Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

bhsport
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2015, 10:24

SjeverniVjetar je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Djuric ce sigurno biti pozvan za Izrael,a na ljeto ce se vidjeti ima li interesa od strane timova iz Serie A, posto Cesena seli u drugu ligu. To ce biti najbolji pokazatelj ima li kod Djurica stofa.
Ako preseli u drugu ligu, cisto sumnjam da ce ostati u reprezentaciji, pored gola Bufonu, ucinak mu je vise nego skroman, za centarfora.
Slazem se, ako ostane u seriji A znaci da posjeduje kvalitet.
Ali ako si pratio, a nisi njegove igre, vidio bi koja je njegova uloga u timu. Tako da taj broj golova koji postigne je ono realno stanje, nema on 10 sansi pa da postigne 2,3 gola.
Ma pratio sam, spustanje lopti, gradjenje, igra glavom...onaj drugi daje golove, ali nije to opravdanje, znas i sam da je njegov ucinak u drugoj, trecoj ligi bio isti. Kamo srece da da 10 golova do kraja sezone, ali nije on reprezentativni kalibar. On je slucajno upao u prvi tim Cesene , radi teske finansijske situacije.
Ne mislim da je igrac za buducnost reprezentacije.
Pa da, to mozes ocekivati od Djurica, u repki imas ubice u liku Dzeke i Vede pa nam treba nesto novo, a to dobijamo u Milanu. Nek nam je ziv i zdrav, a da zna decko zabiti itekeko zna, svabo se ne sjeca da mu je neko strpo 3 gola glavom u 45 minuta. :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 apr 2015, 01:22

Mozel se zabiti koji gol momcino,da se nabije desetak stranica na ovoj temi :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 10 apr 2015, 02:19

arhimed89 je napisao/la:Mozel se zabiti koji gol momcino,da se nabije desetak stranica na ovoj temi :mrgreen:
Kakvo zabijanje, pa zar nije dosta sto je momcina zabila Bufonu????
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 apr 2015, 06:16

Toliki cojk a Pape ga nije vidio...ili ipak jeste... ;)

Jel ga no Mesa stavi da igra u paru sa Dzekom?? Ja kad nisam podrobio kompi...konto sam da vise nikada ne gledam fudbal..
Milan ako bude mogao igrati u paru sa Dzekom..banujem sam sebe sa foruma do SP 2018..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2015, 12:02

arhimed89 je napisao/la:Mozel se zabiti koji gol momcino,da se nabije desetak stranica na ovoj temi :mrgreen:
nije on golgeter on je spustac lopti i svaka njegova spustena lopta donosi novih 5 komentara na ovoj temi :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 apr 2015, 14:13

Juventinisimo je napisao/la:Toliki cojk a Pape ga nije vidio...ili ipak jeste... ;)

Jel ga no Mesa stavi da igra u paru sa Dzekom?? Ja kad nisam podrobio kompi...konto sam da vise nikada ne gledam fudbal..
Milan ako bude mogao igrati u paru sa Dzekom..banujem sam sebe sa foruma do SP 2018..
Takvi k'o ti da imate obraza davno bi ste se samobanovali nakon onolike verbalne diareje u cilju odbrane Papka. Tako da je ovo pyčkin dim u vezi Đurića i Džeke.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 apr 2015, 14:19

Juventinisimo je napisao/la:Toliki cojk a Pape ga nije vidio...ili ipak jeste... ;)

:urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 apr 2015, 14:28

banuj se iz života jarane

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 10 apr 2015, 17:13

Baloteli i Grafite su vrlo slicni igraci kao Dzeko pa su igrali zajedno. Doduse Milan nije ni blizu ovoj dvojici, barem ne jos, pa se ostavlja da se vidi

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 apr 2015, 17:44

voltron30 je napisao/la:

Takvi k'o ti da imate obraza davno bi ste se samobanovali nakon onolike verbalne diareje u cilju odbrane Papka. Tako da je ovo pyčkin dim u vezi Đurića i Džeke.
Kakvi kao mi??
Zao mi je sto se u tvom drustvu i mahali ne krecu tipovi poput nas..romanticari,realisti,iskreni ljudi,posteni,a Boga mi i lijepi.. :D
Ti navikao na panjeve,lazove,lopove,u tom drustvu se odhranio,odrastao i to zelis da preneses na druge,silom preko foruma..tesko ti se naviknuti na drugacije ljude oko sebe. :mrgreen:

O Djuricu cu reci...more sigrati sa Dzekom u paru...na FIFA 2015 a bice i na 2016...zivi bili pa vidjeli.. :urnebes:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2015, 17:49

Neko je ovdje doruckovao klauna.

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 apr 2015, 17:53

Dobra slika za stripa...ima li autorskih prava?? da me ko te tuzi.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 apr 2015, 17:56

Uveo ga u igru u 64 minuti da debituje za reprezentaciju kad je rezultat vec bio 3-0, a Andora ni centra presla nije nikako. Idealna prilika da ugrabi minute, pa cak i sa Dzekom zajedno u napadu.

Svi znamo da Dzeko i Djuric nece krenuti zajedno od pocetka protiv Izraela, ako vec sa 2 napadaca, onda Edin i Vedad, ali dzaba, pravite se bukvalci i trazite dlaku u jajetu odmah od pocetka... Steta pa je jos malo materijala za pljuvanje pa se gleda u zube ovim 25 minuta sto je dobio.

Zasluzeno je debitovao za repku, eh sad na njemu je da zadrzi mjesto u reprezentaciji.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 apr 2015, 18:12

Juventinisimo je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

Kakvi kao mi??
Zao mi je sto se u tvom drustvu i mahali ne krecu tipovi poput nas..romanticari,realisti,iskreni ljudi,posteni,a Boga mi i lijepi.. :D
Ti navikao na panjeve,lazove,lopove,u tom drustvu se odhranio,odrastao i to zelis da preneses na druge,silom preko foruma..tesko ti se naviknuti na drugacije ljude oko sebe. :mrgreen:

O Djuricu cu reci...more sigrati sa Dzekom u paru...na FIFA 2015 a bice i na 2016...zivi bili pa vidjeli.. :urnebes:
1. Beskičmenjaci, šrot novonastalog društva sa poremećenim vrijednostima, ljigavci... Mogu ovako do sutra, kontaš poentu.
2. Branjenjem nepotiste, korumpirane osobe, kriminalca svi ti epitete što si sebi prišio, padaju u vodu. Osim možda toga da si lijep, al' džaba ti, opet te ne bih j.... heterosexualac sam.
3. Za tebe PES i FIFA 2015 i jeste jedini dodir sa fudbalom. Stadiona očima nisi vidio, previše si lijep i nježan da bi bio u društvu grubih ljudi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2015, 00:14

Torbicom ga @poltron ''triest''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 11 apr 2015, 01:11

Opet kukuruzi prokokali, ha Hare Cengicu? :lol:
DD

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 apr 2015, 03:56

Svako sebe na internetu predstavi kako god on hoce...samo ga ponasanja odaju kad tad..to je u genima i ne moze se sakriti...izadje na vidjelo.. ;)

To ja nemam pravo braniti covjeka koji nas je prvi i jedini ODVEO na toliko iscekivano takmicenje...historijski trenutak MOJE(ne vase) drzave..dok sam ziv,za mene ce Pape biti LEGENDA...to treba da promjenim radi nekih ublehasa sa torbicama... :urnebes:

Koja je razlika izmedju Papetovih i Mesinih greski??? Papetove su velike a Mesine male?? :?

Tacno je to da nemam veze o fudbalu i stadiona vidio nisam...nadji jednog trenera koji ce upariti Dzeku i Djurica(osim Mese i njegovih manevara)...ucinicu ti uslugu i kupiti sam sebi torbicu... :urnebes:

Samo treba da znas..i ja sam se odhranio i zivjeo u Bosni..naucio svega i svacega po mahali..vrijedjanja ponajvise..samo odbijam da budem takva intelektualna elita kao ti.. ;)

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 apr 2015, 09:44

Opet se svađaš sam sa sobom. Ko god zna nešto o fudbalu zna i da Džeko i Đurić neće biti tandem u napadu do kraja ovih kvalifikacija.

Ali ako budemo gubili, pa ubaciš Đurića, sigurno ćeś imati više koristi od njega na poziciji napadača nego od Papetove crtice što je pozvao za Izrael.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 apr 2015, 11:42

Juventinisimo je napisao/la:Svako sebe na internetu predstavi kako god on hoce...samo ga ponasanja odaju kad tad..to je u genima i ne moze se sakriti...izadje na vidjelo.. ;)

To ja nemam pravo braniti covjeka koji nas je prvi i jedini ODVEO na toliko iscekivano takmicenje...historijski trenutak MOJE(ne vase) drzave..dok sam ziv,za mene ce Pape biti LEGENDA...to treba da promjenim radi nekih ublehasa sa torbicama... :urnebes:

Koja je razlika izmedju Papetovih i Mesinih greski??? Papetove su velike a Mesine male?? :?

Tacno je to da nemam veze o fudbalu i stadiona vidio nisam...nadji jednog trenera koji ce upariti Dzeku i Djurica(osim Mese i njegovih manevara)...ucinicu ti uslugu i kupiti sam sebi torbicu... :urnebes:

Samo treba da znas..i ja sam se odhranio i zivjeo u Bosni..naucio svega i svacega po mahali..vrijedjanja ponajvise..samo odbijam da budem takva intelektualna elita kao ti.. ;)
Pa eto, ti sebe predstavljaš kao ljepotana, iako je ovo sportski forum, a ne gay stranica. Ne znam kome se reklamiraš. Brani, boli me neka stvar, ali prikrij bar tu podmuklost, Meši spočitavaš nakon dvije utakmice nekakve mane, a ovaj parmak 5 godina po tebi je bezgrešan, legenda... Znači kenjaš, koliko god to umotavao u celofan, ipak je g****, kontaš?

Piše se ''živio'', da si iz dijaspore pa da ti se i progleda kroz prste. I da, bolje i da znaš vrijeđati, al' ono, kroz svoje mišljenje, nego kupiti te dječije forice od zlatne kanturine. Imaj svoje JA. ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 apr 2015, 13:03

Juventinisimo je napisao/la:Svako sebe na internetu predstavi kako god on hoce...samo ga ponasanja odaju kad tad..to je u genima i ne moze se sakriti...izadje na vidjelo.. ;)

:thumbup: :bih:

Jedino ispravno, a zlobnike i klupski orijentisane navijace reprezentacije samo ignorisati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bosnas_, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, Proximic, SanaBosna, Sveti, zikerrz21 i 89 gostiju.