Pogledaj opet ne treba ti ton za onouschtipak je napisao/la:Sta su im rekli navijaci, je l' razumio ko?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pogledaj opet ne treba ti ton za onouschtipak je napisao/la:Sta su im rekli navijaci, je l' razumio ko?
Potpisujem i dodajem, pasha moj fini, ne prave se rezovi na tekmama nego na treninzima i po gradu, prvo trezveno locirati problem i odstraniti ga pod svaku cijenu, ne možeš sve živo popišati, predsjednik je tito, voli klub više nego sebe, nije papak ( ko ovaj iz Brodareva), treba sjesti sa takvim i zajmiti sve što ne valja ali ne takmi nikako to je budalaština mrtva**** je napisao/la:pastore je napisao/la:Stav grupe je jasan,podrske nema,slijede belaji na stetu kluba,po cijenu evrope,a evrope nece biti sigurno,u Travniku ce da bude svasta...
Prvo da kazem SRAMOTA!!!
Ok nema podrske to mi je razumljivo ali o kakvim belajima pricas?!?! Jel ti stvarno sebe nazivas navijacem? Pitar Hordas il sta li vec. Belaji na stetu kluba haha pa ja ne mogu da vjerujem da ti zelis da nastetis klubu koji toliko volis,odnosno kad malo bolje razmislim mogu da vjerujem,Ti si onaj isti sto je **** mater i Dzeni i Husu a sad ih prizivas nazad hoces belaje na stetu kluba hoces da otjeras upravu koja je na dobrom putu u svakom slucaju. Pricas o marketingu i pritisku famoznom i nasjedas na price nekih menadjera o Ibrakovim i Dininim kao talovima prijetis ulijetanjem u teren poslije Mostara zbog cega je i odgodjena tekma sa spancima. I ti si kao pravi iskreni navijac koji stetu nanosi klubu kojeg beskrajno voli?! Nesto ces popraviti tim belajima? Vec u Travniku? Svaka cast reci cu ti ja sta ces popraviti tj napraviti,otjerat ces kompletnu upravu otjerat ces ljude koji placu kad Sarajevo izgubi otjerat ces ljude kojim se spomenik trebao dici prije mjesec dana samo nastavi i biti ce bolje kad se vrate Mucho Baljak Shuman **** palac i familija omrazena. Valjal iko i hocel valjat nama iko ziv ikada? Jel vrijedna ta posrana titula toga? Da potrosimo ljude koji su Tana doveli? Svi vi koji ste pricali o strasnoj dominaciji i ponizavanju protivnika itd itd danas trazite glave kakvi bolan belaji **** te hljeb hljebov? Jestel normalni uopste? Ja sam nadrkan ko i ti zena bjezi po kuci od mene al halooooo kakvi belaji **** te? Pa zar nije dosta toga bilo. Istina je da treba jos bar godina proci da mi dodjemo na neki nivo koji svi ocekujemo. Sta sad treba se posrat na sve pozitivno sto se desilo otjerat sve redom i bice bolje jel? Hoce ****. Ja sam prvi bio za to da Meho mora ostati,vise nisam siguran u to cak mislim da je najveci krivac upravo on al sta sad treba ganjat covjeka po gradu? Ne ide to tako prijatelju vjeruj,ako ikada zelimo postati ozbiljan klub a ja ipak vjerujem da ti zelis isto sto i ja,zaboravi na belaje na stetu kluba. Bar dok je Kusta tu bar on to nije zasluzio il je i on posto supak
Ja mislim da je u Subotu 16 i 30.bordobijeli je napisao/la:kad je utakmica s Travnikom
nesto se ponedjeljak spominjao a sad na ovom pregledu rece subotaGracanicaAA je napisao/la:Ja mislim da je u Subotu 16 i 30.bordobijeli je napisao/la:kad je utakmica s Travnikom
sve ti pise na stranici, samo moras da vidis.Znaci odes tamo na Bh fudbal pa PL i sa strane ti sve pise...
na zvanicnoj stoji ponedjeljak u 16:30GracanicaAA je napisao/la:Ja mislim da je u Subotu 16 i 30.bordobijeli je napisao/la:kad je utakmica s Travnikom
sve ti pise na stranici, samo moras da vidis.Znaci odes tamo na Bh fudbal pa PL i sa strane ti sve pise...
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, ubipara i 34 gosta.