Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
prijedlog kvote 2, za duplanja?
Po meni najizgledniji su ti villareal 2+,giraldo 1,i isner 1,to ti je kv.2.28
Ps.isnera i giralda i ja cekam za isplatu
Ps.isnera i giralda i ja cekam za isplatu
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- diplomatija
- Kontakt:
Po penal na obje spanske na 50 i elche-Getafe penal, crveni zuti na 50KM, sudi gonzalez gonzalez koji mi je prošlu utakmicu koju je sudio dobio dobrih para, pokazavši penal, crveni i 7 žutih
Haider Maurer - Dzumhur 2.
- Citizen-X
- Kontakt:
ne bih rekao al eto ti odigraj.... jedino ako ga nije ubilo 30 gemova sa Štrafom...Enemy00 je napisao/la:Haider Maurer - Dzumhur 2.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
prijedlozi za nba?
mozda overi lilard i aldridge, jer portlandu treba pobjeda za prednost domaceg terena u PO...
over gasol (miami lose brani reket)
vaša misljenja?
mozda overi lilard i aldridge, jer portlandu treba pobjeda za prednost domaceg terena u PO...
over gasol (miami lose brani reket)
vaša misljenja?
aldridge under, gasol over, -Chicago x2
New York Rangers - Ottawa Senators x2 1,63
Chung H. - Verdasco F. 2 1,25
kfc 2,04
Chung H. - Verdasco F. 2 1,25
kfc 2,04
1-6 1-4 i klošar predao mečzgmiky je napisao/la:Kukushkin-Gimeno Traver 2 1.95
ovo mi se čini kao value bet, španjolac po meni može do pobjede i u dva seta

i Zagreb under i tekma under, inače atmosfera je bila fantastična, lijepo je bilo biti tamo a iako je Barcelona beton ekipa malo je falilo da se izvuče X, no dobro svaka čast zagrebovoj mladosti na čelu sa odličnim startegom Vujovićemzgmiky je napisao/la:@mirzatele
Zagreb under golova

idemo jedan tiket malo jacih kvota

sock-razvalio drugog nositelja bautistu,giralda sam gledao protiv janka i razocarao me malo,nista nije bolji bio od janka koji nije igrao tenis godinu i po al nekako je na snagu pobijedio,sa onakvom igrom sock ce ga demolirati
cechinatto-dobio sjajnog zoppa jucer u triler mecu i odlican teniser na sljaci,iako sam fan mladog quinzija,koji je jucer dosta tijesno dobio cipollu,protiv cechinatta ce danas tesko do iznenadenja
albot-duel dva podjednako dobra tenisera,obojica su u sjajnoj formi i imaju po osvojen celendzer u proteklim sedmicama,igrao sam na albota jer kavcic je imao jednu nezgodnu povredu i jos nije sto posto fit,a i vise se mucio u prethodnim kolima ovog turnira
nguyen-je u proslom kolu izbacio prvog nosioca i branioca titule odlicnog rajeva rama,pa ne vidim razloga zasto ne bi dobio i zeballosa koji igra najslabiji tenis u karijeri a i hard mu je slabija podloga,po ovoj kvoti ovo se mora probati
ouhab-jedan jako zanimljiv teniser koji najcesce igra meceve i turnire samo kod kuce u maroku ali na njima uvijek briljira,jucer demolirao prvog nosioca garciju lopeza a u prvom kolu holandjanina haseaa,gledao sam ga jucer zaista sjajno igra,pa vodeci se logikom ako je onako mogao jucer demolirati garsiju lopeza zasto ne bi dobio i gimena travera koji je ionako slabiji teniser od garsije lopeza
Sjeba nas Isner sinoc
Evo jedan za danas ..
Brighton - Bournemouth 2 i 3+ - kvota oko 3 (zavisi od kladionice)..
Fulham - Wigan 3+ - kvota 2
Westbrook +
kvota : 11.47

Evo jedan za danas ..
Westbrook +
mamu mu njegovu,prodjem cijeli dan i zadnji on ostane poslije ponoci islavenp je napisao/la:Sjeba nas Isner sinoc![]()
Evo jedan za danas ..
Westbrook +

evo jedan singl
giorgi vs kulichkova @ 2 @2,1
wta katowice 18:00 h
ruskinja kulichkova na ovom turniru igra zaista kao luda,dobila je u prvom kolu urszulu radwansku 6:1,6:0,a u drugom kanepi 6:2,6:1,svi koji imalo prate zenski tenis znaju sta znace ta imena u svijetu zenskog tenisa,a kulichkova je obje sravnila sa zemljom,giorgi jeste favorit na osnovu renkinga,ali na ovom turniru ona se mucila sa mnogo mnogo laksim protivnicama i oba puta je igrala tri seta,po ovoj kvoti 2,1 isplati se odigrati na kulichkovu koja je ocito u nekoj nevjerovatnoj formi
giorgi vs kulichkova @ 2 @2,1
wta katowice 18:00 h
ruskinja kulichkova na ovom turniru igra zaista kao luda,dobila je u prvom kolu urszulu radwansku 6:1,6:0,a u drugom kanepi 6:2,6:1,svi koji imalo prate zenski tenis znaju sta znace ta imena u svijetu zenskog tenisa,a kulichkova je obje sravnila sa zemljom,giorgi jeste favorit na osnovu renkinga,ali na ovom turniru ona se mucila sa mnogo mnogo laksim protivnicama i oba puta je igrala tri seta,po ovoj kvoti 2,1 isplati se odigrati na kulichkovu koja je ocito u nekoj nevjerovatnoj formi

Nakon vrlodobrog dana jučer(bio bi i bolji da ona ravaKu bartel nije predala
)danas singl,od koga ocekujem lagan prolaz:
Gimeno Traver-Ouahab 1 1.8
Ulog 50 km
Ev.dobitak 90 km

Ulog 50 km
Ev.dobitak 90 km

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
ti izgleda veze nemas sta igrasHass je napisao/la:Nakon vrlodobrog dana jučer(bio bi i bolji da ona ravaKu bartel nije predala)danas singl,od koga ocekujem lagan prolaz:
Ulog 50 km
Ev.dobitak 90 km

Ouahab je car kad igra na domacem terenu,tad igra kao Nadal.ocito mu paše tu igrat i svakako ga vrijedi igrat po ovoj kvoti . ne znam zasto ga vi podcjenjujete kad covjek odlicno tu igra
-
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sinoc nba dobro prosao:
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
E sad ostao mi je jos ovaj Haider Maurer protiv Dzumhura. Sta kazu tenis strucnjaci kakve su sanse Dzumiju danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
E sad ostao mi je jos ovaj Haider Maurer protiv Dzumhura. Sta kazu tenis strucnjaci kakve su sanse Dzumiju danas

Mi smo Željini, Željo je naš!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Idemo danas po novce, vrijeme je da se nesto konkretno ubode:
Monaco
Hannover
Lokomotiva
Lierse
Kvota: 22.05
Monaco
Hannover
Lokomotiva
Lierse
Kvota: 22.05
Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 10 apr 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ja bi rekao 50:50 jer haider zna itekako podbacituvijekuztebe1921 je napisao/la:Sinoc nba dobro prosao:
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.