Charlotte gubi žestoko od Toronta i oni praktički ispadaju iz bilo kakvih kombinacija. Indiana vodi protiv Knicksa, kao i Cavsi protiv Bucksa. Ako pobijede mislim da oni osiguravaju 2. mjesto i mogli bi protiv nas odmarati igrače u obje utakmice.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Za sada nam sve ide na ruku. Mi vodimo 10+ razlike i Atlanta protiv Netsa isto. Ovim ishodom mi preuzimamo 7. mjesto od Brooklyna.
Charlotte gubi žestoko od Toronta i oni praktički ispadaju iz bilo kakvih kombinacija. Indiana vodi protiv Knicksa, kao i Cavsi protiv Bucksa. Ako pobijede mislim da oni osiguravaju 2. mjesto i mogli bi protiv nas odmarati igrače u obje utakmice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
IT 34 poena na 17 šuteva
Treba nam da Atlanta izdrži. 6 razlike 7 minuta do kraja.
Treba nam da Atlanta izdrži. 6 razlike 7 minuta do kraja.
Cavsi ce sada sigurno odmarati igrace, barem jednu utakmicu. Ako ne ovu prvu, onda sigurno onu drugu.. i to je sansa za pobjedu. A i pored toga, ocekujem da Bucksi budu u situaciji da ne mogu ni gore ni dole pred taj zadnji mec sa Bostonom, tako da bi mogli i oni odmoriti kojeg startera.
Mislim da ce biti dosta dvije pobjede za ulazak u PO, samo ne znam kakva je situacija ako Miami/Indiana/Bruklin i Boston budu imali isti skor.
Trenutno je u najtezoj situaciji Indiana jer ce imati meceve protiv (OKC, Wizardsa i Memphisa).. sve PO ekipe koje ce se boriti za bolju poziciju pred PO do samog kraja.
Mislim da ce biti dosta dvije pobjede za ulazak u PO, samo ne znam kakva je situacija ako Miami/Indiana/Bruklin i Boston budu imali isti skor.
Trenutno je u najtezoj situaciji Indiana jer ce imati meceve protiv (OKC, Wizardsa i Memphisa).. sve PO ekipe koje ce se boriti za bolju poziciju pred PO do samog kraja.
- IlCapitano
- Kontakt:
Mi sad sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Eto opet rasporeda.
Sedmi smo, valjda je sinoć James rekao da će odmarati obje naredne utakmice, namještaju i oni sebi nas 100%, hoće što lakšu seriju. Neka bude metla, samo da upadnemo.

Eto opet rasporeda.
Sedmi smo, valjda je sinoć James rekao da će odmarati obje naredne utakmice, namještaju i oni sebi nas 100%, hoće što lakšu seriju. Neka bude metla, samo da upadnemo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pisah ja, ne tako davno, da ova ekipa djeluje sve bolje i bolje...Uopste me ne cudi da su "unutra",a i igracima bi za daljnji napredak itekako znacilo PO iskustvo... 
- IlCapitano
- Kontakt:
7 Celtics 36 42
8 Nets 36 42
9 Pacers 35 43
10 Heat 35 44
Apsolutno moramo pobijediti bar jednu protiv Cavsa jer Miami ima najlakši raspored. U slučaju oba poraza ispali bi i onda se morali čupati u zadnje dvije utakmice.
8 Nets 36 42
9 Pacers 35 43
10 Heat 35 44
Apsolutno moramo pobijediti bar jednu protiv Cavsa jer Miami ima najlakši raspored. U slučaju oba poraza ispali bi i onda se morali čupati u zadnje dvije utakmice.
- IlCapitano
- Kontakt:
Sve rečeno.4-0 we're in
3-1 we're in
2-2 possibly in
1-3 doubtful
0-4 hell no
Cavsi 2x, Toronto, Milwaukee...
- IlCapitano
- Kontakt:
Bill je legenda.Bill Simmons @BillSimmons 2m2 minutes ago
Celts up by 8. 6 mins left. LeBron and Love on bench. Cavs just posted up Perk and Delladova on back to back possessions. Feeling good.
- IlCapitano
- Kontakt:
Pobjeda. Još samo malo, moguće da nam bude dovoljna samo još jedna pobjeda... 

Nakon izjave LeBrona kako "gledaju vecu sliku" i da vjerovatno nece ni igrati u nedelju, ocekujem jos jednu pobjedu. Oni ocigledno namjestaju Boston u prvoj rundi.. sto je donekle i logicno, jer i u najboljem slucaju za Celticse, tesko da ce se igrati i peta utakmica. Jedna pobjeda je ono sa cim bi trebali biti zadovoljni, s obzirom na ekipu. To je vjerovanto i maksimum.
Torontu se sinoc vratio Lowry i oni moraju zapeti veceras protiv Miamia da bi obezbjedili trece mjesto.. Toronto ce vjerovatno i protiv Bostona odigrati maksimalno jer ce im i tada trebati pobjeda, samo je pitanje u kakvoj ce situaciji biti Bucksi pred zadnji mec. Ako pobijede Netse osigurace to sesto mjesto i vjerovatno ce redukovati minutazu starterima protiv Bostona.. Mada, njih se moze dobiti i u punom sastavu.
Torontu se sinoc vratio Lowry i oni moraju zapeti veceras protiv Miamia da bi obezbjedili trece mjesto.. Toronto ce vjerovatno i protiv Bostona odigrati maksimalno jer ce im i tada trebati pobjeda, samo je pitanje u kakvoj ce situaciji biti Bucksi pred zadnji mec. Ako pobijede Netse osigurace to sesto mjesto i vjerovatno ce redukovati minutazu starterima protiv Bostona.. Mada, njih se moze dobiti i u punom sastavu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Više bi volio Hawkse, nego Cavse, sa prvima bi i nekako mogli igrati, jer nemaju nekog superstara kojega se ne bi moglo zaustaviti. Nadam se okršaju sa njima, čisto da vidimo na čemu smo, to iskustvo PO košarke će sigurno pomoći razvoju naše ekipe (bez obzira na ishod), pogotovo ovih mlađih igrača 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Hvala Raptorsima, Williamsu pogotovo, Heat je praktički ispao iz utrke. Večerašnjom pobjedom i porazom Indiane bi bili u PO. 
- IlCapitano
- Kontakt:

Znaci, Klivlend - Boston u prvoj rundi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Boston Celtics
Evo vam link za sk2 hd za tekmu ako kome zatreba 
acestream://35e5e94107933d2df3eebebe9067f15c9c540966" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://35e5e94107933d2df3eebebe9067f15c9c540966" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako Indiana izgubi od Oklahome vi ste sigurni u PO ili ?
Naravno, uz pobjedu protiv Cavaliersa ?
Naravno, uz pobjedu protiv Cavaliersa ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znaci clevleand vas pusta tj gura u play off, neka ako mi je drago i za jednu ekipu to su celticsi meni jedna od drazih ekipa u nba
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odlicne prve dvije cetvrtine. Stevens je lijepo slozio tim i puno rotira. Napokon da gledam Celticse u pravoj muskoj igri bez tankirajnja. I ja bih vise volio Atlantu nego Cleveland u play offu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.