THEC je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Haha neko zaista voli samo o problemima pricati. Sta su to trebali izjaviti? Jedini problem je nasa igra koja je dovela sve do ovoga!
trebali su nam prije svega reci za sta su suspendovani oni igraci, Sevko ne pije vodu nego pivu saljeva pa smo ga zato suspendovali, Kallasi je sija i podrzava Asada pa nam se ne svidja, Bandovic, Bilbija,Kovacevic stvaraju nemiru u svlacionici i slicno a pri tome jos Ibrak hladno kaze da Meho nije imao pojma da su mu igraci suspendovali i pazi sad suspendovali ih prije tekme a igrali protiv Drine, i ovi igraci nisu zaboravili igrati lopte a ovo sto sad igraju je isto kao da se u putu nisu sreli, znaci postoje problemi van tereni koji su uzrok tome, da li od raznih kriminalaca i menadzera, da li zbog nesportskog zivota igraca i slicno trebaju fino reci, od guranja pod tepih nema nista jer ce na kraju oni biti krivci sto nismo nijedan trofej uzeli a ovako recite da imate probleme te i te i navijaci ce stati iza vas, dok ce im ovako sad vecina ledja okrenuti
Apsolitna podrska Selimovicu i Kusturici a za ovu dvojicus Ibraku i Kodri se to ne moze reci, jer Kodro nikada vise pohvatat konce nece ove ekipe, a Ibrak je sa ovim potezom pokazao da je obicna mrcina i seljacina, jer ako si suspendovao Okica zbog pijancenja, kockanja i nesportskog zivota, zasto si preskocio Berberovica i Puzigacu?
Kodri niko ne pravi ekipu, i ako je to stvarno tako, onda tu nema strucnjaka, jer je trebao od ibrakovica zahtijevati da mu se dovede stoper koji je bio prijeko potreban kao i klasicni krilni igrac a ne da konstantno koristi spic igrace na krilnim pozicijama, a da u sredini i napadu ima igraca za 3 tima...
Svi smo mi podrzavali i Kodru i Ibrakovica slijepo na pocetku radi tog nekakvog mira u kuci i nismo dozvoljavali dusmanima da blate i pljuju po necemu sto je nama sveto ili ima bilo kakve veze sa tom svetinjom, ali ova dva lika su visak i nazalost ni jedan ni drugi nisu ispunili nasa ocekivanja niti ce... Ja cu i dalje gledati, pratiti i navijati svim srcem za moj klub jer je on dio mene i tako ce ostati!