Evans ni hodati ne znaOnlyUnited je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Evans ni hodati ne znaOnlyUnited je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
OnlyUnited je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
If Falcao comes on and scores the winner today then give the lad a permanent transfer, a 5 year contract and build a statue of him.
Pa nisam ja kriv kad se vazda neki peh desi.Poligon10 je napisao/la:I nakon 6 uzastopnih pobjeda @Rooney88 pokusava naci razlog za zabrinutost,svaka cast
Nadati se da Blind bude dobar kao na bekuRooney88 je napisao/la:Mnogo bi mogla da nas poremeti eventualna povreda Carricka, mec smo zavrsili sa 10 igraca a odmah je pao gol nakon sto je izasao, drugi za City naravno. I danas je bio uz Andera motor ekipe i ako, ne daj boze, bude duze odsustvovao onda cemo imati velikih problema u veznom redu.
Apsolutno se ja slazem sa tobom,Carrcik je prebitan za ovu ekipu i nikako ne bi valjalo da ga ne bude u sljedece 2 utakmice.Sto se tice LP ja sam prosle sedmice rekao ako dobijemo Gradjane da cemo napraviti veliki korak ka top4 tj. da cemo obaviti 85% posla kako bi to osigurali,mada mjesta za zabrinutost uvijek ima,nastaviti igrati ovako i nece biti belajaRooney88 je napisao/la:Pa nisam ja kriv kad se vazda neki peh desi.Poligon10 je napisao/la:I nakon 6 uzastopnih pobjeda @Rooney88 pokusava naci razlog za zabrinutost,svaka cast![]()
Daleko je LP jos, dosta teskih utakmica do kraja, opustanje nas itekako skupo moze kostati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.