FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 12 apr 2015, 00:11

breskva je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Radi li vama zvanicna stranica?
Odlično. Evo ti direktan link pa možda otvori. http://www.fcsarajevo.ba/bs/" onclick="window.open(this.href);return false;
prenos brate, ja stalno pisao fk :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2015, 02:12

Grmi sa sjeveraaaaaa :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 12 apr 2015, 03:02

Jel se ovo bordo div probudio pa se zemlja trese ? :lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2015, 03:10

Pa zbog toga sam i napisao hahahah :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 12 apr 2015, 09:31

I svakog jutra kad se probudiiiiiiim, uvijek na tebe prvo pomisliiiim, jer ti si meni u životu sveeeeee ja ne mogu bez tebeeee!

SUTRA TRAVNIK SVI SVI SVI!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 12 apr 2015, 10:08

Ovo za kupnju utakmice nek objese macku o rep, igramo sa vama Sirokim, Zeljom, Celikom, Zrinjskim.. sve na strani i svaki nam je bod bitan.. Ako nas dobijete to ce biti jer ste nas nadigrali a ne sto levati pisu da ste kupili.. Iskreno imate kvalitet ali vas je uzdrmalo ovo sto vam se izdesavalo a i Pirota je tezak teren za bodove.. tako da se nadam pozitivnom rezultatu za nas :D
A sto se tice navijaca, korektni ste do sada bili i to mi je drago vidjeti, uvijek vas dodje fina brojka a nikad nikakvog incidenta nije bilo, samo tako nastavite :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 apr 2015, 10:17

breskva je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Ok, hvala. Stizem onda negdje u 15-20min.utakmice :mrgreen:

Eh onda ti je problem uči u kavez ako ćeš navijati, jer se on zatvara max. 10 minuta nakon što utakmica krene.
Mada i to ovisi, zadnji put kad smo bili smo malo kasnili ali dok je većina došla kavez se zatvorio.
Sjedi slobodno među domaće navijače, kad ti je volja ustani, kad ti je volja skoči, proderi se, neće ti niko A reći. Bar meni nije niko ništa rekao jer sam par puta dole znao tako biti među domaćim.

I OPET PONEDELJAK :oops:
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 apr 2015, 10:24

SamoTravnik je napisao/la:Ovo za kupnju utakmice nek objese macku o rep, igramo sa vama Sirokim, Zeljom, Celikom, Zrinjskim.. sve na strani i svaki nam je bod bitan.. Ako nas dobijete to ce biti jer ste nas nadigrali a ne sto levati pisu da ste kupili.. Iskreno imate kvalitet ali vas je uzdrmalo ovo sto vam se izdesavalo a i Pirota je tezak teren za bodove.. tako da se nadam pozitivnom rezultatu za nas :D
A sto se tice navijaca, korektni ste do sada bili i to mi je drago vidjeti, uvijek vas dodje fina brojka a nikad nikakvog incidenta nije bilo, samo tako nastavite :thumbup:
Pusti ih nek pricaju. A znamo ko prica. Oni koji su tako sezone dobijali i osvajali. Pa kontaju da bas svi rade tako. Sarajevo dok je Kusturica covjek koji ima kontrolu donosenja odluka NIKADA nece kupiti utakmicu. To je nemoguce. On nikada nebi pristao na to.Premije za ekipe koje igraju protiv konkurencije to se desavalo, i desava i sada. Al to je legalna stvar zato se radi.

I to je tako, a oni nek pricaju sta hoce :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 apr 2015, 10:44

1946

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 12 apr 2015, 11:13

slika !!
orde del male

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 12 apr 2015, 12:46

Opet neka euforija koliko vidim sa klipovima slikama najavama pozivanjem na utakmicu itd...kad pocnu djevojcice da igraju i pobjedjuju i kada se odlijepimo par bodova drugom na tabeli e onda treba lom praviti! Stvarno kakvih likova ima ovdje boze sacuvaj! Sto se utakmice tice ne ocekujem nista posebno osim kidanja zivaca, ako sutra ne iskoriste ovaj kiks sirokog i ne daju 200% od sebe nek se gone onda u p m

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 12 apr 2015, 12:56

Opet se haman ponavlja po starom :D Iznerviraju nas, unište nam čitavu sedmicu, onda prođe malo vremena, mi se ohladimo, zaželimo tekme, oprostimo im sve, dignemo euforiju, i oni nas sje'bu ponovo.
Nadam se da tako neće bit u Travniku al' iskreno, bojim se .

JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE !!!
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 apr 2015, 13:26

Ljudi nam sve serviraju nekoliko puta a mi to odbijemo, i bojim se da ćemo to opet odbiti, samo će sad posljedice biti gore. Sami znamo šta nam donosi novi kiks (pod kiksom podrazumjevam i remi, nažalost).

Od početak sezone nama fali one rutine, da ekipe koje se kvalitetom isprod nas pobjedimo rutinski. Mislim da smo samo dvije takve utakmice dobili "lako".

U Travniku će, ako budemo na nivou prethodnih utakmica, biti izuzetno teško i ne nadam se ničemu.
Ne vidim razlog za neku euforiju, zaista.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 12 apr 2015, 13:35

Ne znam za vas i ne znam zbog čega ali ja sam ubijeđen da ćemo dobiti u Travniku, nekako nam ovi rezultati daju dodatni motiv, a i mora i nas malo prosrati nakon silnih pehova, valjda smo ispucali tu kvotu pehova :pray:
Mosa RajvoSa

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 apr 2015, 14:14

13km cijena. Svi u Travnik!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 apr 2015, 15:23

Mozemo se mi nadati tituli ALI ako proigramo.

Za nadati se da ce ova suspenzija igraca proizvesti nesto vise ozbiljnosti, volje i borbenosti kod onih koji budu na terenu. Ili su mozda ovi suspendovani da bi se vidjele prave mane na terenu, odnosno mane onih igraca koji nisu primjeceni jer su se uvijek prozivali Bilbija I Bandovic.

A sto se tice titule ove godine bi smo mogli dosta kose pocupati upravo zbog ovih oscilacija kad kiksamo da je necemo osvojiti do toga cim neko kiksa da je mi sigurno osvajamo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 apr 2015, 15:24

Neka igraju jednu utakmicu bez podrske, neka vide kako je to, dabogda pobjedili s dobrom igrom ako Bog da
Sent from my Nokia 909

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 apr 2015, 15:25

Iceman100 je napisao/la:Eki fol ide se u travnik, a navijači poručili nema im podrške!? šta je sad reč???
Ne kontas. Nisu oni Sarajevo, mi smo Sarajevo, a Sarajevo je puno vise od ovih manekena(cast izuzecima).

SVI U TRAVNIK!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 12 apr 2015, 15:44

Nisam iz Sarajeva,daleko sam od Sarajeva da bih gledao utakmice uzivo i slicno. Ali mi je to najdrazi klub u BiH odavno. I vec dugo dugo godina ih pratim. I razumijem da sve da je od dolazka Tana i ovih novih igraca pritisak na svima koji odavno nije bio veci. Dosli sponzori,igraci,pare,euforija,Kodro i sve ostalo. Razumijem i da se neki igraci ne znaju nositi s pritiskom,razumijem i losije rezultate u prvih nekoliko utakmica, tezak tere,bla bla bla.

Ali brate,ako se ne dobije Travnik u ponedjeljak,ako treba polomiti noge igracima,onda polomiti noge. Sve se moze oprostiti i neznanje i nesretan poraz i los dan,ali da ne propisaju krv na terenu i da ne pokazu bar taj trud,da idu glavom na nogu, da idu 150 % od svojih nmogucnosti, da i mi navijaci vidimo da se i oni trude na terenu u pm vise,pa ako i tad izostane rezultat,pa Boze moj,ok onda. Ali kad picke ne krvare na terenu,a izostane rezultat,onda ih treba polomiti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2015, 15:45

ja prvi sam bio bjesan poslije utakmice s drinom i ponovio po hiljaduiti put kako mi je dosta FKS i onda nakon 2-3 dana opet se vratim na staro zato aBd sutra lagano za Travnik dati podrsku ako pobjedimo bit ce ok . poraz -nerjeseno opet cu im sve psovati jednostavno to je tako nisam od onih pljuvaca al sad je takav momenat da e se nakupilo puno toga negativnog .uglavnom bolesnik sam FKS MI NIKAD ODUSTATI NECEMO :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], boki86, BordoAhbab, bordobijeli, misstianopenaldo, Vanja8, Zeko87 i 33 gosta.