Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
oba daju u 1.pol. 5.50diplomatija je napisao/la:Da ne bih tri sata razgledao statistike i cijelu noć čekao i opet nista, odlucih se baciti stojanku na ovu argentinsku sad u 23, kvotu 5,2 na z2 mi nekako zao propustiti, jeste da obje ekipe haman nisu dale toliko golova od početka sezone, ali hajd možda se večeras raspucaju
Teško buraz, na njihovim tekmama su 3 gola kapak, i to svaka peta tekma. Al' želim ti sreću.diplomatija je napisao/la:Da ne bih tri sata razgledao statistike i cijelu noć čekao i opet nista, odlucih se baciti stojanku na ovu argentinsku sad u 23, kvotu 5,2 na z2 mi nekako zao propustiti, jeste da obje ekipe haman nisu dale toliko golova od početka sezone, ali hajd možda se večeras raspucaju
Ma tako je najbolje kvota ta gruhnes lovu prije ce doc to nego 7 parova po 1,5 svu srecu zelimdiplomatija je napisao/la:Znam brate da je teško, gotovo pa nemoguce, jedni dali 4, drugi 5 golova od početka sezone, ali hoću da se naspavam, do 12h cu znati na cemu sam hah
fino,finoexorciiist je napisao/la:Queretaro-Club Tijuana 1 @2.13
Temperley-Colon Santa FE [email protected]
Uplata: 20 KM
Koeficijent: 5.28
Mislim da su previsoke kvote na ove dvije utakmice,i da bi se to moglo iskoristiti.Mozete i podijeliti na singlove za vecu sigurnost,ja igram double.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.