Milan Đurić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Ljudi moji, opet vi i na ovoj temi dodjoste do relacije Pape vs Meša, a tako je jednostavno. Samo vidjeti koliko dečko daje golova po utakmici i to je to. Kakav bolan "spustač lopti" gdje to ima u ozbiljnom fudbalu, jedino kad se beru jabuke moze poslužiti da spusta korpe od berača da ovi ne silaze niz merdevine.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa ako iko ovdje nesto umotaje,umotajes ti i takvi kao ti..takvi "avatari" su spocitavali Papetu iste stvari i nakon plasmana na SP..trazili ublehasi ostavku,progon,lomcu..sada trazite nekakvu "pravdu"..voltron30 je napisao/la:Pa eto, ti sebe predstavljaš kao ljepotana, iako je ovo sportski forum, a ne gay stranica. Ne znam kome se reklamiraš. Brani, boli me neka stvar, ali prikrij bar tu podmuklost, Meši spočitavaš nakon dvije utakmice nekakve mane, a ovaj parmak 5 godina po tebi je bezgrešan, legenda... Znači kenjaš, koliko god to umotavao u celofan, ipak je g****, kontaš?Juventinisimo je napisao/la:Svako sebe na internetu predstavi kako god on hoce...samo ga ponasanja odaju kad tad..to je u genima i ne moze se sakriti...izadje na vidjelo..![]()
To ja nemam pravo braniti covjeka koji nas je prvi i jedini ODVEO na toliko iscekivano takmicenje...historijski trenutak MOJE(ne vase) drzave..dok sam ziv,za mene ce Pape biti LEGENDA...to treba da promjenim radi nekih ublehasa sa torbicama...![]()
Koja je razlika izmedju Papetovih i Mesinih greski??? Papetove su velike a Mesine male??![]()
Tacno je to da nemam veze o fudbalu i stadiona vidio nisam...nadji jednog trenera koji ce upariti Dzeku i Djurica(osim Mese i njegovih manevara)...ucinicu ti uslugu i kupiti sam sebi torbicu...![]()
Samo treba da znas..i ja sam se odhranio i zivjeo u Bosni..naucio svega i svacega po mahali..vrijedjanja ponajvise..samo odbijam da budem takva intelektualna elita kao ti..
Piše se ''živio'', da si iz dijaspore pa da ti se i progleda kroz prste. I da, bolje i da znaš vrijeđati, al' ono, kroz svoje mišljenje, nego kupiti te dječije forice od zlatne kanturine. Imaj svoje JA.
Kada sam i gdje ja rekao da su utakmice protiv Nigerije,Kipra,Izraela,bile dobre?? Medju prvima sam kritikovao Papeta,isto tako cu kritikovati i Mesu...ISTI STANDARDI..za razliku od vas..
Meni su Pape i Mesa jedno te isto..obojici zelim USPJEH..da Boga da Mesa ne izgubio utakmicu do kraja SP 2018..to ti i takvi kao ti jednostavno ne mogu shvatiti..mene boli ona stvar za Zeljom,Sarajevom,Velezom..
Inace kao stari Partizanovac, u BiH najvise simpatisem Zelju..da sam neki veliki navijac,pa i nisam bas...nisam ja iz Mostara pa da dres mijenjam kako se vrijeme mijenja..
Partizan je tu bio od malih nogu,fasisti nas razdvojise...zivot ide dalje..
Od 1985 navijam na Juventus(Partizanove crno-bijele boje) i ne vidim neke vece probleme u buducnosti..nisu to zaostali Balkanci pa da se mlate svakih 20-30 godina..
Nema nikakve podmuklosti,skrivanja,laganja..Partizana,Papeta,Bosne i svega ostalog se ne stidim
I tacno..pise se zivio..hvala na ispravci..sada kad smo vec tu,hajde fino ti i tvoja elita,koja je skolovana,inteligentna,pametna,umjesto sto trazite svaku manu na forumima u pisanju,svakoga ispravljate,svakoga ponizavate..ima vas "masala"..pamet u ruke i dignite vise tu drzavu na noge..tu pamet koju imate i prosipate po forumima iskoristite na pravi nacin...Bosna vas treba vise nego ikada..
PS.torbica ce biti muska,od golubove koze..da vam mogu parirati...
PS2.ako me budete ispavili u tackama,zarezima i ostalom...ja cu to jako cijeniti..hvala elito..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nema na čemu. Ostalo neću komentarisati, nema potrebe, svakom svoje.
Feridagic je napisao/la:Ljudi moji, opet vi i na ovoj temi dodjoste do relacije Pape vs Meša, a tako je jednostavno. Samo vidjeti koliko dečko daje golova po utakmici i to je to. Kakav bolan "spustač lopti" gdje to ima u ozbiljnom fudbalu, jedino kad se beru jabuke moze poslužiti da spusta korpe od berača da ovi ne silaze niz merdevine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mislim ipak da je bolje da nam Hajrovic i Kvrzic igraju spica kad nema Dzeke i Ibisevica. 
A ko je rekao da treba da igraju Hajrovic ili Kvrzic?Goalgetter je napisao/la:Ja mislim ipak da je bolje da nam Hajrovic i Kvrzic igraju spica kad nema Dzeke i Ibisevica.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidis li ti pored Dzeke, Ibisevica i Mahmutovica jos jednog spica koji je spreman da uskoci ukoliko ovaj prvi pomenuti dvojac fali kao npr. protiv Izraela? Vidim posto velicate rad Safeta Susica, sigurno da i opravdavate potez protiv Izraela u kojem je rotirao u spicu Hajrovica i Kvrzica.Feridagic je napisao/la:A ko je rekao da treba da igraju Hajrovic ili Kvrzic?Goalgetter je napisao/la:Ja mislim ipak da je bolje da nam Hajrovic i Kvrzic igraju spica kad nema Dzeke i Ibisevica.
Stoga i ne vidim veliki problem sto se Milanu pruzila sansa. Ovo spustac lopti i tako to necu ni da komentarisem, totalne nebuloze.
Ovu sansu je sasvim zasluzeno dobio, hoce li dobiti poziv za Izrael, to ne znam, ovisi sve o njegovim partijama u klubu, mozda je red i da se Mahmutovic proba.
Aha, cini mi se da sam ti vec jednom nesto rekao sta mislim o takvom nacinu diskutovanja...to je on kad se lopov umijesa u masu pa povice "drste lopova". I ti se ubi jadnik od vikanja: "daj zavrsiti sa Susicem, sada je Mesa, pustiti proslost..." i slicne stvari, a na svakoj temi ti Susic na pameti. Ima brate gore eno anketa i moze se i diskutovati pa bujrum, ne morate svaku temu gusiti. Naravno da su Dzeko, Vedo i Mahmutovic uz ovoga momka iz Zelje i Zeca u ovom trenutku sasvim dovoljni a svi su ispred Djurica te su trebali biti pozvani prije njega. Ali eto, dobio je sansu protiv amatera, nije par puta pipno loptu i to bi bilo to, fala Djuro i zbogom.Goalgetter je napisao/la:Vidis li ti pored Dzeke, Ibisevica i Mahmutovica jos jednog spica koji je spreman da uskoci ukoliko ovaj prvi pomenuti dvojac fali kao npr. protiv Izraela? Vidim posto velicate rad Safeta Susica, sigurno da i opravdavate potez protiv Izraela u kojem je rotirao u spicu Hajrovica i Kvrzica.Feridagic je napisao/la:A ko je rekao da treba da igraju Hajrovic ili Kvrzic?Goalgetter je napisao/la:Ja mislim ipak da je bolje da nam Hajrovic i Kvrzic igraju spica kad nema Dzeke i Ibisevica.
Stoga i ne vidim veliki problem sto se Milanu pruzila sansa. Ovo spustac lopti i tako to necu ni da komentarisem, totalne nebuloze.
Ovu sansu je sasvim zasluzeno dobio, hoce li dobiti poziv za Izrael, to ne znam, ovisi sve o njegovim partijama u klubu, mozda je red i da se Mahmutovic proba.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mozes ti drugacije nego na licna prepucavanja. Drzi se ti bolje argumentovane diskusije. Ali dobro vidim da pazljivo pratis, pokusavao sam koliko god je moglo skretati sa te teme Pape, ali je na ovom forumu to naprosto nemoguce, jer ocito previse su pojedinci opsjednuti Susicem, hem oni kojima je nanio tolike komplekse da su vec presli u mrznju, kao i vama kojim ga smatrate idolom i nedodirljivim, a realno zasluzeno je vec mjesecima bio zreo za otkaza jer se pogubio.Feridagic je napisao/la:[
Aha, cini mi se da sam ti vec jednom nesto rekao sta mislim o takvom nacinu diskutovanja...to je on kad se lopov umijesa u masu pa povice "drste lopova". I ti se ubi jadnik od vikanja: "daj zavrsiti sa Susicem, sada je Mesa, pustiti proslost..." i slicne stvari, a na svakoj temi ti Susic na pameti. Ima brate gore eno anketa i moze se i diskutovati pa bujrum, ne morate svaku temu gusiti. Naravno da su Dzeko, Vedo i Mahmutovic uz ovoga momka iz Zelje i Zeca u ovom trenutku sasvim dovoljni a svi su ispred Djurica te su trebali biti pozvani prije njega. Ali eto, dobio je sansu protiv amatera, nije par puta pipno loptu i to bi bilo to, fala Djuro i zbogom.
Dosta se pljuje po momcima koji kod Susica nisu dobili priliku za dokazivanje. Cocalic, Stilic, Zukanovic, Djuric, dobili su svoju sansu, i ako ni ja nisam za Cocalica i Stilica recimo, ali ipak ih ne vrijedjam izrzaima kao sto to pojedinci rade (da medju njima si i ti), cemu opet te podjele u klanove?
Pruzio je nekoliko dobrih partija u Seriji A, i u skladu sa tim je i dobio poziv, nikakav specijalan napadac nije, niti dugorocno rjesenje, ali kao dzoker sa klupe po meni totalno dovoljan. Za treceg napadaca zvati Mahmutovica, Djuro kao 4ti.
@goalgetter: neznam kako imas zivaca da diskutujes s ovim provokatorom, ovaj ferid je obicni troll i nista vise.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Goalgetter poslusaj na STEVIE, ne hrani trolla. To mu je vec stoti nick.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne zelim ponovo ponavljati istu pricu, niti na drugim temama reci ijednu vise o bivsem selektoru, ja nisam opsjednut njime da svaku diskusiju prilagodjavam njemu odnosno da u podsvijesti imam u glavi pitanja "kako je on, sta bi on, da li je on". Djuric jednostavno nije kalibar za reprezentaciju, bar ne za onu kaja pretendira da ima neke uspjehe, u ovom momentu ima bar 4-5 napadaca koji su ispred, to nema veze apsolutno sa bilo cime drugim. O drugim cu reci na njihovim temama, a poznato je da smatram da neki od novopridoslih kao i starosjedioca trebaju u penziju - neki zasluzenu, neki Boga mi i ne.Goalgetter je napisao/la:Ne mozes ti drugacije nego na licna prepucavanja. Drzi se ti bolje argumentovane diskusije. Ali dobro vidim da pazljivo pratis, pokusavao sam koliko god je moglo skretati sa te teme Pape, ali je na ovom forumu to naprosto nemoguce, jer ocito previse su pojedinci opsjednuti Susicem, hem oni kojima je nanio tolike komplekse da su vec presli u mrznju, kao i vama kojim ga smatrate idolom i nedodirljivim, a realno zasluzeno je vec mjesecima bio zreo za otkaza jer se pogubio.Feridagic je napisao/la:[
Aha, cini mi se da sam ti vec jednom nesto rekao sta mislim o takvom nacinu diskutovanja...to je on kad se lopov umijesa u masu pa povice "drste lopova". I ti se ubi jadnik od vikanja: "daj zavrsiti sa Susicem, sada je Mesa, pustiti proslost..." i slicne stvari, a na svakoj temi ti Susic na pameti. Ima brate gore eno anketa i moze se i diskutovati pa bujrum, ne morate svaku temu gusiti. Naravno da su Dzeko, Vedo i Mahmutovic uz ovoga momka iz Zelje i Zeca u ovom trenutku sasvim dovoljni a svi su ispred Djurica te su trebali biti pozvani prije njega. Ali eto, dobio je sansu protiv amatera, nije par puta pipno loptu i to bi bilo to, fala Djuro i zbogom.
Dosta se pljuje po momcima koji kod Susica nisu dobili priliku za dokazivanje. Cocalic, Stilic, Zukanovic, Djuric, dobili su svoju sansu, i ako ni ja nisam za Cocalica i Stilica recimo, ali ipak ih ne vrijedjam izrzaima kao sto to pojedinci rade (da medju njima si i ti), cemu opet te podjele u klanove?
Pruzio je nekoliko dobrih partija u Seriji A, i u skladu sa tim je i dobio poziv, nikakav specijalan napadac nije, niti dugorocno rjesenje, ali kao dzoker sa klupe po meni totalno dovoljan. Za treceg napadaca zvati Mahmutovica, Djuro kao 4ti.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Solidno prvo poluvreme. Zabit ce ga u drugom ako Bog da 
Da je makar koju spustio
Ovaj im poraz bas dodje bezeze.
Ovaj im poraz bas dodje bezeze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako bi to bilo dobro da u svakom talijanskom klubu brani Bufon, Djura se bas na njega nameracio. A vi sto ocekujete da zabije svaku petu niste nimalo realni.UrbyEmanuelson je napisao/la:Solidno prvo poluvreme. Zabit ce ga u drugom ako Bog da
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Pa što bi bio realan, navijam za reprezentaciju BiH i očekujem da Đurić zabije svaki put hat-trick.Feridagic je napisao/la:Kako bi to bilo dobro da u svakom talijanskom klubu brani Bufon, Djura se bas na njega nameracio. A vi sto ocekujete da zabije svaku petu niste nimalo realni.UrbyEmanuelson je napisao/la:Solidno prvo poluvreme. Zabit ce ga u drugom ako Bog da
Normalno da nisam realan kada sam navijač
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
Nerminovic
- Kontakt:
a' zato je Mahmutovic danas zabio 2 komada 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma ja, ko moze navijacima zabraniti da se nadaju da ce Djura zabiti svaku petu.Samo to naprijed.SGD53 je napisao/la:Pa što bi bio realan, navijam za reprezentaciju BiH i očekujem da Đurić zabije svaki put hat-trick.Feridagic je napisao/la:Kako bi to bilo dobro da u svakom talijanskom klubu brani Bufon, Djura se bas na njega nameracio. A vi sto ocekujete da zabije svaku petu niste nimalo realni.UrbyEmanuelson je napisao/la:Solidno prvo poluvreme. Zabit ce ga u drugom ako Bog da
Normalno da nisam realan kada sam navijač
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Juventinisimo
- Kontakt:
Covjek koji je sa 20 godina,2010 vrijedio 1,5 mil...danas sa 24 vrijedi 500k...mada se tu malo i popravio..prije godinu je vrijedio 300k..
U Ceseni zabija svakih 650 minuta provedenih na terenu..itd,itd
Za svakoga normalnog insana to je propali talenat..
Hvala ti Pape sto si ga "igrao" samo na forumu...

PS. Milan spusta,Cesenu u drugu ligu...
U Ceseni zabija svakih 650 minuta provedenih na terenu..itd,itd
Za svakoga normalnog insana to je propali talenat..
Hvala ti Pape sto si ga "igrao" samo na forumu...
PS. Milan spusta,Cesenu u drugu ligu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, kaskada1922, Micron i 31 gost.