Upravu i Ibrakovica moze mjenjati samo Tan,a pojedine usijane glave mogu samo doci ili ne doci na utakmicu.
Sto je najzalosnije prije par sedmica se vecina klela u upravu i Ibrakovica,njegovoj sposobnosti i velicala igru Sarajeva.
Zaredalo se par losih rezultata usljed lose forme i drugih problema i ljudi bi sve tjerali.Proigrat ce Sarajevo,i budali je jasno da je ovaj igracki kadar prejak za ovu ligu al ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se prati oni sto su do neki dan dizali upravu i Ibrakovica,pa ih pljuvali pa im valja opet da ih dizu.U sustini se oni i ne pitaju al et valja lijecit frustracije.Tacno je Ibrak pojedinim nabio komplekse,kad tim igra onda su zasluzni igraci i Meho a kad tim ne igra kriv je Abdulah jer eto nije doveo dobre igrace
Stvarno je zalosno vidjeti kakav mentalni sklop vlada kod pojedinih navijaca Sarajeva.Ni meni nije jasno zasto su pojedini suspendovani,al et sigurno ih je neko suspendovao jer mu ne trabaju igraci u prvom timu nego ih zeli u juniorima pa da im isplacuje pozamasne plate.
Koji iskreni navijac Sarajeva moze ovako razmisljati?
J**+ u usta lika koji je udario temelje modernog Sarajeva i ovaj klub vjerovatno spasio od gasenja.STa kaze Kusturica extremno smo zadovoljni GADE jedan usta te zvaljava jebbem
STa kaze Ibrakovic kome smeta direktor ? E moja seljacinu ti si trener ni ne znas sta
ces mrs i klub i uprava i igrac manekeni sa instagram mrs
Ne konta hud da Sarajevo i da odigra citavu polusezonu bez pobjede,zahvaljujuci ovim ljudima moze vec naredne da dovede novih 25 jako kvalitetnih igraca.Samo mi je za jednu stvar drago a to je da se pojedini papcici uopste ne pitaju za bilo kakva desavanja u FKS i da su svoje odsvirali.To pojedine boli,slobodno pljujte po ljudima,prozivajte ih i slicno ali nista vise od toga vi ne mozete uraditi.Sarajevo je sad privatan klub i hvala bogu da je vlasnik kluba pametniji od pojedinih usijanih glava