Ajd za Želju sam I sam najavio al ova mala pudlica da ovako izgubi. nista pauza nije pomogla. idemo malo forsiratpravnik87 je napisao/la:TOP/ Leverkusen - Bayern x2 1,25 0-0
TOP/ Kovinić - Benčić 2 1,40 2-1
Rayo - Real M. 2 1,20 0-2
Željezničar - Radnik 1 1,25 1-1
Santos - Rio Claro 1 1,30 2-0
Khimik - Banvit 1 1,18 93-89
KVOTA: 4,03
ULOG. 14 KM
EV.DOBITAK: 56,37 KM
STANJE RAČUNA. 40,00 KM
Nakon dobrodošle pauze nastavljam gdje sam stao.
- Bayern naravno ide na sve trofeje I mislim da dobija večeras, al idemo ziheraški na x2
-benčić u dobroj formi, dosta često je igram I nije me iznevjerila. Kovinic mislim da ne moze ni do seta danas
- Real.... zar je potrebna neka analiza. ide ovde I hendikep al eto na sigurno ćemo
-Željo, ne volim našu ligu igrat al eto da imam na čemu da padnem danas
-Santos u igri za titulu, izvukli su kod korintijansa bod I sada moraju da dobiju. gostima ne vazna tekma
- khimki ce oducit "turke" od basket. ide ovo na veliku razliku uvjeren sam al ovde cemo lagao stavit keca, samo zato sto volim imat 6 parova an tiketu
Sretno ako ko isprati
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Singl
M.Basic-N.Dessein 2 2.2
Ulog 15 km

M.Basic-N.Dessein 2 2.2
Ulog 15 km
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Mertl - Metkic 1 1.5kvHass je napisao/la:Singl
M.Basic-N.Dessein 2 2.2
Ulog 15 km
Kolko je sigurno ovo ? Ako si tu da bacis par rijeci pocinje mec u 11h
E **** ga premier sugavi, nisam pare stavio na wwin a Mertl zahtjeva minimalno 5 parova. Fuj bijedo
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 09 apr 2015, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Može i tu kec,druže 
Mertl je igrač za ovakve podloge,i uzz sav respect prema Mekticu,msm da mu ovdje poraz ne gine.
Mertl je igrač za ovakve podloge,i uzz sav respect prema Mekticu,msm da mu ovdje poraz ne gine.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Neka igra počne

kv.8,16
giraldo-veliki favorit ovdje,tipsarevic se vratio poslije duge pauze zabiljezio pobjedu spasavao mec lopte protiv clezara,i ta pobjeda mu je maksimum ovdje,giraldo na sljaci je u ovom trenutku preveliki zalogaj za njega
quinzi-mlada nada italijanskog tenisa,juniorski osvajac wimbledona,u prvom kolu demolirao 3 nositelja slovenca rolu,tako da se ni ispodprosjecnom cipoli danas ne pise dobro
basic-kad je u formi,moze dobiti svakoga,dobijao u karijeri nieminena,berankisa,nakon finala u wroclawu pao u formi,ali sada se polako vraca,dok suprotno desein nakon titule u glasgowu,pao u formi,u proslom kolu dobio tek u TB treceg seta 525 igraca svijeta venusa
hutagalung-duel dva zadnja osvajaca ovog turnira,becka sam gledao u prvom kolu protiv recoudreca koji je 496 igrac svijeta i pobijedio je na jedvite jade sa 7-5 u trecem setu dok se huta galung obracunao mnogo lakse sa dancem nilsenom
isner-u sjajnoj formi,iako mu sljaka nije omiljena podloga,zna on napraviti dobrih rezultata na njoj,a i ova americka sljaka je mnogo brza od evropskih tako da i to ide u prilog isneru i njegovom servisu
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 09 apr 2015, 11:35, ukupno mijenjano 3 puta.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
sto ti druze volis forsirati protiv bosanaca,jucer ste svi poletili na granolersa i sreca za vas predade,basic ce demolirati deseinaHass je napisao/la:Singl
M.Basic-N.Dessein 2 2.2
Ulog 15 km
Yes we willHass je napisao/la:We will see!
@alex ukupna kvota ti je 8.16,a ne 6.08 
hvala velikaHass je napisao/la:@alex ukupna kvota ti je 8.16,a ne 6.08
-
arkomujka1
- Kontakt:
C. Zvezda - Borac Č. 1.30
Vojvodina - Napredak 1.50
Lech P. - Blekitni 1.20
Lech se bori za ulazak u finale kupa gdje ih čeka Legia. U prvoj utakmici su izgubili 3:1 al sad očekujem da pokažu kvalitet i lagano ovo prolazi.
Zvezdu i Vojvodina ne treba previše komentarisat, daleko više kvaliteta u odnosu na protivnike.
Ukupna kvota je 2.34, ja sam uplatio sve sa depozita, tacnije 11.04 KM.
Vojvodina - Napredak 1.50
Lech P. - Blekitni 1.20
Lech se bori za ulazak u finale kupa gdje ih čeka Legia. U prvoj utakmici su izgubili 3:1 al sad očekujem da pokažu kvalitet i lagano ovo prolazi.
Zvezdu i Vojvodina ne treba previše komentarisat, daleko više kvaliteta u odnosu na protivnike.
Ukupna kvota je 2.34, ja sam uplatio sve sa depozita, tacnije 11.04 KM.
Radnicki 1923 - Donji Srem 1 2,20
Djeluje kao 3 za 3

Djeluje kao 3 za 3

Basic ga yebao u paksu bukvalno, prokockao je milion brejk lopti i opet pobjedio, nemojte protiv inata bosanskogHass je napisao/la:Singl
M.Basic-N.Dessein 2 2.2
Ulog 15 km
drugovi aj dajte vi svoje sugestije za ovaj mec http://prntscr.com/6rjv7g" onclick="window.open(this.href);return false; jesu ova 3 para dobra ili treba sta mjenjati
Dzumhur i Mirza ko da se dogovaraju,kad jedan igra dobro odmah i drugi igra,i obrnuto 
Postovanje za Zagreb i za njihovog trenera ali ja kad vidim ovu sliku moram odigrati hendikep 3.5 na Barsu
Ovo izgleda strasno

Volio bih cuti i sta @miky ima da kaze !?
Ovo izgleda strasno

Volio bih cuti i sta @miky ima da kaze !?
- Citizen-X
- Kontakt:
kako cu zategnut pola marke na jankelu
kuknjava
a vi sirotinjo upadajte ko stahori 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.