Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
22 km od Sarajeva. 4.4 jacina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda malo jace od mjesec dana. I to dva u kratkom razmakuSteveHeighway je napisao/la:vala ja se ne sjecam zadnjegass4sin88 je napisao/la:Ovi zemljotresi sve češći, ne sluti na dobro!
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 apr 2015, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: Chat
Bili su u nekoliko navrata u jutarnjim satimaSteveHeighway je napisao/la:vala ja se ne sjecam zadnjegass4sin88 je napisao/la:Ovi zemljotresi sve češći, ne sluti na dobro!
- BeyKopites
- Kontakt:
Odakle dojave, ko je prvi objavio?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zatreslo je i prije mjesec dana, i to dvaput.
Ovaj jos jace.
Samo nam jos treba...
U zadnja 24 sata ubjedljivo najace zaljuljalo u Japanu, Gvineji, nekim otocima i u BiH....
Ovaj jos jace.
Samo nam jos treba...
U zadnja 24 sata ubjedljivo najace zaljuljalo u Japanu, Gvineji, nekim otocima i u BiH....
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 12 apr 2015, 02:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Meni se ucinilo kao dva udara. Kontam nakon prvog stace kao ono jos jedan... Bjezi, zapese mi slusalice, dok sam njih sklonio gotovo.
Ja se i navikao vise na njih, u nas malo, malo ljulja..
La havle ve la kuvvete illa billahi!!
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- SteveHeighway
- Kontakt:
probudi me... valja sad zaspati,bit ce jos jedan vjerovatno
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- samo_lijevo
- Kontakt:
nakon kiksa Listice.High je napisao/la:Bordo div se budi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cesti su kod nas u zadnje vrijeme.akisarajevo92 je napisao/la:Zatreslo je i prije mjesec dana, i to dvaput.
Ovaj jos jace.
Samo nam jos treba...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SteveHeighway
- Kontakt:
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=436202 valjda nece vise biti jbt led sam sam u kuci 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Bude jos jedan, cesto i jaci od prvog. 
Lazes a vako kasno.Belmin6 je napisao/la:Bude jos jedan, cesto i jaci od prvog.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ispod 2,0 Mikro Mikropotresi, ne osjećaju se. Oko 8.000 po danu
2,0 – 2,9 Manji Općenito se ne osjete, ali bilježe ih seizmografi. Oko 1.000 po danu
3,0 – 3,9 Često se osjete, no rijetko uzrokuju štetu. 49.000 godišnje (procjena)
4,0 – 4,9 Lagani Osjetna drmanja pokućanstva, zvukovi trešnje. Značajnija oštećenja rijetka. 6.200 godišnje (procjena)
5,0 – 5,9 Umjereni Uzrokuje štetu na slabijim građevinama u ruralnim regijama, moguća manja šteta kod modernih zgrada. 800 godišnje
6,0 – 6,9 Jaki Može izazvati štete u naseljenim područjima 160 km od epicentra. 120 godišnje
7,0 – 7,9 Veliki Uzrokuje ozbiljnu štetu na velikom području. 18 godišnje
8,0 – 8,9 Razarajući Može prouzrokovati golemu štetu i po tisuću kilometara od epicetra. 1 godišnje
9,0 – 9,9 Katastrofalni potres koji uništava većinu objekata u krugu od nekoliko tisuća kilometara.
1 u 20 godina
10,0+ Epski Nikada nisu zabilježeni. Ekstremno rijetki (nepoznati)
2,0 – 2,9 Manji Općenito se ne osjete, ali bilježe ih seizmografi. Oko 1.000 po danu
3,0 – 3,9 Često se osjete, no rijetko uzrokuju štetu. 49.000 godišnje (procjena)
4,0 – 4,9 Lagani Osjetna drmanja pokućanstva, zvukovi trešnje. Značajnija oštećenja rijetka. 6.200 godišnje (procjena)
5,0 – 5,9 Umjereni Uzrokuje štetu na slabijim građevinama u ruralnim regijama, moguća manja šteta kod modernih zgrada. 800 godišnje
6,0 – 6,9 Jaki Može izazvati štete u naseljenim područjima 160 km od epicentra. 120 godišnje
7,0 – 7,9 Veliki Uzrokuje ozbiljnu štetu na velikom području. 18 godišnje
8,0 – 8,9 Razarajući Može prouzrokovati golemu štetu i po tisuću kilometara od epicetra. 1 godišnje
9,0 – 9,9 Katastrofalni potres koji uništava većinu objekata u krugu od nekoliko tisuća kilometara.
1 u 20 godina
10,0+ Epski Nikada nisu zabilježeni. Ekstremno rijetki (nepoznati)
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 12 apr 2015, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- samo_lijevo
- Kontakt:
kazu nakon jednog veceg ide par manjih, sad hoce li tako biti i da li ces osjetiti niko ne zna.gojzerica je napisao/la:ocm ja konto pade mi ormar na spratu, kad vidim ja ne staje, zidovi pucketaju, **** mi se zaledilo. dal ce sad drugi, valja zaspat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.