FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 13 apr 2010, 20:24

Probisvjet je napisao/la:slika
POKRENUTI VRACANJE STAROG GRBA SLOBODE SLOBODI!
UZ MALE IZMJENE BEZ SRPA I CEKICA. ONO SADA NE LICI NA GRB! :roll:
STA MISLITE????!!

Zašto bi dirali spr i čekič to je naša historija nismo mi k´o neki da se stidimo nase historije.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 13 apr 2010, 20:28

Frutek je napisao/la:
STA MISLITE????!!

Zašto bi dirali spr i čekič to je naša historija nismo mi k´o neki da se stidimo nase historije.
ostaviti srp i čekić i treba vratiti stari grb, upravu si ovaj današnji je bezee, i promjeniti cijelu upravu, trenera i ekipu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 apr 2010, 20:29

ej ronaldo po tebi sve treba promjenit,sacuvaj barem nesto :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 apr 2010, 20:31

ma ja nisam ni za jedan...i ovaj uslovno recenonovi je los a pun mi je k.u.r.a.c i petokraka nekakvih..al sad ...sta je tu je...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2010, 20:32

ronaldo9 je napisao/la: ostaviti srp i čekić i treba vratiti stari grb, upravu si ovaj današnji je bezee, i promjeniti cijelu upravu, trenera i ekipu
Zatso ekipu? Pa tek smo sklopili jedan dobar tim, a ti bi odmah da mijenjas. Nismo mi Man City. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 apr 2010, 20:33

Ekipa nam je dobra,upravu treba promjenit .

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 13 apr 2010, 20:34

omerbavarac je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la: ostaviti srp i čekić i treba vratiti stari grb, upravu si ovaj današnji je bezee, i promjeniti cijelu upravu, trenera i ekipu
Zatso ekipu? Pa tek smo sklopili jedan dobar tim, a ti bi odmah da mijenjas. Nismo mi Man City. :D
kakav tim, nije ono osim njih par igrača vidjelo, pa oni igrači zrinjskog 10 x spremniji, a da nam je 1% budžeta Man city, ali trenera treba mjenjati, Buco trenira ekipu a on u njemačkoj

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 apr 2010, 20:37

ja ba...i meni to smijesno pravo ...kad sam procitao..glavas bas fura po svabiji..ja konto..otisao on jednom...da nesto zavrsi a lik malo,malo svabija..to je tolko smijesno i amaterski da je svakome ko voli Slobodu bas zasmetalo..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 apr 2010, 20:39

Da nam je onu ekipu kad je igrala 2 finala kupa i bili dobri u ligi,al jbg.sve se mijenja,od ove ekipe treba sacuvat odbranu jer je predobra .

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 13 apr 2010, 20:44

harry_90 je napisao/la:Da nam je onu ekipu kad je igrala 2 finala kupa i bili dobri u ligi,al jbg.sve se mijenja,od ove ekipe treba sacuvat odbranu jer je predobra .
ostajem pri svom da se Sakib nije trebao otjerati, nije vrhunski ali je naš, a ovaj više u Njemačkoj i Hotelu Tuzla nego na treninzima, kad nas je Zrinjski stisnuo sa igračem manje on sjedi, nikave reakcije, on nije za nijednu pobjedu zaslužan, zaslužni su Buco i igrači i gostujuće ekipe koje su katastrofalno igrale

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 13 apr 2010, 20:55

kad će ta privatizacija???????????????????????

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2010, 22:31

Ma kakvi care antimusliman,pa za mene taj naziv imaju ljudi koji prave vecu razliku izmedju Tihica I Dodika. U ostalom ja dolazim iz mahale Mosnik koja je bila jedina mjesna zajednica gdje Sdp nije imao vecinski broj glasova u odnosu na SDA koji su uvjek bili tu vodeca stranka, a ono sto sam onako reagovao cisto iz zezancije, jer znam kako nas iz Tuzle ovi gledaju,a sami su nekad bili isti. Bez obzira sto mozda nisam komunjara kako nas nazivaju ipak slazem se da je povratak starog grba najbolja opcija I to treba traziti od odgovornih ljudi. Pitam se samo. Kakva bi se samo prasina digla na skupstini kluba gdje danas uglavnom vlada SDA I dali bi oni barem jednom zbog kluba I navijaca zapostavili politicke interese
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 01:59

ronaldo9 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
STA MISLITE????!!

ostaviti srp i čekić i treba vratiti stari grb, upravu si ovaj današnji je bezee, i promjeniti cijelu upravu, trenera i ekipu
I NAVIJAČE!!! Kad već mijenjaš mijenjaj sve što nevalja! Čuj majketi, nevalja grb, uprava igrači, stadion..... samo ti valjaš!
A đe da znam?!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 02:09

SaltCityAttack je napisao/la:Ma kakvi care antimusliman,pa za mene taj naziv imaju ljudi koji prave vecu razliku izmedju Tihica I Dodika. U ostalom ja dolazim iz mahale Mosnik koja je bila jedina mjesna zajednica gdje Sdp nije imao vecinski broj glasova u odnosu na SDA koji su uvjek bili tu vodeca stranka, a ono sto sam onako reagovao cisto iz zezancije, jer znam kako nas iz Tuzle ovi gledaju,a sami su nekad bili isti. Bez obzira sto mozda nisam komunjara kako nas nazivaju ipak slazem se da je povratak starog grba najbolja opcija I to treba traziti od odgovornih ljudi. Pitam se samo. Kakva bi se samo prasina digla na skupstini kluba gdje danas uglavnom vlada SDA I dali bi oni barem jednom zbog kluba I navijaca zapostavili politicke interese
Kakva SDA, ahbabu, ko ti je iz SDA u Upravi. Salih ti je u ovoj SBBBiH. On ti je raja sa Kabilom a oni nisu daleko od Jasmina. Al pusti politiku, hajmo mi o lopti. (A iz lijepe si mahale, budi ponosan na Mosnik)!
A đe da znam?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 09:24

VRATITI SLOBODI STARI GRB!!!!!!!!
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 09:36

Nije los stari grb,moglo bi se sta napravit,al poznavajuci nasu upravu tesko ce ovo doci do njih,nit ce pokusat sta da promjene u vezi grba..

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 apr 2010, 10:50

harry_90 je napisao/la:Nije los stari grb,moglo bi se sta napravit,al poznavajuci nasu upravu tesko ce ovo doci do njih,nit ce pokusat sta da promjene u vezi grba..

Boli njih ***** za grb, bolji im je onaj molerski nego ovaj.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 10:54

AulleTa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nije los stari grb,moglo bi se sta napravit,al poznavajuci nasu upravu tesko ce ovo doci do njih,nit ce pokusat sta da promjene u vezi grba..

I ja to kazem,nego ovaj al haj,ko da se mi ista pitamo u vezi Slobode,imaju glavonje u upravi,svako svoje tjera :(

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 apr 2010, 10:59

harry_90 je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

I ja to kazem,nego ovaj al haj,ko da se mi ista pitamo u vezi Slobode,imaju glavonje u upravi,svako svoje tjera :(

Samo nek im je para, ko šiša Slobodu. :roll:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 11:02

Mutni su oni meni doavno,pogotov dok je bio Mesanovic,gdje su pare od Saidovog transfera ?? kod Mesanovica i brace iz Sandzaka naravno,Sloboda nije vidjela tih miliona sto su zaradili od prodaje Huseinovica Werderu,samo ofarbali klupe u crveno crno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.