FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sloboda72
pošto si ti ovako jak, kad su u pitanju slike, stvari iz historije, informacije, imaš li kakvu sliku od Stane (u dresu Slobode logično), poželjno bi bilo da bude starija, prije nego je otišao u Svinjski?
pošto si ti ovako jak, kad su u pitanju slike, stvari iz historije, informacije, imaš li kakvu sliku od Stane (u dresu Slobode logično), poželjno bi bilo da bude starija, prije nego je otišao u Svinjski?
Zrinjski ima najbolju odbranu u ligi, barem gledajuci broj primljenih golova, tako da ce biti tesko danas. Ako bi igrai Bekic, njega i Mehidica na krila + Krpic, pa ako treba i defanzivnije igrati. Ne mozemo svaku teknu ici na pobjedu i busati se, treba i neku defanzivniju formaciju imati u gostina protiv jacih timova.
Ja se otrovo hranom pa nisam ni na Tusnju protiv Slavije bio, ali uljepsali su mi dan i ublazili bolove sa 4 gola Istocnom Sarajevu.
Ja se otrovo hranom pa nisam ni na Tusnju protiv Slavije bio, ali uljepsali su mi dan i ublazili bolove sa 4 gola Istocnom Sarajevu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Bez Kise,Sarica i Bekica u Mostaru..mislim da momci i bez navedena tri igraca moze doci do pozitivnog rezultata u Mostaru...
Zrinjski od osmog kola ne zna za poraz u ligi,ne bi bilo lose da danas upisu jos jedan poraz protiv nas u ovoj sezoni ,ali eto vise se nadam jednom bodu..
Zrinjski od osmog kola ne zna za poraz u ligi,ne bi bilo lose da danas upisu jos jedan poraz protiv nas u ovoj sezoni ,ali eto vise se nadam jednom bodu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rastereceno pa sta bude,lijepo je i vrijeme taman za lijep rezultat.
Muja il Krpic ga moraju uvaljati.
Muja il Krpic ga moraju uvaljati.
Chinaglia je napisao/la:sloboda72
Evo ti Stana ,čuči drugi sa lijeve strane.Utakmica polufinala memorijalnog turnira "Mustafa Hukić -Huka "2001
FK SLOBODA - UM TIMOSORA 2-1, ODIGRANO 25. 7. 2001
FK SLOBODA: stoje sa lijeva,M. Hadžić(trener),Zuko,Isić,Jašarević,Kuduzović,Bajrović,dr. Salković,Šabanović,Crnkić(pom. trener),Kalesić (prvi trener),
čuče, sa lijeva, Muslimović, Nikolić, E. Čaklovica, N.Halilović, A.Joldić i Krešić.
Muslimović , A. Joldić, Mitrović , Vidić , Nikolić su kasnije prešli u Zrinjski.(na kratko i Bekić ).
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
sloboda72
hvala
hvala
SVAKA ČAST ! POHRANI OVAJ SNIMAK U "GALERIJU" AKO HOĆEŠ. NASTAVI DA ISTRAŽUJEŠ JER SLOBODA JE NEPREGLEDNO MORE. ŠTA GOD DA OTKINEŠ OD ZABORAVA , POMOĆI ĆEŠ DA SE SKLAPA MOZAIK BOGATE ISTORIJE NAŠE SLOBODE.dzekooooTz je napisao/la:
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lijepo vrijeme, merak
Mozda 0-0 ili 1-1... 
dzekooooTz je napisao/la:
ma bravo care,otkada trazim ovaj snimak
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Odigrao na kladionici odg, mislim da možemo do povoljnog rezultata. Vrijeme je idealno za dobru tekmu, da igramo kući, sada bi prolom oblaka bio vani!
Idemo ludo, idemo jako!
Idemo ludo, idemo jako!
prosli put odigram novi pazar-zvijezda odg 1 kvota 21Pasha_car_aga je napisao/la:Odigrao na kladionici odg, mislim da možemo do povoljnog rezultata. Vrijeme je idealno za dobru tekmu, da igramo kući, sada bi prolom oblaka bio vani!
Idemo ludo, idemo jako!
siroki-sloboda 0dg 2 kvota 18 zeznu me sloboda za tisucu evrica.
idemo danas opet odg 2 na cenera
"Modra boja,na bijelome platnu,
- TzBulevar87
- Kontakt:
Vala bas, nikako da Tusanj doceka ovako lijep dan.Pasha_car_aga je napisao/la:Odigrao na kladionici odg, mislim da možemo do povoljnog rezultata. Vrijeme je idealno za dobru tekmu, da igramo kući, sada bi prolom oblaka bio vani!
Idemo ludo, idemo jako!
Ja sam odigrao da mi dajemo gol po kvoti 2.20, i to bas radi ove potcjenjivacke kvote
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Ako uzmemo ove amatere, borba za opstanak je gotova. Naredne sezone sa nekoliko pojačanja kreće ludilo, pa šta bude. Gledam već 2-3 noći igrače kojima na kraju sezone ističe ugovor, ima tu zanimljivih imena. Siguran sam da će se predsjednik pobrinuti za nekoliko kvalitetnih iznenađenja kao što je uradio i u januaru. 
-
dzekooooTz
- Kontakt:

Zar ne rece azmir da je sa zebom potpisano na godinu i po
To ovi topovi sa transfermarkt.co.uk lupili glupost. Puna im je grešaka baza podataka. Tako mi imamo dva trenera, Sadikovića i Musemića...dzekooooTz je napisao/la:
Zar ne rece azmir da je sa zebom potpisano na godinu i po
---------------------- Piric --------------------
--Efendic - Zrnanovic - Salihovic - Ivetic -
--------- Mehmedagic - Prses --------------
-- Colovic ---------- Zeba -------- Mehidic -
-------------------- Mujic --------------------
--Efendic - Zrnanovic - Salihovic - Ivetic -
--------- Mehmedagic - Prses --------------
-- Colovic ---------- Zeba -------- Mehidic -
-------------------- Mujic --------------------
Jedan grad, jedna ljubav!
šteta što nema prenosa da vidim kako će Mehmedagić odigrat' u veznom redu
idemo Rossoneriiiiiiiiii
idemo Rossoneriiiiiiiiii
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ustvari evo nasao sam besplatno da gledamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.