BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Zelio bih cuti vase misljenje!!
Miki u Ukraini u Shakhtar Donetsk je bio medju najboljim igracima neznam tocno ,dao je oko 22.gola i imao je dosta astistencia.
Immobile u Italy Torino najbolji strjelac lige sa 22.pogodka!
Kevin Kampl najbolji asistent u Austriji FC. Red Bull Salzburg!
I konacno Ramos najbolji strjelac Herte sa 16.pogodoka!
Razunijem da se ne moze porediti ukrainska ,austriska i italianska liga sa bundes ligom..ali ti igraci su bili najbolji u svojim klubovima.
Kako se moglo desiti da bas ni jedan od njih cetvorice nije opravdao ulozeni novac koji smo iskesirali za njih ??
Da li je u pitanju Klopp,sistem..ili nesto trece!!
Nemoguce da smo fulili sa tom navedenom cetvorkom sto se transfer politike tice!
Volio bih cuti vase misljenje o ovome.
Miki u Ukraini u Shakhtar Donetsk je bio medju najboljim igracima neznam tocno ,dao je oko 22.gola i imao je dosta astistencia.
Kevin Kampl najbolji asistent u Austriji FC. Red Bull Salzburg!
I konacno Ramos najbolji strjelac Herte sa 16.pogodoka!
Razunijem da se ne moze porediti ukrainska ,austriska i italianska liga sa bundes ligom..ali ti igraci su bili najbolji u svojim klubovima.
Kako se moglo desiti da bas ni jedan od njih cetvorice nije opravdao ulozeni novac koji smo iskesirali za njih ??
Nemoguce da smo fulili sa tom navedenom cetvorkom sto se transfer politike tice!
To treba Klopp sa platom od 7,5 miliona da ti odgovori (ima onih što misle da Klopp treba da ima i veću platu) , jer trener BMG je 2012. dogurao do četvrtog mjesta, onda su mu BVB i FCB pokupili sve što valja i opet nije pao niže od osmog mjesta, pa se lagano dizao na tabeli i sad je kandidat za LP, a od 25 najskupljih igrača BL nema nijednog iz BMG, ekipa vrijedi na TM 130 miliona. I ja sam se pitao kako se sa ekipom od 320 miliona može prezimiti na dnu BL, pa ne dobih nikad odgovor od velikih analitičara, osim nekih parapsiholoških teorija.edobvb je napisao/la:Zelio bih cuti vase misljenje!!
mislim da to ni on sam ne zna odgovoriti, malo se pogubio i on sam u svoj ovoj lakrdiji koja nas prati ove sezone, a što se Gladbacha tiče i konstantnosti to stoji, dobro si napisao, inače vrlo simpatična ekipa i drago mi je da guraju dobroopel je napisao/la:To treba Klopp sa platom od 7,5 miliona da ti odgovori (ima onih što misle da Klopp treba da ima i veću platu) , jer trener BMG je 2012. dogurao do četvrtog mjesta, onda su mu BVB i FCB pokupili sve što valja i opet nije pao niže od osmog mjesta, pa se lagano dizao na tabeli i sad je kandidat za LP, a od 25 najskupljih igrača BL nema nijednog iz BMG, ekipa vrijedi na TM 130 miliona. I ja sam se pitao kako se sa ekipom od 320 miliona može prezimiti na dnu BL, pa ne dobih nikad odgovor od velikih analitičara, osim nekih parapsiholoških teorija.edobvb je napisao/la:Zelio bih cuti vase misljenje!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ta' ce on u DortmunduBorussia Dortmund apparently interested in SC Freiburg's RB Oliver Sorg. He can leave due to an exit clause for € 4M.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jedna zanimljiva vijest
Watzke ponudio posljednju ponudu Gundogan-u
A ona iznosi 6,5 miki godišnje do 2019-e godine i to je zadnja ponuda i više se neće cijenkati...
A ovaj može birati želi li ostati ili ako odbije 20 milki se bude dobilo za njega...
Volio bi čuti vaša mišljenja? želite li da on ostane ili ode

Watzke ponudio posljednju ponudu Gundogan-u
A ona iznosi 6,5 miki godišnje do 2019-e godine i to je zadnja ponuda i više se neće cijenkati...
A ovaj može birati želi li ostati ili ako odbije 20 milki se bude dobilo za njega...
Volio bi čuti vaša mišljenja? želite li da on ostane ili ode
Volio bih da Gundo ostane. Pokazuje staru klasu samo što još nije konstantan, ali to će doći vremenom. Teško nama da sad tražimo zamjenu i za njega. Igrača njegovog kalibra teško da ima na tržištu. 6,5 mil je je sasvim OK i on će to prihvatit'. 
Na putu za Gladbach...

Na putu za Gladbach...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Sutra 99% fale Reus, Bender, Kampl i Durm plus Sahin od prije. Zato će Hummels igrati što znači da Sokrat igra desno, dok će Subota i Hummy biti centralni braniči.
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2678005" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebalo bi ovako izgledat': Weidi - Sokrat, Subotić, Hummels, Schmelzer - Gundogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Kitarijan - Auba
....biće gutavo.
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2678005" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebalo bi ovako izgledat': Weidi - Sokrat, Subotić, Hummels, Schmelzer - Gundogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Kitarijan - Auba
....biće gutavo.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Ja mislim da ce Refko sutra biti starter u prvih 11
.Semir bvb je napisao/la:Volio bih da Gundo ostane. Pokazuje staru klasu samo što još nije konstantan, ali to će doći vremenom. Teško nama da sad tražimo zamjenu i za njega. Igrača njegovog kalibra teško da ima na tržištu. 6,5 mil je je sasvim OK i on će to prihvatit'.
Sa ovim se slažem.
Šta se ibretiš?AmirBvB je napisao/la:Zar je moguće da Eurosport ne prenosi današnju utakmicu
To je duel 3. i 10., a ovamo naš Bajo sa Frankfom obilježen kao meč 1. i 8.
Nemaš razloga da se čudiš, jbga imaš stream, nije da niste navikli.
Od svih promašaja, najveća prevara je ovaj Krampl,
za šta dadoše 12 mil.
Ciro i Ramos imaju kvalitet, no oni su Klopova greška, ne zna ih instalirati u svoj sistem,
Mktarijan je obećavao, no problem psihičke prirode je vidljiv, on danas ne zna ni primiriti loptu,
a znao je dobro igrati, znao je dosta toga s loptom uraditi, tada u gol nije htjela,
a danas ne zna ništa.
Gundogan je dobar, obećava, puno je odsustvovao, a njegove igre nagovještavaju veliki povratak.
Neka neko javi za stream za današnju utakmicu. Ja se tu slabo snalazim.
Sastav koji sam najavio sinoć...

http://ifirstrow.eu/watch/336896/1/watc ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IDEMOOOO
EDIT:

http://ifirstrow.eu/watch/336896/1/watc ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IDEMOOOO
EDIT:
Pa skoru svaku tekmu podojimo gol u 5 min.... nova tekma isto sran*e

Pa kad ga prije primise zalosna im majka

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako smo loši pa u prvoj minuti primimo gol 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Hummels igra ko preko one stvari..idi brate udarila ti lova u glavu.
Upravo gasim tekmu **** ovo nmg da gledam živce gubim.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Illmatic09
- Kontakt:
Sta uradi Hermann
Sad bi volio da bude 5:0, jeb'o ih dan.
Sad bi volio da bude 5:0, jeb'o ih dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.