Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la geoxx » 10 apr 2015, 17:02

To mozemo protumaciti i kao da zeli pomoci klubu iako je mogao odmoriti. Hejteri ce imati svoju verziju.

Jese nije kalibar za Segundu, Chicharito nije nikakav igrac. Uz vezni red sa Illarom i Lucasom ti niko ne garantuje pobjedu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 apr 2015, 17:19

geoxx je napisao/la:To mozemo protumaciti i kao da zeli pomoci klubu iako je mogao odmoriti. Hejteri ce imati svoju verziju.

Jese nije kalibar za Segundu, Chicharito nije nikakav igrac. Uz vezni red sa Illarom i Lucasom ti niko ne garantuje pobjedu.
Cuj hejteri? :roll: Cijenim ga, kao sto cijenim svakog igraca koji daje svoj doprinos ekipi, ali nikada necu razumjeti taj njegov stav yebes gol ako ga ja ne postignem... Ja sam odrastao uz Raula i Ikera i njihov odnos prema igri i klubu, na ovo mi se tesko naviknuti.

Ovo za Jesea ne bih komentarisao jer je glupost. I ne znam gdje izvuce cijelu klupu. Ako ne mozemo dobiti yebeni Eibar bez Ronalda i Balea, onda yebo ti nas i nasu ekipu. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 apr 2015, 17:29

Kakav stav? To sto covjek zeli igrati utakmicu koju moze odmoriti? Mozda ne zeli, mozda je klub bez konsultacija sa njim ulozio zalbu. Da ovo uradi Totti za Romu bilo bi 'legenda zeli igrati iako moze odmoriti' i slicne pizdarije.
Mozda klub zeli imati pichichija lige. Kad slavi, slavi arogantno zbog sebe, kad ne slavi ne voli klub.
Kad igra, igra zbog sebe, kad ne igra, ne voli klub i tu dolazimo do cinjenice da sta god covjek uradi kod nekih ljudi ce se naci i izmisliti povod da se covjeku poseru u facu.

Jese trenutno nije 10 posto igraca od prosle sezone. Vjeruj mi, meni je vise zao nego tebi ali tako je.
Nema ni Jamesa i Kroosa. Klupa nema minuta niti bilo kakve forme. Benzema pije nekakve tablete u srijedu i njega je umor savladao. Mislim da bi uzeli ali jbg sad i ja bih najvise volio da Ronaldo odmara sutra.

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 10 apr 2015, 17:43

Consigliere je napisao/la:Ja sam odrastao uz Raula i Ikera i njihov odnos prema igri i klubu, na ovo mi se tesko naviknuti.
slika
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 apr 2015, 17:53

@geoxx - necu da ti kontriram jer ima dosta istine u tome sto si napisao, ali moras priznati da nema logike da Ronaldo mora igrati protiv najslabijeg protivnika, u vrijeme kada relativno dobro stojimo sa povredama. Sta ako, npr. protiv Seville, budemo imali 3-4 povrede i suspendovanog Ronalda? Fatali bi se za glavu, jel tako? Nema mi smisla rizikovati....

@jj.... ti se fakat brukas. Nadji onu situaciju gdje Ronaldo mase rucicama sto smo dali gol, otprilike je u rangu ove gore :problem: I stavi gif u spoiler.

Gledaj i placi, a onda baci drkicu na Ronaldove miske... ;)
UEFA Champions League: 1999–2000, 2001–02, 2013–14
UEFA Super Cup: 2002, 2014
Intercontinental Cup: 2002
FIFA Club World Cup: 2014
La Liga: 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2011–12
Copa del Rey: 2010–11, 2013–14
Supercopa de España: 2001, 2003, 2008, 2012
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 10 apr 2015, 17:58

Isuseboze, pa ti se nisi odmakao od svog prvog posta. Ja nigdje nisam ni rijeci rekao o Ronaldu, samo sam napravio identicnu paralelu izmedju njega i Ikera. Fact.
Gledaj i placi, a onda baci drkicu na Ronaldove miske... ;)
;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 apr 2015, 00:06

Consigliere je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Apsolutno netačno.
Klub nije htio uopšte da uloži žalbu, već ih je na to naterala povreda Balea, koji će propustiti utakmicu. Da je Bale OK, niko iz kluba se ne bi žalio na žuti karton.
Ti ko da ne poznajes Ronalda. Mislim da je njemu vaznije da bude najbolji strijeac Primere od nase titule... Svakako i bez njih dvojice bi rastocili Eibar, bila bi dobra prilika za Jesea npr. Ali, Ronaldo se pita, jbg :kafa:
Zato sto ti mislis da je njemu važnije da bude najbolji strijelac Primere od titule,on nebi trebao da igra?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 apr 2015, 00:14

anonymousHD je napisao/la:Apsolutno netačno.
Klub nije htio uopšte da uloži žalbu, već ih je na to naterala povreda Balea, koji će propustiti utakmicu. Da je Bale OK, niko iz kluba se ne bi žalio na žuti karton.
Ti ko da ne poznajes Ronalda. Mislim da je njemu vaznije da bude najbolji strijeac Primere od nase titule... Svakako i bez njih dvojice bi rastocili Eibar, bila bi dobra prilika za Jesea npr. Ali, Ronaldo se pita, jbg :kafa:
Ti kao da poznaješ Ronalda pa tako kažeš.
Ja ne mogu da verujem da ima ovakvi navijača koji misle da je nekome važnija titula najboljeg strelca od titule prvaka Španije.
Pa čoveče nogomet se igra radi trofeja, kakvih individualnih nagrada, kao što je jednom prilikom rekao Ronaldo ove individualne nagrade je lepo osvojiti, ali manje su bitne, važniji su trofeji s timom.
Izvori blisku klubu su nakon utakmice pisali ako Bale bude spreman neće se klub žaliti, ali nakon testova kada se ustanovilo da Bale neće igrati uložila se žalba.
Ronaldo se pita? Pa nije ovo repka BiH, šta je s tobom? :crazy:

Ja sam odrastao uz Cesara i Casillasa na klupi, jer je bio flop, pa ga stavio na klupu. :mrgreen:

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 11 apr 2015, 00:16

Ronaldo isti kabadahija ko Spaha kae. :kafa:

slika

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 11 apr 2015, 15:32

Keylor Navas; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Modric, Isco; Jesé, Chicharito, Ronaldo

:kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 apr 2015, 15:50

Keylor :thumbup:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 apr 2015, 16:12

anonymousHD je napisao/la: Ti kao da poznaješ Ronalda pa tako kažeš.
Ja ne mogu da verujem da ima ovakvi navijača koji misle da je nekome važnija titula najboljeg strelca od titule prvaka Španije.
Pa čoveče nogomet se igra radi trofeja, kakvih individualnih nagrada, kao što je jednom prilikom rekao Ronaldo ove individualne nagrade je lepo osvojiti, ali manje su bitne, važniji su trofeji s timom.
Izvori blisku klubu su nakon utakmice pisali ako Bale bude spreman neće se klub žaliti, ali nakon testova kada se ustanovilo da Bale neće igrati uložila se žalba.

Ja sam odrastao uz Cesara i Casillasa na klupi, jer je bio flop, pa ga stavio na klupu. :mrgreen:
Naravno, da ga ne poznajem licno, ali ga gledam cijelu karijeru i mislim da sam ga provalio vrlo dobro. Ne postaje se igrac kao Ronaldo ako ti je tim na prvom mjestu. On naravno moze izjavljivati sta god hoce, bolje reci ono sto mu sastavi PR tim, ali jasno je da su mu individualne nagrade i uspjesi abnormalno bitni, ako tako mogu reci.
I kad kazem pita, ne mislim da Carlu sastavlja sastav, ali mislim da ima zadnju rijec kada su u pitanju ove suspenzije, eventualno odmaranje na nekim tekmama itd.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 apr 2015, 16:21

anonymousHD je napisao/la: Ti kao da poznaješ Ronalda pa tako kažeš.

Naravno, da ga ne poznajem licno, ali ga gledam cijelu karijeru i mislim da sam se provalio vrlo dobro.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 apr 2015, 16:23

Napokon slobodnjak. :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 apr 2015, 16:23

A sta promasi :mrgreen:
naprijed rejal

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 apr 2015, 16:49

Nek ga je i Cichi zabio :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 apr 2015, 16:57

jedna lagana utakmica sa izmjesanim sastavom,bas ono sto nam treba prije utakmica sa Atleticom :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 apr 2015, 18:08

geoxx je napisao/la: Jese nije kalibar za Segundu...
Sta reci? :hmmmmm: :tokralju:

Kako god, rutinski... Nadamo se da ce Sevilla veceras uzeti bod, puno bi nam znacilo. :salut:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 apr 2015, 18:23

Jest, bez onog poteza me ne bi citirao ali je isti toliko toga glede njegove sezone promijenio. :rol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 apr 2015, 18:31

geoxx je napisao/la:Jest, bez onog poteza me ne bi citirao ali je isti toliko toga glede njegove sezone promijenio. :rol:
Covjek se vratio nakon pauze od 6 mjeseci, a i ovo sto je igrao bilo po 10-20 minuta po tekmi! I onda nije ni za Segunde :facepalm: Eto, nek nam Perez dovede Kanea :puke: :puke:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.