FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 14:17

dobro aco a zasto ih je Meho stavio juce u prvih 11 ako su negativni za ekipu ,smijesno ba ovo neko sakriva svoje greske preko ove suspenzije .

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 14:18

IBRAKOVIĆU ubleho mrš iz kluba lopove lažljivi... pa ne mogu da vjerujem da je taj lik u klubu kojem auto pale ispred kuće dovoljan je dokaz o kakvom se čovjeku i ublehi radi.... suspendovali igrače koji ne igraju uopšte (slučajno nekima ističe al slučajno samo ugovor na kraju sezone) ili kalasija koji se bori ko lav, a velkoski, purić, đemo i stojčev cuga mrtva šetkaju se po kafanama ostaju nedodirljivi.... fuj smećari.... e moj selimoviću kakvu si bagru sebi natovario na leđa da vas jedan ibraković levati.....

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 09 apr 2015, 14:18

Nemanja Bilbija
13 mins · Srpsko Sarajevo ·
Sad je i zvanicno... suspendovan ! nema problema...NEMANJA BILBIJA je kriv za ovo sto se desava ?!?!?ako nista najbolji asistent,ali to se ne racuna ovde,zaboravi se osvajanje kupa i golovi u Atini...daj Boze da ekipa uradi ono sto zelimo..i bicu im podrska..SRECNO

Status na FB

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 09 apr 2015, 14:18

Sarajevo jos uvijek moze uzeti titulu. Gledao sam Siroki jucer i nisu nesto previse pokazali protiv Zvijezde (koja je odron), kiksat ce Siroki na jos nekim gostovanjima sigurno. Bitno je da se Sarajevo sto prije konsliduje i uzmu Travnik za vikend. Sa ovom suspenzijom su samo postigli kontraefekat, jos vise su navukli gnjev navijaca. Ako su suspendovali igrace nisu trebali ovako brzo i naglo u javnost. Ekipa kad ide u vrh idu svi zajedno, kad tonu idu svi zajedno. Nema izuzetaka.
Sretno :bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 apr 2015, 14:19

Hajde uvijek ima slijedeca godina :D
Volim te Zeljo!!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 14:20

@ Aco Za ove suspendovane,,osim Bandovića, nema nijedan razlog.A ti klanovi i nabrojani igrači sa moje strane (stojčev, puzigaća, berberović) su i najvećii rušitelji atmosfere i jedino su oni trebali biti suspendovani.
Kalassi da nešto kaže treneru, a frajer ne zna rečenicu sastaviti na našem jeziku.
Poštujem ja što je tebi svemogući jaran ali nemoj ovdje prosipati priču da je kriv za rezultate jedan Kovačević koji igra svaku 5 utakmicu, a svemogući de elokventan, pametan, voli klub :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 09 apr 2015, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 apr 2015, 14:20

Stojcev i njegov 'menadzer' Alcatraz, mogu se ****, otjerati ga na ljeto kako znamo, dzabe ga dati pa neka J*** nekog drugog
Pyro is not a crime !

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 09 apr 2015, 14:20

aleksandar_veliki je napisao/la: Imas mali milion razloga za suspenziju. Mozda nekom isticce ugovor, za pola ili godinu dana i ne zeli ga produziti. Mozda su neki trovaci, odnosno mozda imaju svoj klan koji rusi trenera, Upravu, ostale igrace, mozda je neko sinoc bio u kafani nakon povratka s gostovanja, mozda je neko nesto ruzno rekao sefu, kapitenu, sportskom, direktoru, predsjedniku. Ne mora biti standardan da bi bio suspendovan, mozda su ovi nestandardni krivi za losu atmosferu u ekipi ako takva postoji. Mozda se supenzijom zeli poslati poruka nekim drugim. Ne znam, sve govorim mozda, a Stojcev i njegov menadzer i sportski ili bilo ko drugi. Pojma vi nemate, samo toliko cu vam reci, ali bas nemate pojma...
HAHAHAHAHAHAHAHA ACO PA ŠTO TI ZNAŠ BACIT BOMBU, U STILU ČOMBETA... eto Kallasi truje i huška ekipu, kalasi koji na bosanski zna rec samo "daj mi cevape desetku"
Zna se dobro koji to 'igraci' izlaze, piju, puse. i ja ne vidim nijednog od njih među suspendovanim
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2015, 14:23

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7d38b2cef1" onclick="window.open(this.href);return false;

U pitanju je menadžer Stojčeva

Evo ko treba da leti iz kluba kao i njegovi jarani
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 apr 2015, 14:24

Sabinho je napisao/la:Najcudniji klub na svijetu. Trebali su i Purica suspendovati. :mrgreen:
I Ostrakovica :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 14:28

Ma trebamo mi navijaci sve njih suspendovati i proglasiti bojkot utakmica dok se stanje ne popravi.
A do tad, bilo kojeg igraca kad sretnemo u gradu trebamo popljuvati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 14:29

kad je press bas me interesuje sta ce Meho reci zasto je suspendovao igrace ,on poslije veleze rece igraci zasluzuju platu primiti :crazy: :crazy: :crazy:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 09 apr 2015, 14:33

Utakmica je u ponedeljak u 16:30, a ne u subotu.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2015, 14:34

ovo se mora obrazloziti zasto je tako?? Za mene je Bilbija jedan od boljih nasih igraca. Neko nam je bacio sihore u klub :o :o :o :o

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 apr 2015, 14:35

Losa odluka uprave . Pa zasto ste suspendovali ovih 5 igraca ? Jedino Bandovic ovdje je suspendovan ne zbog kvaliteta , nego zbog njegovog ponasanja unutar svlacionice.Kovacevic slucajno jucer igrao , ne znam koji je razlog neigranja Mihojevica.Bilbija je jucer bio najagilniji u prvom poluvremenu , te jedan od najboljih u prosloj tekmi. Kallasi ne zna , al makar trci , uklizava itd. Sevko je u prelosoj formi , ne moze on igrati u Sarajevu. Iskreno sam ocekivao da ce druge igrace suspendovati . Vidit cemo sta ce se desavati u narednim danima
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 14:35

Pravda za Ahmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 14:36

Evolution87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Najcudniji klub na svijetu. Trebali su i Purica suspendovati. :mrgreen:
I Ostrakovica :lol:

Zaboravili smo Andjusica. :lol:

Nego, je li moguce da klub kojem su sponzori TA i VM ima posla sa likovima koji hvataju wi-fi po SCC-u da pljuju i tjeraju trenera tog istog kluba? :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 09 apr 2015, 14:39

Udarili su na najmekse, gdje nece biti puno otpora, ali napokon i pitari vide stvari otvorenih očiju i očigledno je da ovim potezom nisu zamazali oci navijačima. I kakve to veze ima fini gospodin N.O. sa fks?!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 apr 2015, 14:40

Po meni dobar potez uprave. Suspenzijom pomenutih igraca i ostali u ekipi ce se malo trznuti,uozbiljiti.. Definitivno igraci koji su suspendovani nemaju kvalitet prije svega za jako Sarajevo,a o ponasanju i dr.stvarima ne zelim da pricam,to u klubu najbolje znaju! Od igraca koji su ostali,na ljeto leti bar njih 3-4,i uz kvalitetna i ciljana pojacanja, naredna sezona je nasa aBd!
Upravi treba podrska, i siguran sam da cemo vrlo brzo doci na svoje i imati rezultat koji svi ocekuju. Jer uspjeh se ne ostvaruje preko noci,pogledajte City,sta su oni igraca doveli i otjerali,dok nisu stvorili ekipu koja ce osvajati trofeje,a iz godine u godinu vrse remont ekipe....

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 14:42

Zašto nisu suspendovani Stojčev, Džemo, Puzigaća, ako se već kažnjavalo zbog stvari van terena? A ako se suspendovalo zbog terene zašto Protić nije kažnjen?
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mnon46, Vanja8 i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []