Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Bayeru kad bi dao +2 prednost na penalima ispali bi 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa nisu oni dzaba Vizekusen. 
Emir jos jedna vrhunska partija, cestitke majstore.
Budi posten pa reci cestitke komsija.dubrovnik je napisao/la:Emir jos jedna vrhunska partija, cestitke majstore.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Motokultivator
- Kontakt:
Sudija je trebao dati crveni Thiagi. 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- el-fighter
- Kontakt:
Odlicna partija Spahica, sve je odradio momacki. Nadam se da povreda nije teze prirode i da ce se brzo vratiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Motokultivator
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Effenberg je napisao/la:I sta kazu mladi Grko salje kapitena na klupu
You can take forum away from Ahmo.
x
x
Pa care moze i komsija biti majstor.Pivopija je napisao/la:Budi posten pa reci cestitke komsija.dubrovnik je napisao/la:Emir jos jedna vrhunska partija, cestitke majstore.
Sretan je onaj kome je komsija takav majstor. Meni je, recimo, malo dalji komsija Maglica, I kako sad da ja budem sretan?dubrovnik je napisao/la:Pa care moze i komsija biti majstor.Pivopija je napisao/la:Budi posten pa reci cestitke komsija.dubrovnik je napisao/la:Emir jos jedna vrhunska partija, cestitke majstore.
@Pivopija
Pogledaj sto je taj tvoj danas uradio prije nego sto je asistirao TSS i budi sretan. Igrac bez talenta ono nikad ne bi mogao uciniti. Ipak necu puno o Maglici nekolicina jedva ceka da mi odma svasta prisije. Tvoj susjed i ti ga prati i spomeni ako mislis da treba. Onako po savjesti. Pozz care.
Pogledaj sto je taj tvoj danas uradio prije nego sto je asistirao TSS i budi sretan. Igrac bez talenta ono nikad ne bi mogao uciniti. Ipak necu puno o Maglici nekolicina jedva ceka da mi odma svasta prisije. Tvoj susjed i ti ga prati i spomeni ako mislis da treba. Onako po savjesti. Pozz care.
Dubrovnik, druze, nemoj biti bukvalista, cesto pisem u siframa, ali zar ti nije bilo nimalo sumnjivo to sto sam spomenuo Maglicu i upakovao u ovu pricu oko komsija?dubrovnik je napisao/la:@Pivopija
Kapiten opet podjelio par vaspitnih pljuska
Aparati nastavljaju sa radom i do sledeceg kola,nema im covjek priliku ni za kritiku pa je malo postalo monotono na ovoj temi.
Aparati nastavljaju sa radom i do sledeceg kola,nema im covjek priliku ni za kritiku pa je malo postalo monotono na ovoj temi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Goalgetter
- Kontakt:
Spahic sa par prijatelja iznajmio jednu lozu u stadionu poslije utakmice, ali mu nisu zastitari dali da udju pa su se potukli sa njima, pise Bild da je policija morala intervenisati jer je bila zestoka tuce.
Nije jos poznato je li Spaha udario nekoga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahaha pa zasto bukvalista? Pohvalio sam ti susjeda ali na tvoju sugestiju naravno. Valjda ti neces jer je clan one necasne agencije. Nisam ja bukvalista znam da nije nista slucajno ali i ja svoje misljenje mogu bezbolno prezentirati na ovaj nacin. Spominjanje Antona i u kontekstu pracenja je zadnji put izazvalo salvu uvreda od pojedinaca. Prema tome nemoj biti brz na procjeni pivopijo. Nego popij jednu i nazdravlje i zivio ti meni. Makar 100 godina.Pivopija je napisao/la:Dubrovnik, druze, nemoj biti bukvalista, cesto pisem u siframa, ali zar ti nije bilo nimalo sumnjivo to sto sam spomenuo Maglicu i upakovao u ovu pricu oko komsija?dubrovnik je napisao/la:@Pivopija
kabadahijska posla....Goalgetter je napisao/la:Spahic sa par prijatelja iznajmio jednu lozu u stadionu poslije utakmice, ali mu nisu zastitari dali da udju pa su se potukli sa njima, pise Bild da je policija morala intervenisati jer je bila zestoka tuce.
mah, nije, ne bi kabadahijaGoalgetter je napisao/la:Spahic sa par prijatelja iznajmio jednu lozu u stadionu poslije utakmice, ali mu nisu zastitari dali da udju pa su se potukli sa njima, pise Bild da je policija morala intervenisati jer je bila zestoka tuce.
Za Spahu gotova sezona?
Auu ne valja ovo nikako ako je tačno,upitan je za Izrael onda... 
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 231983, Badgley, ebi46, General505, Goalgetter, legendarnadruga, Mostarska, tuzlanskinacin i 80 gostiju.