Pravo napeta utakmica za Twente. A vec u nedjelju igraju protiv Feyenoorda, i ako ovi budu igrali kao protiv PSV nema sanse da Twente pobijedi.
VEC SLAVIM TITULU!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Beze im 4 boda ali imaju i utakmicu vise i pravo zeznut raspored do kraja.GunnerS je napisao/la:Ček, ček, sada Twente koliko bježi ?!
prosto nevjerujem da ce feyenoord ucinit to da bi vi osvojili liguAFC Ajax je napisao/la: A vec u nedjelju igraju protiv Feyenoorda, i ako ovi budu igrali kao protiv PSV nema sanse da Twente pobijedi.
Prosto ne vjerujem da će naštimavat utakmicu, odnosno, ne želit pobjedit Twente, samo da Ajaxu odmognu. Ipak, nije Holandija, Turska, Ukrajina ili Rusija pa da se toliko štima ( može se i Italija tu stavit ).steve-o je napisao/la:prosto nevjerujem da ce feyenoord ucinit to da bi vi osvojili liguAFC Ajax je napisao/la: A vec u nedjelju igraju protiv Feyenoorda, i ako ovi budu igrali kao protiv PSV nema sanse da Twente pobijedi.
Nije Az bio u onoj sezoni kada je osvojio autsajder naprotiv uz PSV i Ajax bio je najveci favorit za naslov sa sjajnim igrama prethodnih godina iako su sezonu pre toga zavrsili na 10. mestu ja mislim.Monolog je napisao/la:Evo ga, na samo bod zaostatka. Koja bi to bila vjerovatnoća da 2 godine zaredom šampionat osvajaju 2 "autsajdera"(Alkmaar i Twente).
Zato i stavih "autsajderi" pod navodnike. Helem, i kad pogledaš ekipu Alkmaara od prošle godine, opet je dosta slabijaod PSV-ove i Ajax-ove, zar ne? O ovogodišnjoj Twenteovoj da i ne govorim. Mada, neka je McClaren nešto uradio, no mora on dosta toga postići da bi sprao ljagu sa projekta zvanog "Engleska reprezentacija".Devil je napisao/la:Nije Az bio u onoj sezoni kada je osvojio autsajder naprotiv uz PSV i Ajax bio je najveci favorit za naslov sa sjajnim igrama prethodnih godina iako su sezonu pre toga zavrsili na 10. mestu ja mislim.Monolog je napisao/la:Evo ga, na samo bod zaostatka. Koja bi to bila vjerovatnoća da 2 godine zaredom šampionat osvajaju 2 "autsajdera"(Alkmaar i Twente).
Sto se tice Ajaxa usli su u formu kada je bilo najpotrebnije i u pravo vreme je proradio tandem Panta-Suarez,iako je ovaj drugi od pocetka sezone sjajan ali mu se sada pridodao i Marko.Prvenstvo ce biti odlicno do samoga kraja,Ajax se uzda u svoje pobede do kraja i kiks Twentea u nekoj od utakmica,dok se Twente uzda u odlicnog trenera McClarena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.