FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 13:56

bosnas_ je napisao/la:Mislim da je ovo dobar potez uprave. Realno ovi suspendovani igraci i nisu za f.k.Sarajevo,usudit cu se reci da su to drugoligaski igraci. Recimo Kalasi je ziva katastrofa,Okic i vise nego katastrofa,Kovacevic izgubljen u vremenu i u prostoru,Bilbija i Bandovic klan koji rusi atmosferu u ekipi,a kvalitetom su cisti prosjek. Sad ima ovdje jedan problem,a to je da je jos bar 3-4 igraca zasluzilo suspenziju,ne zbog ponasanja nego zbog manjka kvaliteta,ali oni ce vjerovatno doci na red na ljeto. Sad treba zbiti redove,pokusati izboriti EL,i na ljeto izvrsiti totalni remont ekipe!
nije dobro ,to je Meho trebao da prepozna ko se zalaze ako ne ,ko ima kvalitet a ko ne .na pripremama da rijesi situaciju a ne da mu upravni odbor u pola prvenstva suspenduje igrace ,pa zasto je stavio 4 suspendovanih u prvih 11 :crazy: on kao trener to treba da zna Mehaga gubi konce

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 apr 2015, 13:57

Ne mozes ti suspendovat igraca koji nije kvalitetan, nije on sam sebe doveo u FKS. Onaj ko ga je doveo nek sebe suspenduje. Takvim igracima koji nemaju kvalitet treba urucit raskid ugovora a onaj ko ne postuje klub i narusava atmosferu treba biti suspendovan ili bolja varijanta - otjeran

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 13:57

Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati kakve gluposti i nebuloze pisete.
Predstavljate Abudulaha kao alfu i omegu svega, kao da je to njegov klub i da se on jedini pita za sve.
Dodje Abudlah i iz svog meraka kaze "ti, ti i ti ste suspendovani".
Pa kontas li ti covjece kakve nebuloze pises?
Postoji li kakva hijerarhija u klubu ili je Abdulah veci i od samog Tana i ima vece ovlasti?
On je SD i on se pita za sportski segment kluba i rezultate,pa ti skontaj
On se jedini pita i samoincijativno donosi odluke?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2015, 13:57

Ado76 je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:A berberovic?? Ma ja ba ne mozes ga puskom otjerati a ne vadi cigaru iz usta i on igra u prvih 11 boze dragi kakav je ovo cirkus!? Onaj dole se setka splitom *ebo li ga split ne bi ti meni krocio vise u sarajevo
Što se Džeme tiče, ima brate određeni razlog zašto je to tako
Koji??
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 13:59

joker90 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Hz-Sa je napisao/la:A berberovic?? Ma ja ba ne mozes ga puskom otjerati a ne vadi cigaru iz usta i on igra u prvih 11 boze dragi kakav je ovo cirkus!? Onaj dole se setka splitom *ebo li ga split ne bi ti meni krocio vise u sarajevo
Što se Džeme tiče, ima brate određeni razlog zašto je to tako
Koji??
Kurvanjski, novčani
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 apr 2015, 14:00

Daj ba Aco, ako si ti privatno dobar sa Abdulahom nemoj nama prodavati muda pod bubrege. niti pratis, niti zivis za klub kao mi ovdje...
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 14:01

bordobijeli je napisao/la:meni ovo nije uopšte jasno suspendovali igrace zbog nezalaganja i lošeg pristupa,ponasanja i ostalo ,pa dragi Meho ako nisu imli pristup i zalaganje sta ce ti juce kalasi ,kovacevic ,bilbija ,okic u prvih 11 :crazy: :crazy: nije ovo od juce ovo se vuce 2 mjeseca .pocinjem apsolutno da vjerujem u price da Ibrakovic :crazy: vuce vise poteza nego Kodro :oops: :oops:
Nezalaganje i slicna objasnjenja koja nam se poturaju su ubleha.
Nema niko myda reci "opstruiranje, podmetanje, samovolja, bezobrazluk, pijancenje i nesportski zivot, rusenje autoriteta trenera i slicno".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 apr 2015, 14:09

E cuj dobra odluka svakakvih nas ima :lol: za sta bolan da suspenduje Kovacevica, sto igra svako 8 utakmicu, ili Kallasija koji ako nema kvalitet koji je nama potreban (a nista gori od Barica i Dzeme nije) ima barem borbenost koju mu niko oduzeti ne moze i trudi se pa Boze moj, Bandovic, covjek nije mjesec dana na golu i kao sad njega suspenduju :lol: kao i Bilbiju koji odigra dvije pa ga ni na klupi nema 3 utakmice i koji opet odigra sasvim solidno, i na kraju Okic koji je realno u prelosoj formi ali za to ima klupa a ne suspenzija, i jos nek mi neko kaze da su ovi nabrojani (osim Deje) krivci za losu atmosferu u timu a Puzigaca, Dzemo,Stojcev, pa i Krste zna uletiti tu i popiti koju, a i nekadasnji haver im Todor, jbg tu im je Meho razjebo sve kad nije produzio sa njim ugovor, oni su valjda pravi primjeri sportista i nikad oni ne bi narusavali atmosferu. onda o Dulji i malom Radovcu kako se ne skidaju sa šiše da ne pricam, al eto valjda je Ahmo glavni kolovodja i svima prijetio da ce ih poslati u Siriju na ratiste pa ga zato suspendovase :lol: :lol: :lol: ...i naravno da nije Ibrak svemoguc, ovo je itekako uz aminovanje Dine i Kusturice bilo
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 09 apr 2015, 14:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 14:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
Head je napisao/la:Daj ba Aco, ako si ti privatno dobar sa Abdulahom nemoj nama prodavati muda pod bubrege. niti pratis, niti zivis za klub kao mi ovdje...
Dobar sa svima i vjeruj da uzivam u drustvu tih ljudi. Pametni, zeljni posla, vole klub, sport i dosta toga mozes nauciti od njih. I onda mi je pomalo cudno kako podnistavate intelekt istih. Ne mogu da vjerujem, a onda im se jos vise divim jer treba izdrzati sve to...
Hajde možeš li ti kao čovjek koji prati sport, reći ijedan razlog za suspenziju ovih igrača?Naročito se to odnosi na Dejana Bandovića, koji nije ni branio, a suspendovan je.
Suspendovati Bilbiju i Kalassija dvojicu igrača koji se najviše trude na svim utakmicama koje igraju, možeš li objasniti tu logiku ili je u pitanju samo kolateralna šteta, da bi "Svemogući Abdulah" zaštitio Stojčeva, Puzigaću i još neke, jer njima se ne smije zamjeriti, pogotovo ovom prvom, a znaš ti jako dobro zbog čega
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 14:10

mene samo interesuje dali je ovo incijativa Kodre da suspenduje igrace ili upravnog odbora :?: :?: to je poenta uopšte nije bitno koji su igraci u pitanju

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 14:11

THEC je napisao/la:E cuj dobra odluka svakakvih nas ima :lol: za sta bolan da suspenduje Kovacevica, sto igra svako 8 utakmicu, ili Kallasija koji ako nema kvalitet koji je nama potreban (a nista gori od Barica i Dzeme nije) ima barem borbenost koju mu niko oduzeti ne moze i trudi se pa Boze moj, Bandovic, covjek nije mjesec dana na golu i kao sad njega suspenduju :lol: kao i Bilbiju koji odigra dvije pa ga ni na klupi nema 3 utakmice i koji opet odigra sasvim solidno, i na kraju Okic koji je realno u prelosoj formi ali za to ima klupa a ne suspenzija, i jos nek mi neko kaze da su ovi nabrojani (osim Deje) krivci za losu atmosferu u timu a Puzigaca, Dzemo,Stojcev,Dejo, pa i Krste zna popiti koju, a i nekadasnji have im Todor, jbg tu im je Meho razjebo sve kad nije produzio sa njim ugovor, onda o Dulji i malom Radovcu kako se ne skidaju sa šiše da ne pricam, al eto valjda je Ahmo glavni kolovodja i svima prijetio da ce ih poslati u Siriju na ratiste pa ga zato suspendovase :lol: :lol: :lol: ...i naravno da nije Ibrak svemoguc, ovo je itekako uz aminovanje Dine i Kustice bilo
:lol:

Da se i nasmijem u svoj ovoj sikiraciji. Ej Allahu dragi šta doživih :thumbdown:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 14:12

Najcudniji klub na svijetu. Trebali su i Purica suspendovati. :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 apr 2015, 14:12

Kakva odluka , Bože dragi..

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 09 apr 2015, 14:14

DA MI JE ZNATI KO JE DONIO ODLUKU ZA SUSPENZIJU OVIH IGRAČA?
Nigdje veze koji su suspendovani!
Zašto se ne zapitaju ti iz uprave KO JE DOVEO TE "IGRAČE" !? Pola tima su nam panjevi! i više od pola!
Osnovnu fudbalsku kulturu ne znaju, ne znaju primit loptu, ne znaju običan pas u prostor napravit...

prestajem pratit Sarajevo (ovo što se dešava u i oko kluba) do daljnjeg!!!
od sad samo nedjeljom uđem vidim rezultate i ćao .
Živce i zdravlje da trošim na debile.. Pozdrav svima, i sretno :salut:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 09 apr 2015, 14:17

Poserem mu se sinu u pernicu ko je glasao za suspenziju Kalasija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 apr 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 14:17

Iskreno, ja sam se nadao ovome, ali sam mislio da ce biti druga imena u pitanju (Velkosi, Stojcev, Puzigaca...).

U nastavku dati sansu drugim igracima. Recimo Puric, momak nije nikad zakazao kad je dobio priliku.
On bi meni poceo sad ocu utakmicu protiv Travnika.
Svi ga podcjenjuju od pocetka, ali on kad god je igrao, posteno je odgovorio zadatku kojeg je dobio.
Nadam se da ce i Alispahic proraditi i da ce zaslijeciti povredu.

Isto tako, Bekic mi se cini radan i profesionalan, malo vise bi i njemu davao priliku (umjesto Okica i Velkoskog), kladim se da bi se nakon par utakmica momak dokazao.
Nadam se u ponedjeljak slijedecem sastavu.

Delac (kapa dole majstore, vec sad zasluzujes da nosis kapitensku), Baric, Tatomirovic, Mihojevic, Puzigaca(nema ko drugi igrati, ali pod hitno traziti drugo rijesenje na ovoj poziciji)- Cimirot (ovaj momak se pod hitno mora probuditi ili se moze popisati na svoju karijeru koja je obecavala), Radovac, Alispahic, Puric, Bekic, Benko.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 14:17

dobro aco a zasto ih je Meho stavio juce u prvih 11 ako su negativni za ekipu ,smijesno ba ovo neko sakriva svoje greske preko ove suspenzije .

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 14:18

IBRAKOVIĆU ubleho mrš iz kluba lopove lažljivi... pa ne mogu da vjerujem da je taj lik u klubu kojem auto pale ispred kuće dovoljan je dokaz o kakvom se čovjeku i ublehi radi.... suspendovali igrače koji ne igraju uopšte (slučajno nekima ističe al slučajno samo ugovor na kraju sezone) ili kalasija koji se bori ko lav, a velkoski, purić, đemo i stojčev cuga mrtva šetkaju se po kafanama ostaju nedodirljivi.... fuj smećari.... e moj selimoviću kakvu si bagru sebi natovario na leđa da vas jedan ibraković levati.....

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 apr 2015, 14:18

Nemanja Bilbija
13 mins · Srpsko Sarajevo ·
Sad je i zvanicno... suspendovan ! nema problema...NEMANJA BILBIJA je kriv za ovo sto se desava ?!?!?ako nista najbolji asistent,ali to se ne racuna ovde,zaboravi se osvajanje kupa i golovi u Atini...daj Boze da ekipa uradi ono sto zelimo..i bicu im podrska..SRECNO

Status na FB

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 09 apr 2015, 14:18

Sarajevo jos uvijek moze uzeti titulu. Gledao sam Siroki jucer i nisu nesto previse pokazali protiv Zvijezde (koja je odron), kiksat ce Siroki na jos nekim gostovanjima sigurno. Bitno je da se Sarajevo sto prije konsliduje i uzmu Travnik za vikend. Sa ovom suspenzijom su samo postigli kontraefekat, jos vise su navukli gnjev navijaca. Ako su suspendovali igrace nisu trebali ovako brzo i naglo u javnost. Ekipa kad ide u vrh idu svi zajedno, kad tonu idu svi zajedno. Nema izuzetaka.
Sretno :bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Zagor i 34 gosta.