Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Post veze s vezom nema.....ali ono basA_d_0 je napisao/la:navijacima juventusa su kriiv oni koji su ispred njih. mi i inter smo vec na meti udara,sad ce roma,pa sampdoria pa palermo. haj kako ste krenuli osvojit cete scudetto.
budi sretan sto ti je Premier Italije "iza ledja",kako bi vi tek krahiraliA_d_0 je napisao/la:navijacima juventusa su kriiv oni koji su ispred njih. mi i inter smo vec na meti udara,sad ce roma,pa sampdoria pa palermo. haj kako ste krenuli osvojit cete scudetto.
evo 5 stranica ste napisali jedno te isto. neki razgovori ovo ono. pa hajde gdje je to izbacivanje intera i milana. jedini ko je izbacen ste vi. a to sto premijera imamo iza ledja to je nasa stvar. sto ga vi nemate? ha ya. i nece vise niko biti kaznjen to je i budali jasno. oduzeli su vam 2 titule imate 27 proglaseni ste krivim i gotovo. sad se bori opet da osvojite 3 il 4 zvjezdicu na svom dresu.Adinjo je napisao/la:Post veze s vezom nema.....ali ono basA_d_0 je napisao/la:navijacima juventusa su kriiv oni koji su ispred njih. mi i inter smo vec na meti udara,sad ce roma,pa sampdoria pa palermo. haj kako ste krenuli osvojit cete scudetto.
ma polako ba..ne zanosimo se mi nekim drasticnim kaznama i izbacivanjem...vec smo rekli sto....al fazon je da se sazna istina....doduse za milan se odavno zna da su namjestali kaznjeni su cak dvaputA_d_0 je napisao/la:evo 5 stranica ste napisali jedno te isto. neki razgovori ovo ono. pa hajde gdje je to izbacivanje intera i milana. jedini ko je izbacen ste vi. a to sto premijera imamo iza ledja to je nasa stvar. sto ga vi nemate? ha ya. i nece vise niko biti kaznjen to je i budali jasno. oduzeli su vam 2 titule imate 27 proglaseni ste krivim i gotovo. sad se bori opet da osvojite 3 il 4 zvjezdicu na svom dresu.Adinjo je napisao/la:Post veze s vezom nema.....ali ono basA_d_0 je napisao/la:navijacima juventusa su kriiv oni koji su ispred njih. mi i inter smo vec na meti udara,sad ce roma,pa sampdoria pa palermo. haj kako ste krenuli osvojit cete scudetto.
ja kolko znam milan je kaznjen sa minus 9 bodova. ostali me ne interesuju.sarajlija89 je napisao/la:Joj ado jarane...jel kontas sta je poenta ovdje.....
poenta je..pokazat da su svi isto radili(pricali sa sudijama) kao sto vidis..svi su...al samo je juve izbacen.....zasto ostali nisu kaznjeni???.....ako je tako onda...prventsvo je regularno i juve je nevin jer su svi isto radili
a ako nije...zasto i ostali nisu kaznjeni
i to je ono ili smo svi krivi ili niko...kontas???
eto jel sad " dokazano" da je juve nevin???.....ili opet ako kazes da nije...sta je sa ostalim...gdje su druge kazne????????
u svakom slucaju mi smo ga popusli i odradili kaznu..vise ne mozemo....a drugi ce morat objasnit zasto je samo juve kaznjen i ispravit to
cappy je napisao/la:Svi su lopovi samo je JuBe nevin svaka vam.....
Meni nije jasno i prosto ne vjerujem da ti kao i skoro svi navijaci Juvea misle da ako su i drugi varali da je onda sve regularno. NE TO JE CISTA GLUPOST!! Ako su i drugi varali onda je citava liga neregluarna a nikako ako su jedni varali da onda i drugi imaju pravo varati. Pa sta je onda poruka tvoja da prvak treba biti onaj ko je vise i bolje varo a ne onaj ko je casno i posteno osvajao bodovesarajlija89 je napisao/la:Joj ado jarane...jel kontas sta je poenta ovdje.....
poenta je..pokazat da su svi isto radili(pricali sa sudijama) kao sto vidis..svi su...al samo je juve izbacen.....zasto ostali nisu kaznjeni???.....ako je tako onda...prventsvo je regularno i juve je nevin jer su svi isto radili
eto jel sad " dokazano" da je juve nevin???.....ili opet ako kazes da nije...sta je sa ostalim...gdje su druge kazne????????
u svakom slucaju mi smo ga popusli i odradili kaznu..vise ne mozemo....a drugi ce morat objasnit zasto je samo juve kaznjen i ispravit to
nema potrebe da citam. pametnom ne treba veci dokaz od toga da ste vi izbaceni. odma mi sve jasno bude ko je sta radio.gogo_s je napisao/la:Meni se čini da niko nije ni pokušao da pročita sve što smo napisali, samo lupetaju bez ikakvog smisla. Ne znam zašto se ljudi uključuju u raspravu kad nemaju ništa pametno za reći
Falim ti jadaffy je napisao/la:ali fali mi Gunners i njegova prica o teoriji zavjere.. shvatio momak da nije bio u pravu i sad se povuko..
![]()
rixadu je napisao/la:Meni nije jasno i prosto ne vjerujem da ti kao i skoro svi navijaci Juvea misle da ako su i drugi varali da je onda sve regularno. NE TO JE CISTA GLUPOST!! Ako su i drugi varali onda je citava liga neregluarna a nikako ako su jedni varali da onda i drugi imaju pravo varati. Pa sta je onda poruka tvoja da prvak treba biti onaj ko je vise i bolje varo a ne onaj ko je casno i posteno osvajao bodovesarajlija89 je napisao/la:Joj ado jarane...jel kontas sta je poenta ovdje.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.