- Kontakt:
Vrlo jednostavno: 'udarati' balerine po džepovima dok se ne dohavizaju, Mehu naravno DUPLO!!!bordobijeli je napisao/la:ja vise neam pojma sta bi napisao ,nemam uopšte ideju sta i kako treba da radimo . uscuplic nije mjenjao kaze umorni ,meho mjenja puno kaze ne zna se koje majstor a ko vodu nosi ,jarni bio previse defanzivan ubijao ih taktikom ,kad imamo malo igraca nevalja kad imamo puno opet nevalja![]()
![]()
![]()
![]()
sta kako
![]()
![]()
![]()
hiljadu pitanja a malo odgovora ,kad malo bolje razmislim pa ne treba nista mjenjati do kraja sezone ovako pa sta bude ,mozda i na dobro izadje
![]()
Sta su im rekli navijaci, je l' razumio ko?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
habali im od ....douschtipak je napisao/la:Sta su im rekli navijaci, je l' razumio ko?
A imali smo tako dobru situaciju pred pocetak polusezone 

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, tuitamo i 42 gosta.