kako ,zasto ,zbog cega ???????????????
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
kako ,zasto ,zbog cega ???????????????
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
jedina greska lucha je ta sto je neymara izveo iz igre...ostalo lik odradio sve i kako treba da se odradi na jednom ovako teskom gostovanju.sule morao zabiti jednu od 3 sanse i tu bi vjerovatno i kraj bio ovoj utakmici, ali jbg, ko' sto neko napisa, ne pitamo se samo mi kakav ce rezultat biti, vec i protivnik..a sevilla je danas borbenoscu zasluzila taj jedan bod (iako su ih nase greske dovele do toga). za nadati se da ce sevilla i realu bar bod otkinuti, i mislim da je nasa najteza utakmica do kraja sezone prosla, nadam se da ne grijesim.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otišla mu kocka na džoistiku.barca_87 je napisao/la:kako ,zasto ,zbog cega ???????????????
Brate, titula se kuje ili prosipa na "malim" utakmicaDonnie Darko je napisao/la:Jedno je poraz u pola sezone, drugo je poklanjanje bodova na samom kraju.let3 je napisao/la:Necemo mijenjati tezeDonnie Darko je napisao/la:A moglo je biti 3:0 i sprdacina do kraja utakmice.
Zbog ove utakmice ce titulu izgubit, citirajte me na kraju sezone kada Real osvoji sa jednakim brojem bodova.![]()
Ako se izgubi titula, onda ce se izgubiti zbog poraza od Celte i Malage na sred Campa - a ne zbog Pizjuana![]()
Ljudi nisu izgubili godinu dana na tom stadionu.
Isto da primiš glup gol za 0:1, preokreneš na 3:1 i do kraja dopustiš sebi dva gola i popušiš, i onda kažeš hej izgubili su zbog prvog gola. Jesu al u kurcu.
Mi smo MORALI pobjediti Celtu i Malagu - uzeti 6 bodova...ili barem uzeti 2 yebena boda, ako ih vec ne možemo pobjediti...puno bi nam i ta dva boda znacila sada
Takve luksuze Real sebi ne dozvoljava na svom terenu.
I onda nakon toga - nemamo pravo pricati o remiju sa Pizjuana, gdje Sevilla ne zna za poraz godinu dana.
Napadac njegovog kalibra ovo ne smije promasivati 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Jbt život, dva šuta i dva gola. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Meni zbilja nije jasno o čemu pojedinci ovde pišu? Svako ima pravo na loš realizatorski dan pa i Suarez...ali ko to treba prvi da vidi? Pa valjda trener majku mu...Ako je (a jeste) Neymar do te izmene bio najbolji igrač na terenu čemu izmena? Pa neka je i zamenjen ali valjda treba da ga zameni PEDRO kad već nije zamenio Suareza. Isti Pedro će zameniti Inijestu kad je već sve otišlo u pm. Ne treba čovek biti MAG da bi znao (i video) da je Xavi trebao zameniti Inijestu....kažu posle bitke svi su generali ali pokušati braniti Enrikea za glupave poteze koje je povukao je smešno a potpuno je nebitno da li je to uticalo na krajnji rezultat...rezultat je uvek na kraju zaslužen.
imas pravo pricati o porazu gdje si imao sve ,gdje seviila ni sama ne zna kako je uzela bod. gdje si imao igru imao sanse da to zavrsiis ,ljudi iz dva suta u okvir gola dali dva gola ,onoolet3 je napisao/la:Brate, titula se kuje ili prosipa na "malim" utakmicaDonnie Darko je napisao/la:
Jedno je poraz u pola sezone, drugo je poklanjanje bodova na samom kraju.
Isto da primiš glup gol za 0:1, preokreneš na 3:1 i do kraja dopustiš sebi dva gola i popušiš, i onda kažeš hej izgubili su zbog prvog gola. Jesu al u kurcu.![]()
Mi smo MORALI pobjediti Celtu i Malagu - uzeti 6 bodova...ili barem uzeti 2 yebena boda, ako ih vec ne možemo pobjediti...puno bi nam i ta dva boda znacila sadamatematika je cudo....ali nismo mogli ni do remija protiv takve strašne sile, na sred Campa
tu se gubi titula, brate
![]()
Takve luksuze Real sebi ne dozvoljava na svom terenu.
I onda nakon toga - nemamo pravo pricati o remiju sa Pizjuana, gdje Sevilla ne zna za poraz godinu dana.
protiv malage na nou campu nisi mogao nista ,malaga ih tako procitala da nisu sanse gootovo imali
vise veceras treba zalit za bodovima nego protiv npr malage
ove sezone fulaju zicere iz utakmice u utakmicu i to ce ih kostat ,sjetimo se samo reala i citija sta se samo u te dvije fulalo ,gotovo nemoguce .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam cemu tolika drama.
Ljudi, sedam kola je do kraja.... još cemo mi prosipati bodova - u to budite sigurni
A i Real ce prosipati bodove - i u to budite sigurni.
Ovo ce biti foto-finiš kao i lani.
Lani, pod vodstvom diletanta Martina, smo dobili meč loptu na svom terenu (iako je nismo zaslužili), pa ni to nismo znali iskorisiti, vec je Cholo sa svojim momcima uzeo titulu na sred Campa.
Vidjecemo kako ce se snaci ovaj sadašnji diletant....hoce li podleci pritisku ili ce izaci kao pobjednik.
Ljudi, sedam kola je do kraja.... još cemo mi prosipati bodova - u to budite sigurni
A i Real ce prosipati bodove - i u to budite sigurni.
Ovo ce biti foto-finiš kao i lani.
Lani, pod vodstvom diletanta Martina, smo dobili meč loptu na svom terenu (iako je nismo zaslužili), pa ni to nismo znali iskorisiti, vec je Cholo sa svojim momcima uzeo titulu na sred Campa.
Vidjecemo kako ce se snaci ovaj sadašnji diletant....hoce li podleci pritisku ili ce izaci kao pobjednik.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 apr 2015, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
@parangal
majstore ako vec vodis 1-2 i zelis da imas veci posjed da malo smiris utakmicu, neces ubacivati napadaca umjesto napadaca, vec upravo ovo sto je lucho uradio, tj. dodatnog veznog da ojacas sredinu terena, kako bi zavrsio posao..a slazem se sa tobom da nije trebao neymar izaci vec sule, jer je ovaj prvi definitivno bolje igrao ovu tekmu.
i izmjena pedro-iniesta je bila sasvim logicna nakon primljnog gola, te se opet pokusalo sa klasicnom 4-3-3 formacijom, ali nazalost, nije donijela zeljeni rezultat
majstore ako vec vodis 1-2 i zelis da imas veci posjed da malo smiris utakmicu, neces ubacivati napadaca umjesto napadaca, vec upravo ovo sto je lucho uradio, tj. dodatnog veznog da ojacas sredinu terena, kako bi zavrsio posao..a slazem se sa tobom da nije trebao neymar izaci vec sule, jer je ovaj prvi definitivno bolje igrao ovu tekmu.
i izmjena pedro-iniesta je bila sasvim logicna nakon primljnog gola, te se opet pokusalo sa klasicnom 4-3-3 formacijom, ali nazalost, nije donijela zeljeni rezultat
Istina da je Enrique taktički mentol i da je opet i loše i kasno reagovao s klupe ( druga izmjena u 85-toj ), ali jedini krivac za večerašnji poraz je Luis Suarez. Emery još jednom pokazao da je odličan taktičar, uvođenjem Mbie i Reyesa podigao je ekipu na višu razinu, Sevilla rastrčana, borbena, agresivna, zaslužili su ovaj bod.
Samo da Messi bude ok, Mbia mu je svom snagom nagazio stopalo
Samo da Messi bude ok, Mbia mu je svom snagom nagazio stopalo
Re: Odg: FC Barcelona
Nece se prosut ni bod vise. Nema gdje 
Samo igrat kao u prvom dijelu danas i to je to.
Na greskama se uci jel tako. Daje Suarez zabio jedan od zicera sada mi ne bi pricali o toj zamjeni.
Na greskama se uci jel tako. Daje Suarez zabio jedan od zicera sada mi ne bi pricali o toj zamjeni.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Valencia je jača od ove Seville tako da bi odma tu mogli kiksati, ali hajde da sačekamo. Sada LP i PSG
ne može, al u qrcu
vec naredno kolo vrlo lako možemo prosuti bodove i eto egala na tabeli, a i ganjanja do samog kraja.
ne zaboravimo da nam dolazi jaka Valencija, koja se tacka sa Sevillom za LP, a mi se vracamo umorni iz Pariza.
vec naredno kolo vrlo lako možemo prosuti bodove i eto egala na tabeli, a i ganjanja do samog kraja.
ne zaboravimo da nam dolazi jaka Valencija, koja se tacka sa Sevillom za LP, a mi se vracamo umorni iz Pariza.
Rakitić, Buskets, Inijesta, Xavi....svi odjednom na terenu? Ja bi to eventualno mogao da razumem protiv nekog tima koji je zbilja ostvario dominaciju...."strašna" Sevilja je odigrala utakmicu na nivou Kordobe, Eibara i ostale buranije da ih ne nabrajam...znaš kako Real kako ti kažeš "završava posao" kad rano povede 2:0? Protiv takvih g.ovana od ekipa kakva je Sevilja večeras bila? Natrpa im punu mrežu golova a ne ide da se brani ko.......sila14 je napisao/la:@parangal
Je. Ubili Sevillu igrom u najvatrenijoj atmosferi u ligi, ali eto 2 gola 2 udarca. Kod kuce nema sanse da kiksamo.
Uglavnom, igramo bolje od Madrida i uvijek sam optimist.
Uglavnom, igramo bolje od Madrida i uvijek sam optimist.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ove sad dvije tekme se moraju odigrati yebeno savršeno. Nema mjesta za ovoliko propusta. Mora se iskoristiti loša situacija kod Parižana, jer neće nikako valjati ako se budemo morali ganjati sa njima na Nou Campu kao recimo posljednji put u nokaut fazi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam siguran 101% da je za PSG bolje što im ne igra Zlatan i da ce bez njega biti opasniji....mnogo veci problem im je neigranje Veratija.messilla je napisao/la:Ove sad dvije tekme se moraju odigrati yebeno savršeno. Nema mjesta za ovoliko propusta. Mora se iskoristiti loša situacija kod Parižana, jer neće nikako valjati ako se budemo morali ganjati sa njima na Nou Campu kao recimo posljednji put.
Nece nam biti lako u Parizu, to je jasno... ovi su nakon Čelzija namirisali da mogu do finala.
Hajd valjda se Suarez tamo iskupi za ove današnje promašaje sa nekim golom
Protiv Citya je briljirao.
nekad se ekipa nesvjesno povuce jer te tako situacija na terenu natjera da uradis. a ako mislis da je sevilla odigrala utakmicu na nivou eibara i slicnih ekipa, onda ja zavrsavam ovu diskusiju, jer ocigledno nismo gledali istu utakmicu..sportski pozdravparangal je napisao/la:Rakitić, Buskets, Inijesta, Xavi....svi odjednom na terenu? Ja bi to eventualno mogao da razumem protiv nekog tima koji je zbilja ostvario dominaciju...."strašna" Sevilja je odigrala utakmicu na nivou Kordobe, Eibara i ostale buranije da ih ne nabrajam...znaš kako Real kako ti kažeš "završava posao" kad rano povede 2:0? Protiv takvih g.ovana od ekipa kakva je Sevilja večeras bila? Natrpa im punu mrežu golova a ne ide da se brani ko.......sila14 je napisao/la:@parangal
Neka to i bude tako....ali putovati u Madrid Atletiku mislim da je predposlednje kolo i MORATI pobediti miriše na izgubljenu titulu prošle godine koja je Barsi spletom okolnosti bila data na "tacni"...zašto to sebi dozvoliti ovako glupo? Gledao sam mnogo utakmica ali se slabo sećam da Barsa prospe bod posle ne samo ubedljivog vodjstva nego i igre kojom je do vodjstva došla...neko mora biti da je kriv?Lillard je napisao/la:Nece se prosut ni bod vise. Nema gdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.