NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 11 apr 2015, 21:27

rasta1922 je napisao/la:E decki moji kak bi rekel nema shonse da gosn Segrt ode,jer bo ako ode ostadosmo bez nasih glavnih sponzora.
Kak bi rekel ne bum vam se ta zelja ostvarila, sem ako se dogodi nesto nelogicno sto ne bi bilo zacudjujuce kada je u pitanju jedan od tih nasih ”dobrocinitelja”.
Al ima jos puno bodova u igri glavu gore decki,idemmmoooooo :bih:
upravu si,bod po bod treba skupljat,pa docemo valjda do 20 bodova do kraja :salut:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 11 apr 2015, 21:28

Kako kazu "otac segrt" puuu **** vas on, covjek se prodao ko na pijaci,ja ovo ja ono,ujeba nas skeoz. Sta je pisko kleo si se u njega **** te on. Cuj dovest jusugbegovica d uzme i on 20 000 a nemamo sanse nizasta. Puuu sta uradiste od svetinje i ponosa. Puuuuuu

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 apr 2015, 21:30

In Segrt We Believe hahah :D :bih:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 11 apr 2015, 21:35

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... ici/158936" onclick="window.open(this.href);return false;

prvi gol totalno neregularan, nadam se da ce ovi iz uprave ulozit zalbu il ce ipak opet sutit :hmmmmm:

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 11 apr 2015, 21:39

pokerman je napisao/la:Kako kazu "otac segrt" puuu **** vas on, covjek se prodao ko na pijaci,ja ovo ja ono,ujeba nas skeoz. Sta je pisko kleo si se u njega **** te on. Cuj dovest jusugbegovica d uzme i on 20 000 a nemamo sanse nizasta. Puuu sta uradiste od svetinje i ponosa. Puuuuuu
J... nas Rade Šerbedžija dobro :tokralju: biće zapisan zlatnim slovima kao najneuspješniji trener naše svetinje e sad zamotaj onu zastavicu sa svojom slikom i nosi kući za uspomenu

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 apr 2015, 21:52

Sad smo svi pametni moglo ovako moglo onako,a bez para nemoze nista,bez obzira na sve ima jos igre,ali mene zabrinjava druga stvar jer mi kao navijaci Zvijezde treba da sad ispisemo tri stranice ne za losu igru Zvijezde,ne za olako primljen drugi go,vec za prvi go Slavije koji je totalno neregularan pa ovo nema u seoskoj lizi,i ako ovo prodje nekaznjeno od strane saveza nemoramo onda ni igrat PL ,nasa uprava treba na vrijeme da se ,pa ako treba i europskoj i svjetskoj fudbalskoj federaciji.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 22:00

zmajevac je napisao/la:Sad smo svi pametni moglo ovako moglo onako,a bez para nemoze nista,bez obzira na sve ima jos igre,ali mene zabrinjava druga stvar jer mi kao navijaci Zvijezde treba da sad ispisemo tri stranice ne za losu igru Zvijezde,ne za olako primljen drugi go,vec za prvi go Slavije koji je totalno neregularan pa ovo nema u seoskoj lizi,i ako ovo prodje nekaznjeno od strane saveza nemoramo onda ni igrat PL ,nasa uprava treba na vrijeme da se ,pa ako treba i europskoj i svjetskoj fudbalskoj federaciji.
Prema svim pravilima igra ne smije da teče ako su dvije lopte u terenu.Sudija se pravio mutav da nije vidio i priznao go Slaviji.Video snimak ima i nasi bi se trebali zaliti Savezu a ovi uvaziti zalbu i utakmicu u najmanju ruku ponoviti i dotične sudije kazniti,ako nije vidio glavni vidio je pomoćni.E sada dotični gospodin u Savezu će sigurno glasati na stetu Zvijezde,al zato ima zalba UEFI......valjda su nasi sposobni da pokrenu zalbu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 apr 2015, 22:10

pa yebote zivot imali pomocni sudija imali cetvrti sudija ovo sto se desilo u lukavici mislim da se nikad nigdje nije desilo.bruka i sramota.
segrt da je covjek trebao bi otici ali mislim da nece otici ostat ce i pobijediti zrinjski i radnik i vratiti nas u zivot
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 11 apr 2015, 22:13

vatreni je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Sad smo svi pametni moglo ovako moglo onako,a bez para nemoze nista,bez obzira na sve ima jos igre,ali mene zabrinjava druga stvar jer mi kao navijaci Zvijezde treba da sad ispisemo tri stranice ne za losu igru Zvijezde,ne za olako primljen drugi go,vec za prvi go Slavije koji je totalno neregularan pa ovo nema u seoskoj lizi,i ako ovo prodje nekaznjeno od strane saveza nemoramo onda ni igrat PL ,nasa uprava treba na vrijeme da se ,pa ako treba i europskoj i svjetskoj fudbalskoj federaciji.
Prema svim pravilima igra ne smije da teče ako su dvije lopte u terenu.Sudija se pravio mutav da nije vidio i priznao go Slaviji.Video snimak ima i nasi bi se trebali zaliti Savezu a ovi uvaziti zalbu i utakmicu u najmanju ruku ponoviti i dotične sudije kazniti,ako nije vidio glavni vidio je pomoćni.E sada dotični gospodin u Savezu će sigurno glasati na stetu Zvijezde,al zato ima zalba UEFI......valjda su nasi sposobni da pokrenu zalbu.
Ljudi j... vas savez nama sve smeta ko je nama kriv kad mi Čelika pobijedit kući ne možemo sad da imamo tu 3 boda druga pjesma **** Antaliju i pripreme bolje da smo doveli par igrača

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 apr 2015, 22:14

ludiloo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... ici/158936

prvi gol totalno neregularan, nadam se da ce ovi iz uprave ulozit zalbu il ce ipak opet sutit :hmmmmm:
Ljudi ovo nema nigdje u svijetu! Pa u ovom istocnom Sarajevu se desavaju nadprirodne pojave !!! Prosle godine penal za Slaviju iako je prekrsaj bio 2 metra van senaesterca, a danas ljudi sa dvije lopte igraju ooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj majko bozija! Ovo je prevrsilo sve mjere :twisted: :twisted: :twisted:
Dokle vise ova lakrdija majku van hebem smecarsku1

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 11 apr 2015, 22:25

BiberBiber je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Ljudi j... vas savez nama sve smeta ko je nama kriv kad mi Čelika pobijedit kući ne možemo sad da imamo tu 3 boda druga pjesma **** Antaliju i pripreme bolje da smo doveli par igrača
sve sto si napiso stoji al nas sudije redovno je.bu, cuj sve nam smeta naravno da nam smeta kad ostali koriste sve da opstanu ili da izbace nekog zasto ne bi i mi trazili dalku u jajetu. ja se samo nadam da ce ovo nasa uprava iskoristit

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 22:32

Go Slavije jeste neregularan i vjerovatno bi ponisten odmah bio da su u pitanju Zeljo ili Sarajevo.Ista ta Slavija,Radnik,Drina,Travnik,Mladost,Vitez,Čelik, nista nisu jači od nas trenutno.Al jbg.ljudi se sluze svim i svačim da ostvare opstanak.To Segrt ne konta,tačno je onaj Radovanović rekao da je zalutao u BiH.

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 11 apr 2015, 22:39

Analiza kaže u proljetni 6 kola samo smo 1 gol dali a 12 primili i 1 bod osvojili

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 11 apr 2015, 22:44

BiberBiber je napisao/la:Analiza kaže u proljetni 6 kola samo smo 1 gol dali a 12 primili i 1 bod osvojili
proslo kolo prvi bod, ovo kolo prvi gol, mozda sljedece utakmice bude i prva trica :)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 22:45

BiberBiber je napisao/la:Analiza kaže u proljetni 6 kola samo smo 1 gol dali a 12 primili i 1 bod osvojili
Da,al niko nista ne preduzima :crazy: .......sto neko reče,rastjerati sve,ostaviti nasu djecu neka se kale za Prvu ligu,vjerujem da bi oni do kraja bar vise golava dali i manje primili.Koji apsurd imati tolike internacionalce koji gola ne znaju zabiti a predstavljaju nas grad :oops: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 11 apr 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 apr 2015, 22:47

ludiloo je napisao/la:
proslo kolo prvi bod, ovo kolo prvi gol, mozda sljedece utakmice bude i prva trica :)
Nisu oni spaćni ni iskoristiti umor Zrinjskog od kupa sto će biti u srijedu.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 apr 2015, 22:48

To je cinjenica koju ne moze niko osporit, jer je trecina igraca retardirana, druga trecina trecina zalutala u ovaj klub kao amateri i treca trecina solidnih fudbalera!
Pa jeli takvu ekipu jos i sudije moraju unistavati,kad u UGLEDNOJ PL BIH ima ekipa i sa gorim karakteristikama!

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 11 apr 2015, 22:49

vatreni je napisao/la:
Da,al niko nista ne preuzima :crazy: .......sto neko reče,rastjerati sve,ostaviti nasu djecu neka se kale za Prvu ligu,vjerujem da bi oni do kraja bar vise golava dali i manje primili.Koji apsurd imati tolike internacionalce koji gola ne znaju zabiti a predstavljaju nas grad :oops: :oops: :oops:
Izgleda sve što ne valja je došlo nama od trenera do igrača onako dobri igrači su mu nuđeni i on to nije htio uzet :hmmmmm:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 apr 2015, 22:53

Puste ljudi suplju pricu sad treba istrajat i sva raspoloziva sredstva usmjerit da se ova utakmica ponisti jer je ovo presedan,ako ovo prodje pa sledece nam kolo go dat pomocni sudija.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 apr 2015, 22:56

Sto ste toliki pesimisti odma nas selite u drugu ligu, ima jos 9 utkamica do kraja i ne zaostajemo 10 bodova nego 3-4 za ovim konkurentima za opstanak, ima jos puno da se igra a tu su jos i 2 zaredom kuci :) Morat ce se nama vratiti jednom ova silna nesreca koja nas prati sa bizarnim golovima koje primamo, smjesnim promasajima sa metar od gola i sudijskom lakrdijom kao sto je ova u Lukavici :) I da MORAMO svim silama protestovat zbog ovog neregularnog gola pa ovo je smjesno u Bangladesu ovaj gol ne bi priznali, pa sramota je da sutimo na ovo ... :facepalm:
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 11 apr 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.