Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ali je u pitanju polufinalana utakmica kupa i to jos kod kuce, sto donosi dodatnu vrijednost. ovaj gol se racuna kao dva. Vidim da je Split dao gol iz penala, da nije nas Avdija kojim slucajem imao prste u tome?Motokultivator je napisao/la:![]()
Tino Sveno zabio velikom RNK Splitu
Dzaba ga hvalis, vidis istu lovu kao i mi ostali. Ili mozda dobijas kakav procenat?emir79 je napisao/la:Ma kako samo duhoviti momci na jednom mjestu![]()
Dok Tino zaradjuje lovu kakvu vi necete u zivotu vidjeti, vas ce domet i dalje biti doci ovdje i popljuvati ga.
Meša bi trebao porazgovarati sa čelnicima Hajduka i Intera, previše se forsira.Trebaju biti svjesni da ovakav igrač treba i reprezentaciji. Mi bez njega nismo ista ekipa.SjeverniVjetar je napisao/la:Mislim da, nakon ovoga gola, njegovo mjesto u prvih 11 reprezentacije ne bi smjelo doci u pitanje. Nije ni jednostavno igrati vikendom za Inter, onda radnim danom za Hajduk.
Da dobijam procente , uzimam milione, je li ti krivo?Pivopija je napisao/la: Dzaba ga hvalis, vidis istu lovu kao i mi ostali. Ili mozda dobijas kakav procenat?
Nadam se da uzima puno para, nisu nam valjda reprezentaciju upropastili za sicu!?Pivopija je napisao/la:Dzaba ga hvalis, vidis istu lovu kao i mi ostali. Ili mozda dobijas kakav procenat?emir79 je napisao/la:Ma kako samo duhoviti momci na jednom mjestu![]()
Dok Tino zaradjuje lovu kakvu vi necete u zivotu vidjeti, vas ce domet i dalje biti doci ovdje i popljuvati ga.
Koga hvalis daj boze i za kafe da dobijes, tako da znam da tu nemas nafake. Koliko znam u Hajduku je gornja granica 100.000 eura godisnje, tako da Tino i ne ubire previse, a ti bi se rasipao milionima. Jedino gdje su Susici mogli ubrati dobre pare a da ne rade je u nasem savezu.emir79 je napisao/la:Da dobijam procente , uzimam milione, je li ti krivo?Pivopija je napisao/la: Dzaba ga hvalis, vidis istu lovu kao i mi ostali. Ili mozda dobijas kakav procenat?![]()
De procitajte vase komentare i pogledajte koliko ste jadni vise sa ovim gadostima.
Ali ima ona stara poslovica sto kaze, kako kome mislis, tako ti se vrati.
Pusti ljude nek pisu sta hoce, zasto se, nicim izazvan, javljas na svaki komentar protiv porodice Susic?emir79 je napisao/la:Ma kako samo duhoviti momci na jednom mjestu![]()
Po svemu sudeci trebao je dobiti pare, ali posto su poslovi propali (noga Safetu iz rep. BiH, i transferi Tine), sad oni i dalje vrse pritisak da nastavi po starom, uz obecanje da ce pare dobiti, ali kod njega se vec stvara sumnja i zbog toga imamo ovako zestoke reakcije.SjeverniVjetar je napisao/la:Nadam se da uzima puno para, nisu nam valjda reprezentaciju upropastili za sicu!?Pivopija je napisao/la:Dzaba ga hvalis, vidis istu lovu kao i mi ostali. Ili mozda dobijas kakav procenat?emir79 je napisao/la:Ma kako samo duhoviti momci na jednom mjestu![]()
Valjda i ove kokuze s foruma malo pripaze .
Ko god pljuje po nekome, to samo govori o njemu samom, da li se radilo o Spahicu ili Tini Susicu, petom ili desetom. Kritikovati se moze svako, ali gadosti kakve su poznate samo bosanskom zivlju nema granica.Pivopija je napisao/la: Koga hvalis daj boze i za kafe da dobijes, tako da znam da tu nemas nafake. Koliko znam u Hajduku je gornja granica 100.000 eura godisnje, tako da Tino i ne ubire previse, a ti bi se rasipao milionima. Jedino gdje su Susici mogli ubrati dobre pare a da ne rade je u nasem savezu.
I ne vidim te da kritikujes pljuvace Spahica, koji veceras igra protiv Bayerna, ili nekih drugih igraca, ali si zato redovni kriticar ako neko napise nesto protiv familije Susic.