FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2015, 22:54

Naravno da trener snosi dio krivice.

Ali kad primis prvi gol greskom golmana, a drugi greskom stopera, onda je tu tesko razapinjat istog tog trenera.

2 gola su zabili iz nicega. Suarez je fulo 2 zicera. Pa sad ti vidi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 11 apr 2015, 22:58

sila14 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
sila14 je napisao/la:@parangal
majstore ako vec vodis 1-2 i zelis da imas veci posjed da malo smiris utakmicu, neces ubacivati napadaca umjesto napadaca, vec upravo ovo sto je lucho uradio, tj. dodatnog veznog da ojacas sredinu terena, kako bi zavrsio posao..a slazem se sa tobom da nije trebao neymar izaci vec sule, jer je ovaj prvi definitivno bolje igrao ovu tekmu.

i izmjena pedro-iniesta je bila sasvim logicna nakon primljnog gola, te se opet pokusalo sa klasicnom 4-3-3 formacijom, ali nazalost, nije donijela zeljeni rezultat
Rakitić, Buskets, Inijesta, Xavi....svi odjednom na terenu? Ja bi to eventualno mogao da razumem protiv nekog tima koji je zbilja ostvario dominaciju...."strašna" Sevilja je odigrala utakmicu na nivou Kordobe, Eibara i ostale buranije da ih ne nabrajam...znaš kako Real kako ti kažeš "završava posao" kad rano povede 2:0? Protiv takvih g.ovana od ekipa kakva je Sevilja večeras bila? Natrpa im punu mrežu golova a ne ide da se brani ko.......
nekad se ekipa nesvjesno povuce jer te tako situacija na terenu natjera da uradis. a ako mislis da je sevilla odigrala utakmicu na nivou eibara i slicnih ekipa, onda ja zavrsavam ovu diskusiju, jer ocigledno nismo gledali istu utakmicu..sportski pozdrav ;)
Obrati pažnju na boldovano...znači "odigrala utakmicu..." ovu večeras, o njoj ovde pišemo a ne o njenim rezultatima u poslednje vreme, dali su jedan slučajan gol da ne kažem golmanov i jedan kao posledicu greške PikeTa...sve pre posle i izmedju toga proteklo je u znaku Barse...znači po meni utakmica nalik svim barsinim prvenstvenim gostovanjima ove sezone pa čak se slobodno može reći da je bilo puno puno (po igri) težih gostovanja. I slažem se da treba da završimo diskusiju jer ja sam gledao utakmicu a šta si gledao ti ja nemam pojma...pozdrav i tebi ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 apr 2015, 23:08

Nije čovjek nigdje pogriješio u trenutku pisanja. Lahko se sad praviti pametan i prozivati.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2015, 23:50

Sami sebi eto stavise jos veci protisak u narednim utakmicama ,sad pogotovo nema prostora na kiks.valja sve dobit do kola kad real ide sevilli i tu se nadat da nece uzet sva tri boda ,jer ic atletiku sa samo dva boda prednosti ne bi valjalo nikako.
Dupla kruna mora past ove sezone(znaci minimum) ,pa eto nek biraju LP il la.liga i naravno kup, dvije titule moraju past!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 12 apr 2015, 00:02

@parangal
procitaj fino sta sam napisao i skontaces da sam i ja mislio samo na ovu tekmu, a da ne pricam o rezultatima u posljednje vrijeme koji su odlicnii... i ako si vec gledao utakmicu, ne mozes napisati da su odigrali tekmu u rangu ovih ajmo reci malih ekipa.i pored ova 2 gola, imali su 2-3 dobre sanse(ne 100%-ne), kada su, kolko se sjecam bacca i jos jedan igrac pucali preko gola iz veoma izglednih sansi...borbeniji, agresnivniji,natrcali nas u vecem dijelu utakmice i zbog toga je krajnje neozbiljno da napises da je sevilla odigrala utakmicu u rangu cordobe i sl.

imali smo vise izglednijih prilika, ali nekad nije ni to dovoljno da se dobije jedna ovakva utakmica.treba i srece malo,a mi je veceras nismo imali. jbg bice bolje u narednim tekmama

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 apr 2015, 00:09

barca_87 je napisao/la:Sami sebi eto stavise jos veci protisak u narednim utakmicama ,sad pogotovo nema prostora na kiks.valja sve dobit do kola kad real ide sevilli i tu se nadat da nece uzet sva tri boda ,jer ic atletiku sa samo dva boda prednosti ne bi valjalo nikako.
Dupla kruna mora past ove sezone(znaci minimum) ,pa eto nek biraju LP il la.liga i naravno kup, dvije titule moraju past!!!!

Lani samo igrali u finalu Kupa, imali meč loptu za titulu na svom stadionu u zadnjem kolu, falio nam gol da prođemo u polufinale LP - i sve smo prokockali :!: zahvaljujuci diletantu sa klupe koji je bio ipak malo manji nego ovaj sadašnji ;)
Ne znam na osnovu cega gradiš optimizam i zahtjevaš duple krune, kad znamo da nas Pep ne vodi vec odavno.
Ozbiljan trener ne bi danas dozvolio povratak Sevilli nakon 2-0, vec bi rutinski završio posao sa preciznim i pravovremenim izmjenama - ali mi takvog nemamo nažalost.

Prestoji nada da ce Real upasti u neke kikseve, kojima su svakako skloni.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 apr 2015, 00:19

sta krivite trenera i onak lucho ne vodi ekipu ,ekipu vode messi i xavi koji su se udruzili i kroje taktiku luchu ,znaci oni su krivci za vecerasnji poraz jer su pogresne izmjene napravili i pogresnu taktiku stavili .lucho je samo izvrsavao zapovijedi :urnebes:

smijesno je stvarno kako pojedini mjenjaju misljenja ,kad ekipa igra ekstra messi i xavi kroje taktiku luchu ,ni za sta nije zasluzan ,lucho nista ne radi ,a kad barca ne odigra dobro lucho sto si ovo sto si ono,kakva je ovo taktika kakva postavka ,sami sebe pobijaju i svoje prijasnje teze
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 apr 2015, 00:42

Brate lupaš

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 12 apr 2015, 01:31

Romariooo je napisao/la:u pravu su ovi sto mesija prozivaju trenerom barce, samo sto trener messi hoda po terenu 90 minuta a ne ispred klupe
Lepo je biti ciničan ali kad je Mesi u pitanju pre nego napišeš ovakvu glupost pogledaj ovaj snimak i vidi kako "trener hoda po terenu"
[youtube][/youtube]
Ostavite dečka na miru i uživajte još malo dok traje...možda više u svom životu nećete videti sličnog a ja sigurno..

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 12 apr 2015, 01:34

MisterGuardiola je napisao/la:Brate lupaš
:thumbup: ovde ne bih ništa dodavao....bolje da mu kažeš ti ovako odmereno nego da to uradim ja :mrgreen:

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 apr 2015, 01:42

Ma lupam i ja :D nemojte se ljutiti ali priča zadnjih dana na forumu je :puke:
Nikako neke stvari da povežete

Najbolje da se okrenemo idućoj tekmi i tako nadalje...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 apr 2015, 02:56

slika

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 12 apr 2015, 10:02

Ako bude na kraju isto bodova, jel se gleda gol razlika ili međusobno omjer?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 apr 2015, 11:57

Međusobni omjer, naravno.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 apr 2015, 11:59

Donnie Darko je napisao/la:Postojil nek kompilacija Suarezovih promasaja ove sezone?
Postoji li neka kompilacija tvojih negativnih postova vs ekipe koja je prva u ligi, te igra cetvrtfinale Lp i finale kupa kralja?

:puke:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 apr 2015, 12:04

Pravio sam ja jedno vrijeme jesenas Mesijevu kolekciju pa onda Suarezovu i odustao...
MSN 40 zicera najmanje mašili ali baš mrtvih zicera i onda neko Kristinu statistikom poredi sa ovima...nerealna je ova statistika skroz

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 apr 2015, 12:06

Povlačila se jedno vrijeme i brojka pogođenih stativa i prečki. Zayebana brojka pravo.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 apr 2015, 12:07

:facepalm:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 12 apr 2015, 12:08

MisterGuardiola je napisao/la:Pravio sam ja jedno vrijeme jesenas Mesijevu kolekciju pa onda Suarezovu i odustao...
MSN 40 zicera najmanje mašili ali baš mrtvih zicera i onda neko Kristinu statistikom poredi sa ovima...nerealna je ova statistika skroz
Moras li bas u svakom postu spomenit Ronalda?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 apr 2015, 12:16

Da vidim taj svaki post ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.