FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ide se u mostar bez obzira na sve
Ko kaze da se mora utakmica gledati

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nista...vracat sve redom...saopstenjem...bas kao sto je ovo i sretno,prijatno...ha ja...al u svakom zlu ima dobra...makar se ljudi nece u ovoj bezparici kesirat i ici dole pa poljubit tablu i nazad...nema danas niko kesha za bacit....i jos da pohvalim baklje i to protiv mrtve slavije
..brao

p.s. a ovo za dedica..pa zar taj lik zna koristit internet
....fino ga klepit po dzepu za p r d u c k a nj e po netu pa ce ubuduce pazit sta pise ako se vec naucio korisitit racunarom...j e b o mu pitari sve po spisku
p.s. a ovo za dedica..pa zar taj lik zna koristit internet
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Deda je bilmez. Misli da ce sa Musemicem u paketu biti.staragarda je napisao/la:nista...vracat sve redom...saopstenjem...bas kao sto je ovo i sretno,prijatno...ha ja...al u svakom zlu ima dobra...makar se ljudi nece u ovoj bezparici kesirat i ici dole pa poljubit tablu i nazad...nema danas niko kesha za bacit....i jos da pohvalim baklje i to protiv mrtve slavije![]()
..brao
![]()
p.s. a ovo za dedica..pa zar taj lik zna koristit internet![]()
....fino ga klepit po dzepu za p r d u c k a nj e po netu pa ce ubuduce pazit sta pise ako se vec naucio korisitit racunarom...j e b o mu pitari sve po spisku
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kabadahija vazda bio.Probisvjet je napisao/la: Deda je bilmez. Misli da ce sa Musemicem u paketu biti.
Nego,mislim je vrijeme za prvu gostujucu pobjedu nakon prvog kola i Travnika, red bi više bio...
& $ ?
- primasquadra
- Kontakt:
O čemu vi pričate ?
Službena FB stranica Zrinjskog:
"Želimo uputit demant na objave u medijima u kojima se spominje zabrana od strane našeg kluba, također iz MUP-a HNŽ-a su spremni za gostujuće navijače.
HŠK Zrinjski Mostar ima osigurane sve uvjete za dolazak gostujućih navijača FK Slobode ( Fukare ) na prvenstvenu utakmicu u subotu koja se igra u 16:30 na Stadionu HŠK Zrinjski.
Navijačima kluba FK Sloboda će biti omogućen ulazak na tribine stadiona pod Bijelim brijegom ukoliko dođu u organiziranoj grupi i prethodno najavljeni MUP-u HNŽ-a."
"Želimo uputit demant na objave u medijima u kojima se spominje zabrana od strane našeg kluba, također iz MUP-a HNŽ-a su spremni za gostujuće navijače.
HŠK Zrinjski Mostar ima osigurane sve uvjete za dolazak gostujućih navijača FK Slobode ( Fukare ) na prvenstvenu utakmicu u subotu koja se igra u 16:30 na Stadionu HŠK Zrinjski.
Navijačima kluba FK Sloboda će biti omogućen ulazak na tribine stadiona pod Bijelim brijegom ukoliko dođu u organiziranoj grupi i prethodno najavljeni MUP-u HNŽ-a."
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
gdje je sluzbena stranica, daj link ili nesto? gdje god sam pogledao nema te objave .. al ne brinite se, ako ste nas pozelili vidjet cemo seprimasquadra je napisao/la:O čemu vi pričate ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,o cemu VIprimasquadra je napisao/la:O čemu vi pričate ?
Meni ovo previse smrdi, znaci ako ne odemo pi cke ispadamo, ako odemo ceka nas njihov mup koji vrlo vjerovatno suradjuje s Ultrasima.. Ovo je vrlo pametno odigrano s njihovee strane ..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma klasika bolan...i providno do bola...navlakusa mrtva da se ode dole i onda ce lagano da te tivra nazad...100 puta isprobana fora....misle neko lud,jbtDoeTz je napisao/la:Meni ovo previse smrdi, znaci ako ne odemo pi cke ispadamo, ako odemo ceka nas njihov mup koji vrlo vjerovatno suradjuje s Ultrasima.. Ovo je vrlo pametno odigrano s njihovee strane ..
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
ako bude potrebe otici ce se, a vi ste providni ko rizlaDoeTz je napisao/la:Meni ovo previse smrdi, znaci ako ne odemo pi cke ispadamo, ako odemo ceka nas njihov mup koji vrlo vjerovatno suradjuje s Ultrasima.. Ovo je vrlo pametno odigrano s njihovee strane ..
Ma cista navklakusa ba, ko jos vjeruje objave sa fb-a 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
objavila stranica koja je pozivala na rušenje Starog mosta, o čemu pričamo? taj kreten koji vodi tu stranicu je i na našoj stranici nešto pisao i ostavio link te njihove stranice
ma navlace vas ljudi,mup je zabranio,to ultrasi sanjaju sacekusu,nije im dosta tri put uzastopno po picki... 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Treba iskoristiti ovu situaciju u Sarajevu, probat dovesti Bilbiju koji ocito zeli raskid ugovora i Okica ciji je impresario Husaric, eventualno Kalasija na beku i top. Treba nam mozda jedan stoper cisto da pojaca konkurenciju ali mogao bi nam se vratiti jedan nas bivsi igrac ili pokusati sa ovim Skahicem iz Veleza koji je strasan stoper, a cujem nostalgicar za Srebrenikom tako da bi mu kod nas bilo odlicno. Mislim da nam viste nista ne bi trebalo, svaka pozicija u ekipi bi bila prejaka. I kad vec mastam da dodam i Sasu Kajkuta u napadu 
Na prvom mjestu da cestitam na pobjedi i odlicnoj igri u srijedu. Konacno sam (zbog toga sto je bila srijeda) mogao gledati utakmicu. Lijepa i tecna igra Slobodinih igraca, dok su gosti bili rastrgani i grubom igrom pokusali zaustaviti crveno-crne.
Penali su bili cisti, drugi zuti, odnosno crveni karton za igraca Slavije takodjer bez dileme.
Autobus je mrak.
Cuvajte ljudi Azmira kao zjenicu oka svog
.
Zna li neko jel' onaj Emir Zeba sto igra u Slaviji u rodu sa Zajkom?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Penali su bili cisti, drugi zuti, odnosno crveni karton za igraca Slavije takodjer bez dileme.
Autobus je mrak.
Cuvajte ljudi Azmira kao zjenicu oka svog
Zna li neko jel' onaj Emir Zeba sto igra u Slaviji u rodu sa Zajkom?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nije se problem srest sa tim maloumnicima,al potezat pistolje na nekog i umislis da si jaci...to je problem.Ne treba nam novi Vedran,ako ne dodjemo ima vremena,naletice na rudu.I jesu svi gostovali ali niko nema problema ko mi sa njima,to murija zna.Vec nekoliko puta unazad nas vracaju,murija zna za tu netrepeljivostCernica je napisao/la:Bola krenite pa neka vas vrate ali nece sigurno. Svi su do sada gostovali pod bb od tm hz Kakve sacekuse pa za to se zivi da se sretnes s nekim koga mrzisnase zayebancije i podyebavanja na stranu ali od mene imate podrsku i organizujte se do sutra. Imate i dobru ekipu. Dođite yebite im majku i uzmite sva tri boda
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Koji ce nam klinac Bilbija, nikakav to igrac nije, za ove ostale i nekako. Mi moramo dovesti dva zadnja vezna jednog ratnika (Besica) i jednog u paru s njim kreativca (Pjanica), ova dva profila igraca su neophodna kao i desni bek naravno. Ostali dio ekipe je sasvim pristojan.defour je napisao/la:Treba iskoristiti ovu situaciju u Sarajevu, probat dovesti Bilbiju koji ocito zeli raskid ugovora i Okica ciji je impresario Husaric, eventualno Kalasija na beku i top. Treba nam mozda jedan stoper cisto da pojaca konkurenciju ali mogao bi nam se vratiti jedan nas bivsi igrac ili pokusati sa ovim Skahicem iz Veleza koji je strasan stoper, a cujem nostalgicar za Srebrenikom tako da bi mu kod nas bilo odlicno. Mislim da nam viste nista ne bi trebalo, svaka pozicija u ekipi bi bila prejaka. I kad vec mastam da dodam i Sasu Kajkuta u napadu
Moja prva zelja za zadnjeg veznog je Tomic iz Zelje za pocetak.
Mislim da ne treba srljat ni za jednim igracem trenutno, jer 90% igraca iz nase lige na kraju sezone ako budemo htjeli dovest, dovest cemo ih za dž jer su uglavnom kod nas jednogodisnji ugovori i skoro svi igraci budu slobodni na kraju sezone, a sigurno ce bit na kraju sezone puno boljih igraca od ovih trenutno suspendovanih u sarajevu, a i nemas nista od njega sad, ne mozes ga registrovat do sljedece sezone.Pasha_car_aga je napisao/la:Koji ce nam klinac Bilbija, nikakav to igrac nije, za ove ostale i nekako. Mi moramo dovesti dva zadnja vezna jednog ratnika (Besica) i jednog u paru s njim kreativca (Pjanica), ova dva profila igraca su neophodna kao i desni bek naravno. Ostali dio ekipe je sasvim pristojan.defour je napisao/la:Treba iskoristiti ovu situaciju u Sarajevu, probat dovesti Bilbiju koji ocito zeli raskid ugovora i Okica ciji je impresario Husaric, eventualno Kalasija na beku i top. Treba nam mozda jedan stoper cisto da pojaca konkurenciju ali mogao bi nam se vratiti jedan nas bivsi igrac ili pokusati sa ovim Skahicem iz Veleza koji je strasan stoper, a cujem nostalgicar za Srebrenikom tako da bi mu kod nas bilo odlicno. Mislim da nam viste nista ne bi trebalo, svaka pozicija u ekipi bi bila prejaka. I kad vec mastam da dodam i Sasu Kajkuta u napadu
Joj nesto razmisljam za tog desnog beka kad se samo sjetim Ognjena Krasica, sigurno jedan od boljih i srcanijih desnih bekova koje smo imali u zadnjem periodu.
http://www.transfermarkt.co.uk/ognjen-k ... eler/48155
Momak je trenutno u Kazahstanu, ne znam u kakvoj je formi, al iskreno ja bi ga volio opet vidjet kod nas, ako i dalje nesto vrijedi.
Uh sjecam se Krasica, grizao je teren kao da je rodjen u po Tusnjaklasik je napisao/la:Mislim da ne treba srljat ni za jednim igracem trenutno, jer 90% igraca iz nase lige na kraju sezone ako budemo htjeli dovest, dovest cemo ih za dž jer su uglavnom kod nas jednogodisnji ugovori i skoro svi igraci budu slobodni na kraju sezone, a sigurno ce bit na kraju sezone puno boljih igraca od ovih trenutno suspendovanih u sarajevu, a i nemas nista od njega sad, ne mozes ga registrovat do sljedece sezone.Pasha_car_aga je napisao/la:Koji ce nam klinac Bilbija, nikakav to igrac nije, za ove ostale i nekako. Mi moramo dovesti dva zadnja vezna jednog ratnika (Besica) i jednog u paru s njim kreativca (Pjanica), ova dva profila igraca su neophodna kao i desni bek naravno. Ostali dio ekipe je sasvim pristojan.defour je napisao/la:Treba iskoristiti ovu situaciju u Sarajevu, probat dovesti Bilbiju koji ocito zeli raskid ugovora i Okica ciji je impresario Husaric, eventualno Kalasija na beku i top. Treba nam mozda jedan stoper cisto da pojaca konkurenciju ali mogao bi nam se vratiti jedan nas bivsi igrac ili pokusati sa ovim Skahicem iz Veleza koji je strasan stoper, a cujem nostalgicar za Srebrenikom tako da bi mu kod nas bilo odlicno. Mislim da nam viste nista ne bi trebalo, svaka pozicija u ekipi bi bila prejaka. I kad vec mastam da dodam i Sasu Kajkuta u napadu
Joj nesto razmisljam za tog desnog beka kad se samo sjetim Ognjena Krasica, sigurno jedan od boljih i srcanijih desnih bekova koje smo imali u zadnjem periodu.
http://www.transfermarkt.co.uk/ognjen-k ... eler/48155
Momak je trenutno u Kazahstanu, ne znam u kakvoj je formi, al iskreno ja bi ga volio opet vidjet kod nas, ako i dalje nesto vrijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.