FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 09 apr 2015, 13:08

Ado76 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Cuj Kovacevica i Kalasija :facepalm:

Ja cu nabrojati bar 5 igraca koji su prije zasluzili ban od ove dvojice...
Mrs ba vise, sta glumatate koje pichke materine, banuj onoga ko je zasluzio, a ne preko ledja neduznih da gradis autoritet..
Kovacevica suspendovase, momak drugu utakmicu odigrao... Ako ne zna, ostavis ga na klupi i cao..

Sta je s Berberovicem, Stojcevom, Duljevicem, Velkoskim, Puzigacom, itd? Ovde ima pomenutih koji i puse i opijaju se, sto smo imali i priliku da vidimo...

Ako je ovaj spisak igraca tacan, yebite se i vi uprava vise..
Polako saznati će se zašto su suspendovani pa ćemo onda palamuditi. Ko zna možda su navedeni pričali previše iza leđa nekome ili se svađali sa nikim drugim igračima ne mora značiti da su suspendovani radi igre. Strpljenja... Moje mišljenje je da će Ibraković prvi nastradati...
Imaju 4 igrača koji su morali biti prije ovih, ne suspendovani, nego otjerani iz kluba.A ovako klokotnica je našao kolateralnu štetu, valjda misleći da smo mi svi ovce i ne vidimo ko stoji iza svega i pravi problem u ekipi
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 apr 2015, 13:12

BitiSrcemVezan je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Problem je u nasem sistemu 4-5-1. Ponavljam, Benko ne moze sam i totalno je beskoristan u napadu. Treba Velkoskog ubaciti i poceti igrati 4-4-2.
Brate upravu si, ali Krleta vec 2 tekme nema, lik uopste nije u gradu :o
Kakav Krste crni, dok mu klub igra utakmicu on objavljuje sliku iz Splita kako je otišao da gleda Hajduka.

Očigledno da je problem u unutrašnjosti tima, a Kodro očigledno nije u stanju da se bori sa takvom vrstom problema. Spominju se i klanovi unutar ekipe, i to se jasno navode imena, u što definitivno vjerujem. Uprava je sada na velikom ispitu, najvećem do sada od kako su ušli u klub. Neka veoma, veoma razmisle o svakom narednom potezu i neka nađu ono što je truhlo u svemu! Ako treba otjerajte svih 24 igrača, ako treba otjerajte čitav stručni štab. Kodro je pravi evropski fudbalski trener, za evropsku ekipu i za profesionalce u ekipi ali kod ovih klošara to jednostavno ne prolazi, takav je naš mentalitet da jednostavno se razumije samo jezik novčanika i jezik psovke i agresivnosti.
+1 za 'čistku' i to kompletnu, radije ću juniore trpiti (pošto budimo realni titula je izgubljena daavno)+ Delac na golu nego ove ****!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 apr 2015, 13:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se cini da je Ibrakovic vecinski vlasnik upravljackih prava, kakav Tan. Jbt, eto sve se on pita, pa i za suspenzije. Kako pojedinci svojim pisanjem podnistavaju intelekt Dine, Kusturice, Elvira i ostalih clanova UO. Strasno...
Pogotovo ako uzmes u obzir da Tanovi ljudi nadgledaju sve i izvjestavaju El hefea u Welsu.

Mnogo pojedinci grijese kada prozivaju clanove uprave, al` fkt previse, ne trebas navijati za SA da to vidis. Pogotovo ovo oko Dine, strasno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 apr 2015, 13:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se cini da je Ibrakovic vecinski vlasnik upravljackih prava, kakav Tan. Jbt, eto sve se on pita, pa i za suspenzije. Kako pojedinci svojim pisanjem podnistavaju intelekt Dine, Kusturice, Elvira i ostalih clanova UO. Strasno...
Oho, nisi dugo dosao. Šega bas pa si dosao kad nam ne ide ...
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 apr 2015, 13:17

Kako malo ljudi konta sta je aleksandar napisao :damn:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:22

Jedan od najvećih problema je način na koji je odluka saopštena momcima.Bukvalno maloumnik na treningu im rekao da su suspendovani i da treniraju sa juniorima do daljnjeg, bez posebnog objašnjenja.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 13:23

ako ih je Kodro suspendovao onda ok ,znaci nije zadovoljan atmosferom ,zalaganjem ,kvalitetom ili ne znam cim vec i odstranio 5 igraca to je ok ,ali ako je uprava ili neko drugi to uradio onda Meho nema sta vise da trazi na klupi Sarajeva gubi autoritet ako ga uopste ima dok ne budemo imali trenera s autoritetom koji drzi svlacionicu nema naprijedd ,koliko god mrzila Osima on lagano odstrani najveceg talenta ,mali trazio minutazu da produzi ugovor ovaj mu nog dao ,apsolutno ispravno krajenje je vrijeme da se stane u kraj mjesanju menadjera ,legendi ,roditelja ,uprave u strucni rad ko nema petlju za to netreba biti na klupi Sarajeva

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 13:24

Orton je napisao/la:Kako malo ljudi konta sta je aleksandar napisao :damn:
I ja uravo sam sebe isto pitam :D
Nekima ovdje treba crtati :D

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:24

bordobijeli je napisao/la:ako ih je Kodro suspendovao onda ok ,znaci nije zadovoljan atmosferom ,zalaganjem ,kvalitetom ili ne znam cim vec i odstranio 5 igraca to je ok ,ali ako je uprava ili neko drugi to uradio onda Meho nema sta vise da trazi na klupi Sarajeva gubi autoritet ako ga uopste ima dok ne budemo imali trenera s autoritetom koji drzi svlacionicu nema naprijedd ,koliko god mrzila Osima on lagano odstrani najveceg talenta ,mali trazio minutazu da produzi ugovor ovaj mu nog dao ,apsolutno ispravno krajenje je vrijeme da se stane u kraj mjesanju menadjera ,legendi ,roditelja ,uprave u strucni rad ko nema petlju za to netreba biti na klupi Sarajeva
Suspendovao ih je ibraković bez da je i pitao Kodru, opet ponavljam to je najveći problem

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2015, 13:25

Zivnu nam teme ybte :D

Ljupko, Ljupko nama, odnosno igracima, fali(treba)...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 apr 2015, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 apr 2015, 13:26

Ako dobojski papak nakon ovoga ne dobije otkaz, mogu i dino i kusta otići što se mene tiče, pošto su u tom slučaju isti: s kim si - takav si!!!

PS. Pravda za Ahmu, saburi brate!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 apr 2015, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 apr 2015, 13:27

Ne moze ti Ibrakovic suspendovat sam od sebe nikoga bez sastanka sa trenerom i Edisom.Nije Sarajevo Drvosjeca doo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2015, 13:27

Otjerat sve igrace osim Delaca i Benke, dati priliku mladim igracima do kraja sezone i ja vam garantiram da bi svi uzivali u ljepoj igri a da o borbenosti ne govorim i onda na kraju sezone malo pojacati tim za Evropu (ako bi je izborili) i to je to jer ovako se vise ne moze stvarno ovo kao djeca u kvartu kad se okupe igrati fudbal pa nezna se ni ko je u odbrani ni ko je napadac ni ko izvodi penale ni kornere samo poreni
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 apr 2015, 13:27

pričekati zvaničnu vijest

ali definitivno nešto ne štima, ove godine nikakva smo ekipa

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 13:28

Ado76 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ako ih je Kodro suspendovao onda ok ,znaci nije zadovoljan atmosferom ,zalaganjem ,kvalitetom ili ne znam cim vec i odstranio 5 igraca to je ok ,ali ako je uprava ili neko drugi to uradio onda Meho nema sta vise da trazi na klupi Sarajeva gubi autoritet ako ga uopste ima dok ne budemo imali trenera s autoritetom koji drzi svlacionicu nema naprijedd ,koliko god mrzila Osima on lagano odstrani najveceg talenta ,mali trazio minutazu da produzi ugovor ovaj mu nog dao ,apsolutno ispravno krajenje je vrijeme da se stane u kraj mjesanju menadjera ,legendi ,roditelja ,uprave u strucni rad ko nema petlju za to netreba biti na klupi Sarajeva
Suspendovao ih je ibraković bez da je i pitao Kodru, opet ponavljam to je najveći problem
NE SERI I NE PISI GLUPOSTI!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 apr 2015, 13:28

QUARESMA 18<<< je napisao/la:pričekati zvaničnu vijest

ali definitivno nešto ne štima, ove godine nikakva smo ekipa
To su igraci koji su i nabrojani, suspendovalo se cisto reda radi, kad pogledas imena igraca :thumbdown:

UO je donio odluku, a ne pojedinac
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 09 apr 2015, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:29

Evander je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
NE SERI I NE PISI GLUPOSTI!!!
Eto ti znaš pa nas prosvijetli živ bio, ti si izgleda najpametniji među nama

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 apr 2015, 13:30

Ado to sto ti pises nije uopste moguce sprovesti.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 13:31

Čuj Kallasi :shock: :shock: Jest da nije nesto bog zna igrac,ali lik je na svakoj bio max borben,svasta..Prvo otjerat gosp.Klokotnicu-Doboj pa onda one koji su to u stvarno zasluzili

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:32

Orton je napisao/la:Ado to sto ti pises nije uopste moguce sprovesti.
Nadam se brate, nadam se i ja i ne mogu da vjerujem u ovo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee i 32 gosta.