Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
heheh extra je. Ej podsjetio si me,imam i jednu,davno sam je skino.

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- JuventusTorino
- Kontakt:

Ja sam od ove napravio hehe
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Super majke mi. Jesil na juvebalkanu?
- JuventusTorino
- Kontakt:
Nisam, ali cu se prijaviti. Svakako sam cesto tamo.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Trebas podhitno. Ja tamo živimJuventusTorino je napisao/la:Nisam, ali cu se prijaviti. Svakako sam cesto tamo.

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
ala kraljevi ste
gdje nadjoste ove slike???
sta je to juvebalkan, nesto...
daj malo me uputite ljudi
SVE DAME SU SAMO DAME , ALI JE STARA DAMA JEDINA GOSPODJA

MENI MOJE, A VAMA VASE
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Evo ovako druze, http://www.juvebalkan.com je neoficijelna navijacka stranica o Juventusu za podrucje Balkana, tj. ex Yu drzava. Otvoris ovu stranicu,i gore pri vrhu vidjeces Forum, otvori to i registruj se. Forum je boli glava;extra teme,video golova,slike,najnovije vijesti vezane za Juventus,ma sve sve. Ovakav forum nam je trebo davno.F.G.R. HARMANI je napisao/la:ala kraljevi ste![]()
Javi mi jesil uspio

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Buffon bi otišao u City
Vratar Juventusa Gianluigi Buffon kaže kako bi bio spreman napustiti taj klub kada bi za njega stigla astronomska ponuda, kakvu je Manchester City proteklog tjedna poslao za Milanovog playmakera Kaku. Talijanski reprezentativni vratar se također spominjao kao moguće pojačanje Manchester Citya, najbogatijeg kluba na svijetu otkako je prešao u ruke arapskih vlasnika.
"Ja sam nogometaš. Svjestan sam da je nogomet biznis i da su klubovi poput tvrtki. Stoga, kad bi za mene stigla ponuda poput onih kakve se daju u menadžerskim igricama, bio bih spreman otići. Učinio bih to i radi Juventusa, kluba kojem toliko puno dugujem." rekao je Buffon za Gazzettu dello Sport.
Buffon je doveo u pitanje ozbiljnost cijelog procesa pregovaranja između Manchester Citya i Milana, rekavši: "Bilo je to više poput kazališta. Klubovi poput Juventusa, Milana ili Intera kada žele dogovoriti transfer ne pričaju o tome javno prije zaključivanja cijelog posla."
Buffon je puna tri mjeseca bio izvan terena zbog ozljede, no vraća se u momčad za večerašnju utakmicu protiv Fiorentine.
Vratar Juventusa Gianluigi Buffon kaže kako bi bio spreman napustiti taj klub kada bi za njega stigla astronomska ponuda, kakvu je Manchester City proteklog tjedna poslao za Milanovog playmakera Kaku. Talijanski reprezentativni vratar se također spominjao kao moguće pojačanje Manchester Citya, najbogatijeg kluba na svijetu otkako je prešao u ruke arapskih vlasnika.
"Ja sam nogometaš. Svjestan sam da je nogomet biznis i da su klubovi poput tvrtki. Stoga, kad bi za mene stigla ponuda poput onih kakve se daju u menadžerskim igricama, bio bih spreman otići. Učinio bih to i radi Juventusa, kluba kojem toliko puno dugujem." rekao je Buffon za Gazzettu dello Sport.
Buffon je doveo u pitanje ozbiljnost cijelog procesa pregovaranja između Manchester Citya i Milana, rekavši: "Bilo je to više poput kazališta. Klubovi poput Juventusa, Milana ili Intera kada žele dogovoriti transfer ne pričaju o tome javno prije zaključivanja cijelog posla."
Buffon je puna tri mjeseca bio izvan terena zbog ozljede, no vraća se u momčad za večerašnju utakmicu protiv Fiorentine.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Opet veceras samo Juveta cekam na kladionici nadam se da ce makar veceras dobiti....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hammers je napisao/la:Opet veceras samo Juveta cekam na kladionici nadam se da ce makar veceras dobiti....
i ja čekam juveta i još nekoliko parova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
dobio juve fiorentinu a gol odluke postigao je C. Marchisio
Koji dosadni tim u pm.....
Al bi mi draze bilo da oni budu prvaci nego shugavi inter koji svaku drugu tekmu daje gol iz ofsajda. Sto je juventus prije bio non stop favorizovan od sudija, to je danas inter
Al bi mi draze bilo da oni budu prvaci nego shugavi inter koji svaku drugu tekmu daje gol iz ofsajda. Sto je juventus prije bio non stop favorizovan od sudija, to je danas inter
nema potpisa
Prvi smo, nadam se da ce mo ostati i sutra prvi ( tesko, ali se nadam ), Fina pobijeda Juventusa, trebali su dati jos koji gol, a trebali su i primiti bar jedan ( ofsajd je kritican kod ponistenog gola za fiorentinu ), ali ipak Juventus je zasluzeno pobijedio.
Pogodak Marchisia za tri boda, dobra utakmica.
Giovinco udje umijesto "carobnjaka", vidi se da je odlican ali treba mu iskustva, za dvije godine ce biti "messi",
a ima dobrog ucitelja Alessandra Del Piera"carobnjaka", momcica od 34 godine
Pogodak Marchisia za tri boda, dobra utakmica.
Giovinco udje umijesto "carobnjaka", vidi se da je odlican ali treba mu iskustva, za dvije godine ce biti "messi",
a ima dobrog ucitelja Alessandra Del Piera"carobnjaka", momcica od 34 godine
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Sta je reci jedna majstorija Del Piera i odluci utakmicu....
Imao je i on odlicnu sansu, htjeo lobovati Freja ali mu nije uspijelo, ali je dijelio zato lopte kao na tanjir svojim suigracimahammers je napisao/la:Sta je reci jedna majstorija Del Piera i odluci utakmicu....
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Da kad dade onu loptu sa 40 metara Marchioni vanjskom koji pas
Samo mi krivo kad ga Giovinco ne dade kad izadje sam na golmana

Samo mi krivo kad ga Giovinco ne dade kad izadje sam na golmana

- kemo zahirovic
- Kontakt:
pa jbga. logicno da ce oni imat vise zato sto imaju vece stadione, Juve ima kapacitet od 25 hiljada, otprilike, a ovi su preko 75 ja mislim... da se islo po prosjeku kolko je popunjen bilo bi drukcije, nije niko kriv sto nam je mal kapacitet, al i to se mijenja, aBd od 2011 imat cemo bar jedno 90% posjecenost...Giancarlo je napisao/la:danas sam citao o posjecenosti stadiona u italiji, kad juve negdje pri dnu...mialn prvi, inter drugi, roma treca...valjda je jedan od razloga sto je stadion malo van torina![]()
![]()
sto mi je glupo pravo
nezasluzeno...ko i milan prosle sedmice....ponisten gol cist penal nedosudjen...sve u svemu nafaka.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Agent: Juventus Legend Del Piero Worth As Much As Kaka
Alessandro Del Piero's former agent Claudio Pasqualin believes that the Juventus legend, when in his prime, would command a similar fee as Brazilian ace Kaka, who is being touted as a €100 million target for Manchester City.
The Milan star has been heavily linked with a lucrative switch to the Premier League and it is strongly believed City are about to break the bank for him. Pasqualin, who was Del Piero's agent for several years, believes the Juve captain would be worth around the same amount of money if he was several years younger.
"A 27-year-old Del Piero would be equal to the best Kaka on the market," Pasqualin told Tuttosport.
"He is the best free-kick taker in the world and I think Sebastian Giovinco will learn a great deal from him.
"It will be like the times when Del Piero used to learn from [Roberto] Baggio."
Pasqualin believes he knows the reason behind Del Piero's relative failure with the national side, which has been the only blip on an otherwise outstanding career.
"I think Alex can play until he is 38. The only problem has been with the Italy team," stated the agent.
"Del Piero has never felt like a leader with the Nazionale; he has never been decisive. I think Juve are his national team."
Alessandro Del Piero's former agent Claudio Pasqualin believes that the Juventus legend, when in his prime, would command a similar fee as Brazilian ace Kaka, who is being touted as a €100 million target for Manchester City.
The Milan star has been heavily linked with a lucrative switch to the Premier League and it is strongly believed City are about to break the bank for him. Pasqualin, who was Del Piero's agent for several years, believes the Juve captain would be worth around the same amount of money if he was several years younger.
"A 27-year-old Del Piero would be equal to the best Kaka on the market," Pasqualin told Tuttosport.
"He is the best free-kick taker in the world and I think Sebastian Giovinco will learn a great deal from him.
"It will be like the times when Del Piero used to learn from [Roberto] Baggio."
Pasqualin believes he knows the reason behind Del Piero's relative failure with the national side, which has been the only blip on an otherwise outstanding career.
"I think Alex can play until he is 38. The only problem has been with the Italy team," stated the agent.
"Del Piero has never felt like a leader with the Nazionale; he has never been decisive. I think Juve are his national team."
http://www.**** POSJETITE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.