FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 11 apr 2015, 21:55

Ja taktičke amebe dan te yebo. :facepalm: Kompletno drugo poluvrijeme prepušta loptu Sevilli, a gol svo vrijeme visi o koncu, jer se jednostavno ne možemo i ne znamo braniti kompletno poluvrijeme. Samo se čekalo kad će zabiti. I onda šlag na tortu vadi najboljeg pojedinca tekme, igrača koji jednim potezom može riješiti istu, a ostavlja mrtvog Iniestu, koji nije znao kud udara u ta doba pa sve do kraja tekme i Suareza, koji je sve mašio. Ojjjj yeboga daaaan.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2015, 21:55

hule_barca je napisao/la:Bolje da smo izgubili nego neriješeno.
Možemo kriviti Piquea, Brava, ili nekog trećeg, ali Lucho je najveći krivac ovog prosipanja bodova. Razvališ Sevillu u 30 minuta, ajd ok, primiš taj nesretni gol i onda se cijelo drugo poluvrijeme braniš čekajući kontru. :nene:
Pa ne možeš igrati ovako jaku tekmu sa Iniestom, koji je odavno na aparatima i koji je operisan od defanzive (davno se on trebao mjenjati i sa pravom je ljut bio Neymar)...ako nisi primjetio, Sevilla je nama nabila tempo koji smo morali pratiti....nisu nam dozvolili da primirimo/ umrtvimo igru i da je uvedemo u naš ritam, vec su uvijek bili proaktivni....na kraju su nagrađeni zalaganjem.
Emery popišao Lucha takticki, ali dobro- to i nije neki podvig.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 11 apr 2015, 21:56

Yebem Totalu mater u picku vani cim neko prne to nema slike i propustim zadnjih deset minuta (citajuci ovdje nisam nesto ni propustio osim sto se Sakirin popiso na dobru partiju
Realan rezultat koliko god htjeo da je drugacije u 2 poluvremenu su nas pojeli na sredini terena imali su vise zelje kao da oni ganjaju titulu a ne mi
Sto se tice Suareza on je prosle sezone teze situacije pretvarao u golove mene je iznenadila ona situacija kad je imao 1 na 2 sa Sevillinim stoperima i ceka Neymara. Prosle sezone bi se sjurio prema golu i nerjetko to pretvarao u golove, ali izgleda muda ostala u Liverpoolu

Sad se nadati da Sevilla uzme bodove i Realu.
Zadnja izmjena: Pegi10, dana/u 11 apr 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2015, 21:56

ja nezz sta je luis enrique vama ljudi kriv ,veceras je sve postavljeno ekstra
neymara izbacio ocito jer ne igra odbranu ko suarez a sa xavijem pojaco sredinu.
znam ga i ja kritikovat kad nesto uradi al ovo veceras ja nezz sta se moglo
da je suarez zabio gol dva sad bi lucho bio najveci strateg ,da pique ne pogrijesi itd...
ja nemam ni jedne zamjerje veceras lucho ,igraci su zasrali i niko vise ,postavka igre i igra je bila dobra .
ja nezz sta su trebali bezglavo napadat ko lude kakve ,nisu se povukli previse ,pitala se i sevilla nesto **** ga vi pa i oni znaju pritisnut ekipu,eto barca hoce posjed i dobice ga kad ona to hoce ccc :roll:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 apr 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 apr 2015, 21:58

barca_87 je napisao/la:ja nezz sta je luis enrique vama ljudi kriv
Ne znam ni ja, kad se po njima svakako ništa i ne pita. Ustvari pita se kad se zijane bodovi, ja zaboravih. :beba:
Kriv je vjerovatno što je Pique usr'o i što je Sule mašio a da je Neymar ostao on bi pogodio za 3:2 sigurno.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2015, 21:59

Taktika u drugom je bila **** obični. A zašto je to tako? Vidi pod prvo poluvrijeme i sve će ti se samo kazati.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 apr 2015, 22:00

let3 je napisao/la: Pa ne možeš igrati ovako jaku tekmu sa Iniestom, koji je odavno na aparatima i koji je operisan od defanzive (davno se on trebao mjenjati i sa pravom je ljut bio Neymar)...ako nisi primjetio, Sevilla je nama nabila tempo koji smo morali pratiti....nisu nam dozvolili da primirimo/ umrtvimo igru i da je uvedemo u naš ritam, vec su uvijek bili proaktivni....na kraju su nagrađeni zalaganjem.
Sevilla se probudila poslije 1:2 i to je činjenica, ali je isto tako činjenica da je Lucho htio što bezbolnije pobijediti ovu tekmu. Ne mogu jare i pare. Ako je već nekog trebao izbaciti, to je Suarez koji je zakazao totalno. Neymara je morao ostaviti, ionako nije igrao protiv Almerie. A za Iniestu nema komentara, sve je već rečeno.
Mes Que Un Club

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 11 apr 2015, 22:00

a suarez je totalni amater, postotak mrtvih šansi koje on uspije realizat se računa u promilima, da se iz ove ekipe izvadi Messi, maskerano i bravo beš mi mater ako se oni ne bi borili da ne ispadnu

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2015, 22:00

xaviesta je napisao/la:
Ne znam ni ja, kad se po njima svakako ništa i ne pita. Ustvari pita se kad se zijane bodovi, ja zaboravih. :beba:
Kriv je vjerovatno što je Pique usr'o i što je Sule mašio a da je Neymar ostao on bi pogodio za 3:2 sigurno.
bas ,zar nisu sad krivi messi i xavi jer oni ocito postavljaju taktiku enriqueu :urnebes: :rol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2015, 22:00

Postojil nek kompilacija Suarezovih promasaja ove sezone?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2015, 22:02

barca_87 je napisao/la:ja nezz sta je luis enrique vama ljudi kriv ,veceras je sve postavljeno ekstra
neymara izbacio ocito jer ne igra odbranu ko suarez a sa xavijem pojaco sredinu.
znam ga i ja kritikovat kad nesto uradi al ovo veceras ja nezz sta se moglo
da je suarez zabio gol dva sad bi lucho bio najveci strateg ,da pique ne pogrijesi itd...
ja nemam ni jedne zamjerje veceras lucho ,igraci su zasrali i niko vise ,postavka igre i igra je bila dobra .
kako ba jarane :shock:

Iniesta je citavo drugo poluvrijeme bio igrac manje na terenu, u oba pravca :?
I šta je uradio mag sa klupe, kad je izveo Neymara, Andresa instalirao na njegovo mjesto (jer je vidio da ovaj ne može potrčati više), cekao neki njegov magicni pas i nije ga docekao naravno...to je ziheraj obicni

Mada se slažems tobom- da je Suarez sa svojim promašajim iskljucivi krivac za prosipanje bodova.

Znam da je teško pomiriti se nakon vodstva 2-0 - ali ljudi, dobar je i bod sa ovako teškog gostovanja ;) ....bolje i bod, nego ni jedan.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 apr 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2015, 22:02

Baš ništa....eventualno što je ŽIV. Ali da ne budem ipak pregrub nek je on živ i zdrav....a ostalo nije vredno elaborirati

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 apr 2015, 22:02

messilla je napisao/la:Taktika u drugom je bila **** obični. A zašto je to tako? Vidi pod prvo poluvrijeme i sve će ti se samo kazati.
Nije istina. Pristup je bio kuratz nakon drugog gola, da budem jasniji nakon drugog gola su počeli igrati kao u u zadnje dvije tekme.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2015, 22:03

hule_barca je napisao/la:
let3 je napisao/la: Pa ne možeš igrati ovako jaku tekmu sa Iniestom, koji je odavno na aparatima i koji je operisan od defanzive (davno se on trebao mjenjati i sa pravom je ljut bio Neymar)...ako nisi primjetio, Sevilla je nama nabila tempo koji smo morali pratiti....nisu nam dozvolili da primirimo/ umrtvimo igru i da je uvedemo u naš ritam, vec su uvijek bili proaktivni....na kraju su nagrađeni zalaganjem.
Sevilla se probudila poslije 1:2 i to je činjenica, ali je isto tako činjenica da je Lucho htio što bezbolnije pobijediti ovu tekmu. Ne mogu jare i pare. Ako je već nekog trebao izbaciti, to je Suarez koji je zakazao totalno. Neymara je morao ostaviti, ionako nije igrao protiv Almerie. A za Iniestu nema komentara, sve je već rečeno.
ma ja inace radi te izmjene barca je izgubila dva boda :crazy: :roll:

MES QUE UN CLUB !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 apr 2015, 22:05

Donnie Darko je napisao/la:Postojil nek kompilacija Suarezovih promasaja ove sezone?
YT ne dozvoljava upload toliko velikih fajlova
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2015, 22:05

A moglo je biti 3:0 i sprdacina do kraja utakmice.

Zbog ove utakmice ce titulu izgubit, citirajte me na kraju sezone kada Real osvoji sa jednakim brojem bodova.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2015, 22:07

Donnie Darko je napisao/la:A moglo je biti 3:0 i sprdacina do kraja utakmice.

Zbog ove utakmice ce titulu izgubit, citirajte me na kraju sezone kada Real osvoji sa jednakim brojem bodova.
Necemo mijenjati teze ;)
Ako se izgubi titula, onda ce se izgubiti zbog poraza od Celte i Malage na sred Campa - a ne zbog Pizjuana :nene:
Ljudi nisu izgubili godinu dana na tom stadionu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2015, 22:07

zbog istih ovakvih failova neymara i suareza u el clasicu nisu dokrajcili reala i makar dobili 3:1 ,da odlucuje gol razlika a barca ima bolju . ja sam odma reko tad poslije utakmice da ti promasaji mogu kostat titule

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2015, 22:10

xaviesta je napisao/la:
messilla je napisao/la:Taktika u drugom je bila **** obični. A zašto je to tako? Vidi pod prvo poluvrijeme i sve će ti se samo kazati.
Nije istina. Pristup je bio kuratz nakon drugog gola, da budem jasniji nakon drugog gola su počeli igrati kao u u zadnje dvije tekme.
Nije pristup bio toliko u kurcu, koliko su ovi iz Seville igrali borbeno. Ovako se igralo i protiv Citya i protiv Atletica, okej je to taktika inače osim kad imaš minimalnu prednost protiv ekipe koja igra pred 50 000 luđaka.

Mogao je izvesti Iniestu, ubaciti Xavija te povući Messija u vezni. Garantujem da bi uspostavili kontrolu nad utakmicom. Kad je moglo proći protiv Realovog veznog, moglo je i protiv ovih. Onom izmjenom ništa pametno nismo dobili, jedino smo izgubili jednog igrača prema naprijed.

I kao što reče let3. Titula se gubi na malim tekmama, nikako na ovim. Niko ne može garantirati da će ih real dobiti tamo, pogotovo sada kad su nastavili taj niz bez poraza.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 11 apr 2015, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2015, 22:11

let3 je napisao/la:

Necemo mijenjati teze ;)
Ako se izgubi titula, onda ce se izgubiti zbog poraza od Celte i Malage na sred Campa - a ne zbog Pizjuana :nene:
Ljudi nisu izgubili godinu dana na tom stadionu.
Jedno je poraz u pola sezone, drugo je poklanjanje bodova na samom kraju.

Isto da primiš glup gol za 0:1, preokreneš na 3:1 i do kraja dopustiš sebi tri gola i popušiš, i onda kažeš hej izgubili su zbog prvog gola. Jesu al u kurcu.

2:2 na Pizjuanu u teoriji nije loš rezultat, ali ovako kako se desilo tih 2:2 je **** katastrofa.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.