FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 13:32

Pa ne mogu vjerovati kakve gluposti i nebuloze pisete.
Predstavljate Abudulaha kao alfu i omegu svega, kao da je to njegov klub i da se on jedini pita za sve.
Dodje Abudlah i iz svog meraka kaze "ti, ti i ti ste suspendovani".
Pa kontas li ti covjece kakve nebuloze pises?
Postoji li kakva hijerarhija u klubu ili je Abdulah veci i od samog Tana i ima vece ovlasti?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 apr 2015, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2015, 13:33

Ja vise ne znam sta nama treba da osvojimo titulu i da konacno bude normalna situacija? Zalili smo se kako nam treba kontinuitet igara, kako igramo toplo-hladno, evo sad imamo kontinuitet(qrcina smo u kontinuitetu). Mi navijaci Sarajeva bi trebali svi da idemo u raj, jer ko je navijao za Sarajevo u ovim godinama, on je vec prosao kroz dzehenem.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 apr 2015, 13:34

Samo da se sada neko iz uprave bilo Ibrakovic ili Dino ne naprave pametni i pocnu pricu kako neko radi protiv FK Sarajevo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2015, 13:34

Ado76 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Suspendovano 5 igrača, a smiješno ko je u toj grupi, maltene ni krivi ni dužni
Koji su suspendovani :?:
Izgleda Bandović (OK), ali Bilbija, Kovačević, Kalassi i Okić je cirkus
po mom misljenju je i Velkoski suspendovan jer juce bila utakmica on se slika u Splitu lagano..a mozda je i otisao na pregovore za Hajduk jer nije budala biti na klupi u Sarajevu jer moze izgubiti status reprezentativca, dok kod nas razni Okici pocinju u prvoj postavi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:36

Evander je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati kakve gluposti i nebuloze pisete.
Predstavljate Abudulaha kao alfu i omegu svega, kao da je to njegov klub i da se on jedini pita za sve.
Dodje Abudlah i iz svog meraka kaze "ti, ti i ti ste suspendovani".
Pa kontas li ti covjece kakve nebuloze pises?
Postoji li kakva hijerarhija u klubu ili je Abdulah veci i od samog Tana i ima vece ovlasti?
On je SD i on se pita za sportski segment kluba i rezultate,pa ti skontaj
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 13:36

Neko se ovde igra sa našom inteligencijom. Ja razumijem što je suspendovan Okić, Bandović (on svakako ne brani), ali kakvo crno suspendovanje Kovačevića koji igra svake prestupne godine? Kakvo suspendovanje Kallasija koji prvo što ne zna beknuti bosanski a kamoli šta drugo, na to sve uz Benku je najborbeniji igrač na terenu. I Bilbija gledam suspendovan, jeste bio kriminalan u Zvorniku ali momak kakav je takav je ostavi srce na terenu skoro svaku utakmicu.

Da nisam na listi vidio Kallasija, rekao bih da su ovo suspenzije zarad nekih klanova, svađa, nepoštovanja struke ili slično, ali kad sam vidio Kallasija :?

Definitivno očekujem objašnjenja uprave za ovo, kakva takva.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2015, 13:37

Bgmi je bila prica da Sarajevo trazi za Velkoskog 800 00K a za Okica 500 00k :D
Dogurali smo daleko, da Velkoski ne moze da igra, a Okic je najgori igrac Sarajeva u ovih 5-6 utakmica :D
Puuu ybmt zivot i sveeee

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2015, 13:38

Gdje je forukas Benko? On meni govori nakon losih rezultata protiv Borca i Veleza da su igraci morali onako igrati i da su namjestali. Onda se jao saznalo ko je kriv i da nece vise doci do toga. E pa jel i jucerasnju utakmicu namjestio Naset Oric?? Dokle vise, nikad mi ozbiljan klub necemo biti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 13:39

Izgleda da Kallasi podrzava Assada pa je zato suspendovan :beba: :beba:

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 09 apr 2015, 13:39

Joj gluposti, cuj Ahmo i Kovacevic kaznjeni :rol: Ko što je gore neko napisao, samo djecu prekomandovati u prvi tim i bice bolji nego ove napuhane "zvjezdice"..
Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 09 apr 2015, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

staff

Post Postao/la staff » 09 apr 2015, 13:39

Kusturica i Ibraković nakon suspenzije pet igrača Sarajeva
09. 04. 2015 - 11:33 \\ Domaći fudbal
Upravni odbor FK Sarajevo jučer (četvrtak) suspendovao je Dejana Bandović, Ahmada Kalasija, Adnana Kovačević, Šefku Okić i Nemanju Bilbiju.

- Pojedinci unutar tima imaju neprofesionalan odnos prema ispunjavanju obaveza profesionalnog fudbalera FK Sarajevo, a Upravni odbor FK Sarajevo je stava da treba učiniti sve na jačanju kohezije i jedinstva u ekipi koja mora funkcionisati kao jedan međusobno zavisni organizam u sinergiji aktivnosti stručnog štaba i fudbalera, kaže Edis Kusturica, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo.

- Svi moraju svakodnevno jačati svijest i shvatanje da je FK Sarajevo iznad svega, iznad svakog pojedinca, fudbalera, trenera...i drugačije ponašanje se neće tolerisati, dodaje Kusturica..

- Mjere koje su poduzete su plod neostvarenih zacrtanih ciljeva u dosadašnjem toku proljetnog dijela prvenstva, te uspostave discipline i ispravnih odnosa unutar prvog tima, dok angažman, predanost, posvećenost i odgovornost svih mora biti podignut na najviši nivo, kako svi u i oko FK Sarajevo očekuju, rekao je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 13:40

Joj pricate o toj **** Makedoniji kao da je Njemacka u pitanju. Poseerem se ja na njegov reprezetnativni status ako on igra ko karrina u dresu Sarajeva
I Okic da je makedonac bi bio reprezentativac.
Velkoski je **** od igraca vec vise od pola godine. Uvijek su se za njega neka opravdanja nalazila, te ne igra svoju poziciju, te ovo te ono.
On i Okic su u pet deka po kvalitetu, cak je Okic i vise pokazao u zadnjoj polusezoni.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 apr 2015, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 13:41

ovo vala neko mora objasniti sta i kako ,zbog cega su suspendovani ,opet kazem ako je Meho to odlucio da mu se neuklapaju u ekipu onda je to ok ,ako mu je to neko s strane uradio da bi zamazao oci navijacima i da pokazu kao da nece vise trpiti lose rezultate onda Meo moze da pakuje stvari i nece imati moju podrsku vise zato sto nijedan ozbiljan trener to sebi nece dopustiti da mu se neko mjesao u posao .

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 apr 2015, 13:45

staff je napisao/la:Kusturica i Ibraković nakon suspenzije pet igrača Sarajeva
09. 04. 2015 - 11:33 \\ Domaći fudbal
Upravni odbor FK Sarajevo jučer (četvrtak) suspendovao je Dejana Bandović, Ahmada Kalasija, Adnana Kovačević, Šefku Okić i Nemanju Bilbiju.

- Pojedinci unutar tima imaju neprofesionalan odnos prema ispunjavanju obaveza profesionalnog fudbalera FK Sarajevo, a Upravni odbor FK Sarajevo je stava da treba učiniti sve na jačanju kohezije i jedinstva u ekipi koja mora funkcionisati kao jedan međusobno zavisni organizam u sinergiji aktivnosti stručnog štaba i fudbalera, kaže Edis Kusturica, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo.

- Svi moraju svakodnevno jačati svijest i shvatanje da je FK Sarajevo iznad svega, iznad svakog pojedinca, fudbalera, trenera...i drugačije ponašanje se neće tolerisati, dodaje Kusturica..

- Mjere koje su poduzete su plod neostvarenih zacrtanih ciljeva u dosadašnjem toku proljetnog dijela prvenstva, te uspostave discipline i ispravnih odnosa unutar prvog tima, dok angažman, predanost, posvećenost i odgovornost svih mora biti podignut na najviši nivo, kako svi u i oko FK Sarajevo očekuju, rekao je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković

ŠEFKU OKIĆ

**** ti sport avaz i onog ko ga izmisli :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 13:48

meni ovo nije uopšte jasno suspendovali igrace zbog nezalaganja i lošeg pristupa,ponasanja i ostalo ,pa dragi Meho ako nisu imli pristup i zalaganje sta ce ti juce kalasi ,kovacevic ,bilbija ,okic u prvih 11 :crazy: :crazy: nije ovo od juce ovo se vuce 2 mjeseca .pocinjem apsolutno da vjerujem u price da Ibrakovic :crazy: vuce vise poteza nego Kodro :oops: :oops:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 apr 2015, 13:51

Mislim da je ovo dobar potez uprave. Realno ovi suspendovani igraci i nisu za f.k.Sarajevo,usudit cu se reci da su to drugoligaski igraci. Recimo Kalasi je ziva katastrofa,Okic i vise nego katastrofa,Kovacevic izgubljen u vremenu i u prostoru,Bilbija i Bandovic klan koji rusi atmosferu u ekipi,a kvalitetom su cisti prosjek. Sad ima ovdje jedan problem,a to je da je jos bar 3-4 igraca zasluzilo suspenziju,ne zbog ponasanja nego zbog manjka kvaliteta,ali oni ce vjerovatno doci na red na ljeto. Sad treba zbiti redove,pokusati izboriti EL,i na ljeto izvrsiti totalni remont ekipe!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 apr 2015, 13:51

Ispade Ibraka alfa i omega svega i svačega (kum :lolno: ). Bez Ibrakinog aminovanja nema da se prstom pomjeri :lol:. Izaći će istina za koji dan pa ćemo onda konstruktivno oplesti.
SRETAN BROJ - 1725

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 09 apr 2015, 13:52

A berberovic?? Ma ja ba ne mozes ga puskom otjerati a ne vadi cigaru iz usta i on igra u prvih 11 boze dragi kakav je ovo cirkus!? Onaj dole se setka splitom *ebo li ga split ne bi ti meni krocio vise u sarajevo

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 apr 2015, 13:52

Da li je izaslo u javnost koji su igraci suspendovani i koliko dugo ?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:54

Hz-Sa je napisao/la:A berberovic?? Ma ja ba ne mozes ga puskom otjerati a ne vadi cigaru iz usta i on igra u prvih 11 boze dragi kakav je ovo cirkus!? Onaj dole se setka splitom *ebo li ga split ne bi ti meni krocio vise u sarajevo
Što se Džeme tiče, ima brate određeni razlog zašto je to tako
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, bosnas_, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Lavcina, Maestro^^, makron, mire971, plisek, skoJaa i 99 gostiju.