[youtube][/youtube]
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Ovaj sam zaboravio. Mora u top3. Kakav trenutak inspiracije.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Malo sam nesto analizirao golove Ronalda ( u Realu ) i to izgleda ovako :
DESNA NOGA - 126 gola ( 42 % )
LIJEVA NOGA - 55 gola (18 %)
PENALI - 55 gola (18 % )
GLAVA- 41 gola (14 %)
SLOBODNI UDARCI-23 gola ( 8 % )
Pozdrav
PENALI - 55 gola (18 % )
GLAVA- 41 gola (14 %)
Pozdrav
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Real ce uloziti zalbu na Ronaldov zuti karton protiv Raya.
Pepe poceo trenirati sa ekipom.

Koliko treba proc mjeseci, godina da tvoj mozak ( ako ga imas ) registruje informaciju da ova tema nije za tebe ?Rajaz je napisao/la:Nema potrebe, čisto sam vidio da si najboljeg evropskog igrača u 20-tom stoljeću izostavio sa spiska najboljihJamesJoyce je napisao/la:Ocekivao sam neku argumentaciju. Al' da i ja onda uzvratim istom snagom: Di Stefano = Maradona = Pele, samim tim i: Di Stefano > Cruyff.
Dosta sto ne ulazim na teme Barcelona vs Real i Real Madrid opste diskusije zbog tebe nego i ovdje trolas
A yebi ga,on glup i uporan a modove boli q i onda to ovako izgleda.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- JamesJoyce
- Kontakt:
Pa opet si ponovio samo isti argument.Rajaz je napisao/la:Nema potrebe, čisto sam vidio da si najboljeg evropskog igrača u 20-tom stoljeću izostavio sa spiska najboljih
Kakve veze to sto je Cruyff najbolji europski igrac 20 stoljeca ima sa tim da je on bolji od Di Stefana?
To bi bilo isto da ja tvrdim u usporedbi Van Bastena i Dzeke da je ovaj drugi najbolji bosanski igrac ikada i to iznosim kao valjan argument.
Nisi me nesto odusevio ovim odgovorom niti si bacio zrno sumnje na moju tezu da je Di Stefano top 5 igrac ikada.
Neka ba, nigdje veze, nek pise covjek.mirzatele je napisao/la:Koliko treba proc mjeseci, godina da tvoj mozak ( ako ga imas ) registruje informaciju da ova tema nije za tebe ?
Dosta sto ne ulazim na teme Barcelona vs Real i Real Madrid opste diskusije zbog tebe nego i ovdje trolas
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Mogo si bit vrijedan pa napisat na kojim su sekundama ovog videa ti golovi.JamesJoyce je napisao/la:[youtube][/youtube]
Top 5 po vama?
5. Slobodnjak Bayernu
4. Manchester glavom
3. Levante 2011-12
2. Almeriji u prvoj sezoni
1. Rayo 2011-12, peta.
- Motokultivator
- Kontakt:
Ovaj Pepe ko' stijenajuanitomaravillaa je napisao/la:Real ce uloziti zalbu na Ronaldov zuti karton protiv Raya.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Bravo majstoreSuki46 je napisao/la:Malo sam nesto analizirao golove Ronalda ( u Realu ) i to izgleda ovako :
PENALI - 55 gola (18 % )
GLAVA- 41 gola (14 %)
Pozdrav
naprijed rejal
- Motokultivator
- Kontakt:
Rukom nikad nije zabio
C.Ronaldo fair play.
Za razliku od nekih..
Za razliku od nekih..
You can take forum away from Ahmo.
x
x
- JamesJoyce
- Kontakt:
Pa jel' onaj Athleticu ove sezone bio rukom?Motokultivator je napisao/la:Rukom nikad nije zabioC.Ronaldo fair play.
Neka, tu cestitost sam ostavio za vas, mores uvijek na jubitu ukucat te golove.Dzoni je napisao/la:Mogo si bit vrijedan pa napisat na kojim su sekundama ovog videa ti golovi.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
nije ni prsima , za razliku od nekihMotokultivator je napisao/la:Rukom nikad nije zabioC.Ronaldo fair play.
Za razliku od nekih..
- anonymousHD
- Kontakt:
5. 17:24Dzoni je napisao/la:Mogo si bit vrijedan pa napisat na kojim su sekundama ovog videa ti golovi.JamesJoyce je napisao/la:Top 5 po vama?
5. Slobodnjak Bayernu
4. Manchester glavom
3. Levante 2011-12
2. Almeriji u prvoj sezoni
1. Rayo 2011-12, peta.
4. 12:51
3. 8:31
2. 3:00
1. 8:41
5. vs Osasuna 9:13
4. vs APOEL slobodni 9:21
3. vs Atletico Madrid tomahawk 9:21
2. vs Marseille slobodni 1:06
1. vs Barca finale 5:57
Također je moćan njegov gol iz slobodnog protiv Herte na Olimpijskom stadionu, ali to je bila prijateljska.
Cristianu ponisten zuti,Chicarito i Jese u soku (ponadali se da ce igrati)
ne znam,bolje bi mozda bilo da je odmorio ovu i ocisto se zutih prije duela sa Celtom i Sevillom,ovako jadni Eibar ni kriv ni duzan ce nastradati
ne znam,bolje bi mozda bilo da je odmorio ovu i ocisto se zutih prije duela sa Celtom i Sevillom,ovako jadni Eibar ni kriv ni duzan ce nastradati
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma može i protiv Eibara dobiti žuti karton, ionako je naredna protiv Malage na Bernabeu. 
Ko prati statistiku ? Jel James već nad.**** statistiku od Di Marije od prošle seozne.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Consigliere
- Kontakt:
Potpuno mi je nelogicna ova zalba... Umjesto da propusti vjerovatno najlaksu tekmu do kraja prvenstva i dodatno se odmori za Atletico i CL, dolazi u situaciju da zbog neke gluposti propusti neke puno teze tekme koje su pred nama, Sevillu ili Valenciju npr,... ne kontam. Imam osjecaj da ih je Ronaldo na ovo prisilio, a sve zbog trke sa Messijem za naj strijelca. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- anonymousHD
- Kontakt:
Apsolutno netačno.
Klub nije htio uopšte da uloži žalbu, već ih je na to naterala povreda Balea, koji će propustiti utakmicu. Da je Bale OK, niko iz kluba se ne bi žalio na žuti karton.
Klub nije htio uopšte da uloži žalbu, već ih je na to naterala povreda Balea, koji će propustiti utakmicu. Da je Bale OK, niko iz kluba se ne bi žalio na žuti karton.
- Consigliere
- Kontakt:
Ti ko da ne poznajes Ronalda. Mislim da je njemu vaznije da bude najbolji strijeac Primere od nase titule... Svakako i bez njih dvojice bi rastocili Eibar, bila bi dobra prilika za Jesea npr. Ali, Ronaldo se pita, jbganonymousHD je napisao/la:Apsolutno netačno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.