NK Zvijezda Gradačac

NKZ07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NKZ07 » 11 apr 2015, 18:08

2-1,12 minuta + igrac vise
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 apr 2015, 18:11

Pa mi smo stvarno baksuzi, pu jebbem ti mater :oops:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 18:12

kad covjek pomisli da nemoze gore oni nas iznenade,kaze nasa dva stopera se nisu mogla dogovoriti koji ce udariti loptu pa su je pustili rovcaninu da on sutne u gol,pa yebem vam pleme smotano.a sad igrac vise sad cemo jos jedan primiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 11 apr 2015, 18:21

Puu **** vam mamu prodanu
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 18:22

mater vam klosarsku prosijaci jedni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 apr 2015, 18:24

I eto sta covjek vise da uradi, da im dovedes Fergusona da ih trenira oni bi opet il primili go iz prekida il sami sebi dali go, ko da ima igraca koji namjerno sabotiraju jebbem vam sto drzava retard :facepalm: iranih ne mozete Slaviji bod uzet, puuuu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 apr 2015, 18:27

stete covjece bozi kako vako padnemo imas X i psiholosku prednost jer si izjednacio i onda dobijes gol pa gdje to ima i stalno takve ludosti se desavaju....

steta konto sam da mozemo bod uzet ali nedase... tesko jarani tesko.... cemo opstati.... kuknjava :sick:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 apr 2015, 18:45

pa segrt ak si tolika ljudina,otidji,jer sam si kriv za ovo,netrebaju tebi pojacanja,ti si murinjo,,**** ti onaj radovanocicc i haracic m.a.*er,pa oni nemogu igrat u sibovcu a kamoli u zvijezdi,kad je doro bio covjek napustio nakon lose serije,neznam sta ccekas ti.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 apr 2015, 19:36

Pozdrav momci. Jbg moram da vam čestitam na jednoj poprilično muškoj igri danas, ali ovu utakmicu vam je isključivo izgubio Šegrt. U trenucima poslije gola, kada ste nas skroz satjerali i promašili još dvije izuzetne prilike (Adam preko gola iz sjajne prilike, i stativa Gadže) on govori svojim fudbalerima da se povuku nazad, i od tada kreće potpuna dominacija terenom Slavije i nevjerovatna greška zadnje linije kada je Slavija pogodila za 2:1, i to sačuvala čak i sa igračem manje.

Slavija je odigrala vjerovatno najbolju utakmicu na svom terenu ove sezone. Izuzetno borbeno i hrabro, to smo se svi složili, a neki vaš lik iz uprave vjerovatno, jer je sa njima tu kaže da je ovo jedna od posljednjih šansi Šegrtu bila, i složi se sa nama da je on glavni krivac ovog poraza.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 19:47

vatreni je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Ima nade vec u iducem kolu nije Slavija nesto i eto ti tri boda i lagano... nama samo treba jedna pobjeda nekako da očepimo da malo i igraci osjete slast pobjede i opstajemo... ima nade Astra...

ideeeeeeeeemoooooooooooooooooooooo

tooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
Ta ista Slavija će igrati ne samo za sebe,nisu sigurni u opstanak,već i za Radnik,Mladost....Izgarat će na terenu,ali uz maksimalno zalaganje kao i danas,ozbiljnost u pristupu igri i značaju, mogli bi bod izboriti.Zrinjski po meni nezgodniji od Sirokog,ali jednostavno ih dobiti moramo.
Eto,ovo za Slaviju sam bio upravu haman,Segrta nadmudri onaj alkoholboys sa Romanije...e moj Segrte,časno se povuci,ne znam imas li obraza vise voditi ekipu ka Prvoj ligi,mozda skontas ovu Premijer ako ostanes do kraja,al dzaba ti onda sve jarane.....

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 apr 2015, 20:05

Jao vam one dvojice kod drugog gola :facepalm:
From father to son

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 20:19

Koliko trener sa nasih prostora znači najbolje ilustruje podatak kako losije ekipe i od nas izlaze na kraj sa Sarajevom,Zeljom,Zrinjskim.....A i da dođe bilo ko, malo je utakmica da bi napravio nesto,mozda neku pobjedu ili remi sto će biti nedovoljno za opstanak.Zato,NEKA SVI ZAJEDNO PLOVE U GLIBU I POTONU DO KRAJA KADA NA VRIJEME NISU NISTA URADILI,SAD JE KASNOOOOOOOOOO-DA SE MENJAM ITD.sve je za ljude. :zviz: :zviz: :zviz:
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 11 apr 2015, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 apr 2015, 20:27

Nesto se zali na sudjenje, kao ovoliki kartoni Zvijezdi nisu slucajnost. Jest nas sudija znao povalit u par navrata, ali druze moj, ako se nisam preracunao, ti si ispušio 3 utakmice u kojim si imao igraca vise.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 apr 2015, 20:32

crvenobijeli je napisao/la:pa segrt ak si tolika ljudina,otidji,jer sam si kriv za ovo,netrebaju tebi pojacanja,ti si murinjo,,**** ti onaj radovanocicc i haracic m.a.*er,pa oni nemogu igrat u sibovcu a kamoli u zvijezdi,kad je doro bio covjek napustio nakon lose serije,neznam sta ccekas ti.....
Iduci nekom logikom Segrt treba da napusti klupu zbog serije losih rezultata ali nemoze Segrt uci na teren pa izmedju nasa dva stopera izbit loptu, nemoze segrt uturit u glavu Stojanovu kako da postigne gol kad je sam pred golom, Segrt je uspio od G.ovana da napravi makar sareni burek, jednostavno ove sezone sve lose sto nam se moglo desit desilo je se i imam osjecaj ako smo ikakve srece imali predhodnih godina ove sezone smo to sa kamatama vratili

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 11 apr 2015, 20:40

Imenovati Nedima Jusufbegovica do kraja prvenstva a ovu neznalice otjerati dok je išlo svaka čast hvala na svemu i cao...

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 11 apr 2015, 20:44

Imao je on završena pojačana Vladavica, savica, stanceskog, Markovića, Hoseinbasic... druge ali ima on preporuku od stolarija za brazilca

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 apr 2015, 20:48

theboss_RD07 je napisao/la:Nesto se zali na sudjenje, kao ovoliki kartoni Zvijezdi nisu slucajnost. Jest nas sudija znao povalit u par navrata, ali druze moj, ako se nisam preracunao, ti si ispušio 3 utakmice u kojim si imao igraca vise.
Zali se na sudjenje jer je sporan prvi pogodak Slavije. Zurio sam, pa nisam stigao otici na presicu da vidim sta ce reci. Uglavnom Spasojevic drzao loptu rukama iza ledja na centru igralista, i sudija to nije vidio dopustio da se izvede aut, i kada je Slavija usla u izglednu sansu za pogodak, on kao ispustio loptu ( a nju odmah fudbaler pored gurnuo van terena).

Zvijezda je imala cini mi se četiri žuta, a Slavija pet. A Mehmedalija je zasluzio drugi zuti, kada u dva napada zaredom ulijece sa dvije noge sa ledja, a onda laktom udara igraca. A Spasojevic na kraju poluvremena hoce da se tuce sa obezbjednjem. :facepalm:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 apr 2015, 20:59

Talenat je napisao/la:Imao je on završena pojačana Vladavica, savica, stanceskog, Markovića, Hoseinbasic... druge ali ima on preporuku od stolarija za brazilca
Sve ti znas, treba tebe za sportskog direktora postavit :facepalm:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 apr 2015, 21:19

Talenat je napisao/la:Imao je on završena pojačana Vladavica, savica, stanceskog, Markovića, Hoseinbasic... druge ali ima on preporuku od stolarija za brazilca
nek je on doveo mirka i haracica,treba sve raspustit,neka juniori igraju do kraja,dzabe samo plate primaju,ha ya koga je bitno izgubio ti 1-0 ili 5-0,a tamam ce se uigrat za 1 lige. :plac:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 11 apr 2015, 21:21

E decki moji kak bi rekel nema shonse da gosn Segrt ode,jer bo ako ode ostadosmo bez nasih glavnih sponzora.
Kak bi rekel ne bum vam se ta zelja ostvarila, sem ako se dogodi nesto nelogicno sto ne bi bilo zacudjujuce kada je u pitanju jedan od tih nasih ”dobrocinitelja”.
Al ima jos puno bodova u igri glavu gore decki,idemmmoooooo :bih:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.