pokuso sam. Uzaludrob do bagro je napisao/la:Mozda bi trebali otvoriti temu "djevojka sa fejsa" pa tu kacit ako nekim ovdje to smeta i ne odgovara da ne kvarimo temu ako tako mozemo nazvati.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pokuso sam. Uzaludrob do bagro je napisao/la:Mozda bi trebali otvoriti temu "djevojka sa fejsa" pa tu kacit ako nekim ovdje to smeta i ne odgovara da ne kvarimo temu ako tako mozemo nazvati.![]()
bezveze se bune samo,ako im se ne svidja neka preskoce i to je toGoalgetter je napisao/la:A zasto vam ovdje smetaju te slike djevojki sa FB-a pa se forsira da se otvori nova tema? U cemu je problem.
Znas kako ima redovna doza ovog, redovna doza onog..Goalgetter je napisao/la:A zasto vam ovdje smetaju te slike djevojki sa FB-a pa se forsira da se otvori nova tema? U cemu je problem.
ajde ne rise,ako ti smeta nemoj ulaziti sta si ti neki zastitar foruma jbtBluesForever je napisao/la:Možda bi trebali promjeniti temu ili napraviti novu,npr djevojke iz BiH ili sa Balkana,ne znam kakve ove slike što stalno stavljete imaju sa Facebookom.
Upravo to. Kao sto @arelinho rece, preskocis, i rahat si, ali ne, kao i za viceve, smjesne slike, vazda se mora ukenjati svaka tema i zayebancija.moj uzor-S.G je napisao/la:Znas kako ima redovna doza ovog, redovna doza onog..Goalgetter je napisao/la:A zasto vam ovdje smetaju te slike djevojki sa FB-a pa se forsira da se otvori nova tema? U cemu je problem.
Eh tako kod nas ovdje na forumu postoji redovna doza seratora, a to su oni kojima sve smeta, koji stalno pametuju, i koji bi se zbog banalnih stvari svadjali.
De popravi linkfilip13 je napisao/la:http://www.****/index.php/vijesti/info/item/2579-eu-ugasite-svoje-facebook-naloge
link fb?rob do bagro je napisao/la:Laku noc.![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ASD, bavariapivo, enobarca i 12 gostiju.