FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Samer je mnogo nervozan, k'o da konta bil' se raspremio ? Jel neko dobio informaciju zašto nam je poništen gol ?
Gece je u odsustvu 7 i 10 treb'o da pokaže liderstvo, zbog toga smo na kraju krajeva i osiromašili klimavi Dortmund. Al' Just do it dečko očigledno nema to u sebi.
Gece je u odsustvu 7 i 10 treb'o da pokaže liderstvo, zbog toga smo na kraju krajeva i osiromašili klimavi Dortmund. Al' Just do it dečko očigledno nema to u sebi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Branio sam ga i nadao se godinu i pol dana ali ne mogu vise... Nije bitno i ako odluci veceras, on je igrac za klupe i ponekad dsa udje da odmori nekog.Centre forward je napisao/la:Samer je mnogo nervozan, k'o da konta bil' se raspremio ? Jel neko dobio informaciju zašto nam je poništen gol ?
Rafinjaaaaaaaa, hvaaaaaalaaaaaaaa
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
čakuzuki od Thiaga jeli ovo za crveni
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovakav gece može samo Riberiju i Robbenu čistiti kopačke. Užasno igra drugi dio sezone 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tezak, pretezak mec.
Samo moram reci da mi je zdravljde dobrano naruseno, valjda me do kraja ispostuju.
Samo moram reci da mi je zdravljde dobrano naruseno, valjda me do kraja ispostuju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Očigledno.Omerbavarac je napisao/la:Tezak, pretezak mec.
Koji je od vas priželjkiv'o produžetke i eventualno penale ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ribery nije odigrao dobru utakmicu unazad par mjeseci, Alaba je odličan igrač, ali je Bernat dostojna zamjena, bez Thiaga se igra skoro svaka utakmica, dok se za Lahma mogu složiti.muamerc je napisao/la:Nema krila, fali Alaba, Alcantara, Lahm jedva trci jer nije igrao pola godine, Svajni... i vama je to "ostalo" uredu. Kao da niste gledali Bayerna i pratili sta Pep zeli da igra i sta je htio da napravi.PEP je napisao/la:ceze je napisao/la:Ma nije problem u povredama koliko u lošoj postavci.
Ovi igrači što su izašli su i dalje vrhunski i jedini koji istinski nedostaje je Robben, ostalo je sve uredu, ali ih postavka sputava, ne možeš ništa ni očekivati kad Bernat i Gotze, te Rafinha i Muller stoje uz aut liniju, a stoperi su dodaju sa veznjacima. Lahm kritičan, kao da se boji duela.
Da je Schmidt malo hrabriji, mogli su već zabiti gol.
Treba malo ući u sredinu, možda Gotzea povući u vezu, a naprijed gurnuti Mullera i Lewandowskog.![]()
Gotze sredina... Mene i njeg da tu stavis ne bi bilo velike razlike. Uber talenta samo treba zakucat na klupu da kad krene kuci za njom zajedno ide.
Gotze u sredini, da, igrao je u BvB-u i sa te pozicije došao u Bayern, znači da može. Danas očajan.
I nije uredu, daleko od toga, nego su na terenu igrači koji su kvalitetni i koji mogu izgledati daleko bolje na terenu da je postavka igre malo više podređena njima. Pa od ovih 11 Leverkusena, jedan ili dvojica bi imala mjesto u ovom današnjem Bayernu.
Ovo nit je podređeno njima nit je Pepova igra, nego nešto između i da se Benatija nije povrijedio, ovo bi još gore izgledalo.
Da se odmah razumijemo, ovo nema veze sa ova dva tabora za i protiv Pepa.
Pep je trener Bayerna i ima moju potpunu podršku, ali ovdje je pogriješio, pogotovo onih prvih jedanaest.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dante danas zaista fenomenalan, covjek igra bez greske. 
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 08 apr 2015, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jes' vidio kako se naš pajdo ispruži cenat više od svoje dužine.sekerbay je napisao/la:Rafinjaaaaaaaa, hvaaaaaalaaaaaaaa
Utakmica odlična, fantastična, naša odbrana u predaji na momente nesigurna,
čist gol nam poništi, ali evo kompenzacije koliko-toliko, Tijagu pocrvenio nije, a trebao je.
Sudija katastrofalan.
I da ga popušimo, neću biti ljut, Gvardo postavio ovo kako treba.
auu goce
Dobivamo ovo do kraja produžetka.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Gece pa jeli moguće ono promasiti 
nema ovo pravo teska mrtva tekma
,na penale gubimo 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Hocu penale... Daj malo i to da gledamo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Oj meca...zadnji put mi bilo ovako kad smo igrali protiv Reala u Madridu 2012.
Cvajeru,debilu jedan.
Samo se pitam,ko ce igrati u subotu?
Cvajeru,debilu jedan.
Samo se pitam,ko ce igrati u subotu?
#miasanmia
-
Nerminovic
- Kontakt:
Daj brate, jos da mi srce stanemuamerc je napisao/la:Hocu penale... Daj malo i to da gledamo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma opusteno. Kup me interesuje kao lanjski snijeg.Nerminovic je napisao/la:Daj brate, jos da mi srce stanemuamerc je napisao/la:Hocu penale... Daj malo i to da gledamo.![]()
![]()
![]()
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kad nam jedan od stopera krene naprijed u 112.minuti meni srce hoce da stane.
OOOOOOJ BEERNAAAAT
OOOOOOJ BEERNAAAAT
#miasanmia
Mojne penala, ubit će se nerminovic
svakako unazad par mjeseci prijeti da će podići ruku na sebe, oce u dzehenem 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.