MCMXLVI je napisao/la:Imam jedno pitanje? Ima li podrska i Mehi?HZIlidza je napisao/la:Kao sto neko rece mi navijaci kluba ne pitamo se ama bas nista, jer klubom vecinski upravlja Tan koji kesira svoje pare, o nekim stvarima smo trebali razmisljati prije kada je usvajan statut a ne sada, Kusta, Dino i Ibrakovic svoje racune polazu Tanu, a ne nama navijacima za svoj rad/nerad i lose rezulate.
S druge strane pomenuta trojica kao i cetvrti nisu svete Indijske krave da im se ne smije nista prigovoriti niti reci a da ne govorim "napasti", Kusta i Dino su tu od prvog dana sto se ne moze reci za Ibrakovica, kojeg treba nabiti nogom sto dalje od kluba, o tom covjeku i njegovom "znanju" se previse zna, po meni stetan je za klub i sadasnju atmosferu, bit ce i ostat meta "napada" i to iz dobro poznatih razloga.
Vidim pomenutim sada smetaju mediji i novinari a nisu im smetali za dizanje euforije i sazivanje megapopulistickih press konferencija kada je trebala max. reklama, zna se koji mediji su kupljeni za sicu, da se fino pise o klubu i da je max. perezntan i reklamiran, sto se i vidjelo danas kada su svi objavili clanke o policiji na treningu, samo njih par nije![]()
Prica se kako menadzeri nemaju uticaja, niko ne kaze niti tvrdi da imaju, menadzeri kao mendazeri nude, daju na kafu, svim silama da uvale igraca u klub, Ibrakovic kao glavni za taj segment do sada je imao na desetine i desetine promasaja![]()
Sjetimo se samo Abdihodzica, Tadejevica, Radulovica, Sunjevarica, Bisanovica, Jevtica, Haurdica, Karica, Vusljanina, Travancica, Huseinbasica, Melunovica i sl. to su sve igraci koje je Ibrakovic direktno doveo, pojedini malo igrali ostali nikako, neznam da se iko i sjeca pojedinih![]()
Sve u svemu ako se nastavi ici ovom logikom i nacinom bojim se da nam se dobro ne pise, moja puna podrska Kusti i Dini sad zasad ali ne i Ibrakovicu
Normalno da ima, dok ga nisam spomenuo, kvalitetan trener a jos veci gospodin, trebamo svi biti zahvalni sto takvog covjeka i trenera imamo kako u klubu tako i u PL. BIH.