Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Evo zasto Di Maria treba igrati, svakako da ubrza napad vise neko iko od nasih. Ali Rooney je Rooney, igrao je dosta losu utakmicu i ona uradi ovo, maestralan gol, kapa dole majstore!
I odmah zakomplikujemo, J*** ti odbranu. Gol i na dusu Davida svakako ali taman sto smo zabili gol koji je trebao rijesiti utakmicu i unijeti mirnocu mi primamo ovako glup gol.
I odmah zakomplikujemo, J*** ti odbranu. Gol i na dusu Davida svakako ali taman sto smo zabili gol koji je trebao rijesiti utakmicu i unijeti mirnocu mi primamo ovako glup gol.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Vintage Rooney.
Šteta zbog primljenog gola, treba pripazit sad.
Šteta zbog primljenog gola, treba pripazit sad.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakva progiravanja Herrere, izbacuje Matu, Valneciju, zatvara sredinu, definitivno igrac utakmice.
Kakav presing kapitena u 90. minuti, i onda nas novi maestro na asistenciju Juana. Odlicno.
Kakav presing kapitena u 90. minuti, i onda nas novi maestro na asistenciju Juana. Odlicno.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 04 apr 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ma tako je ANDEREEEEEEEEEEEE
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Serija se nastavlja. Rooney generalno slabo igrao prije gola, ali onda odlucuje tekmu sa golcinom i sa onim sto je uradio prije treceg gola. To nam treba. Bravo za Andera isto tako naravno.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
generalno osim Herrere niko ne moze dobiti prolaznu ocjenu
LOŠE al vazna su 3 boda
LOŠE al vazna su 3 boda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Slazem se bas su betvoljno izgledali,opet ono staro dosadno peglanje lopte i vracanje unazad u beskonacnost,al et bitna je pobjeda ta liga prvaka sve blize a onda jos par pojacanja jer nije ovo realno ni blizu da bi se borilo za titulu il nesto da se napravi u ligi prvakaPoliceman je napisao/la:generalno osim Herrere niko ne moze dobiti prolaznu ocjenu
LOŠE al vazna su 3 boda
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gol Villainsa ide Davidu na dušu, iako je bio dobro pokriven, ono je ipak morao skinuti. Inače rutinska pobjeda, prvi gol je prelomio tekmu, gosti igrali bunker, svega 23% posjeda lopte i 2 udarca na gol dovoljno opisuje njihovu nemoć danas. Treba odmah da se okrenemo narednom meču tj derbiju sa komšijama, gdje smo domačioni i moramo to iskoristiti, nadam se da će Smalling biti spreman jer je naš najbolji defanzivac ove sezone i bez njega je odbrana dosta ranjivija.
Plus je što će i Robin i Shaw vjerovatno biti u konkurenciji, mada je LVG pronašao formaciju koja fercera i ne bi je trebalo puno mijenjati, eventualno Angel umjesto Youngam, iako sam mišljenja da bi tu opet trebao startati Ashley jer je dosta bolji u odbrani od Argentinca, a protiv ekipe kao što je City će biti vrlo bitno zaustaviti njihove brze igrače i kontre.
5 pobjeda u nizu

Plus je što će i Robin i Shaw vjerovatno biti u konkurenciji, mada je LVG pronašao formaciju koja fercera i ne bi je trebalo puno mijenjati, eventualno Angel umjesto Youngam, iako sam mišljenja da bi tu opet trebao startati Ashley jer je dosta bolji u odbrani od Argentinca, a protiv ekipe kao što je City će biti vrlo bitno zaustaviti njihove brze igrače i kontre.
5 pobjeda u nizu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme odlično, drugo kilavo, ali generalno ovo puno bolje izgleda nego ranije.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Blind i Mata.Policeman je napisao/la:generalno osim Herrere niko ne moze dobiti prolaznu ocjenu
LOŠE al vazna su 3 boda
s Blindom se mogu sloziti ali Mata moze puno bolje nego ono danas ali nije da mu zamjeramOnlyUnited je napisao/la:Blind i Mata.Policeman je napisao/la:generalno osim Herrere niko ne moze dobiti prolaznu ocjenu
LOŠE al vazna su 3 bodaPrvi pored asistencije imao odlicnih kombinacija, dok se Juan vrhunski otvarao, odvlacio protivnicke igrace, po potrebi ubrzavao ritam, a onda kada je trebalo, smirivao igru. Ovaj put cestitam Gaalu sto je ovog majstora ostavio u igri a ovaj mu se, pored odlicne igre oduzio i asistencijom.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- OnlyUnited
- Kontakt:
De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Mata, Herrera, Fellaini, Young, Rooney
Small je tu, idemoooo.
Subs: Valdes, Rafael, Rojo, McNair, Januzaj, Di Maria, Falcao
Small je tu, idemoooo.
Subs: Valdes, Rafael, Rojo, McNair, Januzaj, Di Maria, Falcao
-
MrParanoic
- Kontakt:
Hajde Utd molim te
Ocekivan sastav iako ostajem pri svom da Di Maria treba pocinjati umjesto Younga, shvatam da je zbog defanzive ali...
Kao sto sam vec rekao, samo nek` ne izgube i ja zadovoljan, ostali bi ispred Citya.
Kao sto sam vec rekao, samo nek` ne izgube i ja zadovoljan, ostali bi ispred Citya.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
MrParanoic
- Kontakt:
Sa Di Mariom ih dokrajcit
Dakle isti sastav kao i u zadnje vrijeme, to je jako bitno. Plus Small je tu
U drugom pol. po potrebi ubaciti Angela. Carrick bi trebao imati možda i kjučnu ulogu da zaustavi Tourea i razbije sredinu uz Fellu i ostale. Ajmoooo!
U drugom pol. po potrebi ubaciti Angela. Carrick bi trebao imati možda i kjučnu ulogu da zaustavi Tourea i razbije sredinu uz Fellu i ostale. Ajmoooo!
''Neka me mrze samo da me se boje''
Navas jeste glup, ali je itekako brz.
Blind mi je tanak u tom segmentu, pogotovo ako ovi krenu u kontru. Šteta što nema Shawa.
Blind mi je tanak u tom segmentu, pogotovo ako ovi krenu u kontru. Šteta što nema Shawa.
Valencia & Milner - Sudar titana 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ubise nas ljudi u ovih 8 minuta, odbrana na nivou nizeligasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.