100% će Velež igrati pošteno protiv Lištice. Valja meni čitati sva silna pljuvanja i uvrede na račun svega i svačega ako sutra ne pobijedimo u Travniku.HordeBL je napisao/la:pitic je napisao/la:Niti sam preveliki opstimista niti preveliki pesimista, al zar stvarno mislite da nakon 4,5 dana od utakmice u Zvorniku ove manekenke mogu doći do igre koju nemamo što se je pokazalo u utakmicama iza nas Borac 3x, Velež, pa ćak i protiv Mladosti koja je primila 4 komada zato samo što je preslaba??? Mi možemo dobiti Travnika radi individualnog kvaliteta pojedinih igrača i trebati će malkice sreće, ali da ćemo ih nadigrati to sigurno nećemo jer se vidi već odavno da to nije to što mi očekujemo na zelenom terenu kada je igra u pitanju. Kada uzmemo u obzir i da nam fali 5 igrača koji su suspendovani i roster nam je slabiji u Travniku nego u Zvorniku jer ti ipak fali 5 igrača. Realno ne očekujem previše u Travniku jer ove balerine ne mogu ostvariti sigurnu pobijedu i biti će tekma patnja i jedni i drugi će maksimalno igrati na rezultata i najbliže je da bude remi jer njihova prednost su: mekani odnos naših igrača na zelenom terenu, domaći teren i velika želja da koje kolo prije kraja sezone osiguraju opstanak, i velika želja da se pobijedi velikan s Haseta, a naša prednost je što će HZ ipak ići u Travnik, individualni kvalitet pojednih igrača i još ne raspršena želja za titulom. I da ne pobijedimo ja lično neću biti toliko razočaran jer sam od početka druge polusezone i kupa vidio koliko relano i trenutno sada mogu ovi igrači, a da dobijemo biti će mi drago kao i vama. Kako god sretno nam i puna podrška upravi posebno Dini, Kusti i Ibraku.
Velez je pokazao protiv malenih da su igrali posteno. Ako budu isto tako posteni i protiv Listice (a ovi igraju lose ko i mi)...mogli bi ih cak i dobiti u najboljem slucaju...ipak mislim da bi mogao to biti jedan X u Vrapcicima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725

Odličan. Mada ne znam što su ga pripremali kad smo već kupili utakmicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Konacno nas dobar teren ceka.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A jedini argument za kupovinu utakmice im je što se tekma igra u Ponedjeljak. Vode se politikom da domaćini i gosti žele da vide rasplet situacije na tabeli prije tekme u Travniku da bi se onda mogli dogovoriti ukoliko tabela domaćinu odgovara prije odigravanja tekme sa FKS. Stara kafanska politika koja izvire iz znamo čijih usta i više išćekuju našu tekmu sutra nego mi.High je napisao/la:
Odličan. Mada ne znam što su ga pripremali kad smo već kupili utakmicu.
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prije tekme:
-Kupili protiv Borca, nemaju para, treba im za vracanje dugova
-Kupili protiv Veleza, Velezu ne trebaju bodovi
-Kupili protiv Drine, jer eto oni stalno kupuju tekme
Poslije tekme:
- DIVOVI SMIJESNI STE, JADNI STE, NE MOZETE NIKOG POBIJEDITI HA HA HA
-Kupili protiv Borca, nemaju para, treba im za vracanje dugova
-Kupili protiv Veleza, Velezu ne trebaju bodovi
-Kupili protiv Drine, jer eto oni stalno kupuju tekme
Poslije tekme:
- DIVOVI SMIJESNI STE, JADNI STE, NE MOZETE NIKOG POBIJEDITI HA HA HA
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
ps. i za ove dusebzrinike, da kupili smo sve utakmice do kraja
Pyro is not a crime !
-
bordobijeli
- Kontakt:
mi moramo poceti pobjedjivati ,ostalo je manje bitnoTHEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
Najjace u teorijama o kupovini je da ni jedna nema smisla.
Ljudi placaju najvece plate igracima za ovu ligu i nisu ih sigurno doveli na platni spisak ako su vec zeljeli kupovati tekme.Nigdje veze.Osim toga,Sarajevo je sutra svakako favorit jer imaju puno jaci igracki kadar koji nije u formi ali je svakako kvalitetniji i sigurno je Sarajevo favorit,a to ce vjerovatno potrvrditi i kladionice.
Ako i sutra ne iskoristite ovaj remi Sirokog,bit ce bas bezveze sitvacija.
Ljudi placaju najvece plate igracima za ovu ligu i nisu ih sigurno doveli na platni spisak ako su vec zeljeli kupovati tekme.Nigdje veze.Osim toga,Sarajevo je sutra svakako favorit jer imaju puno jaci igracki kadar koji nije u formi ali je svakako kvalitetniji i sigurno je Sarajevo favorit,a to ce vjerovatno potrvrditi i kladionice.
Ako i sutra ne iskoristite ovaj remi Sirokog,bit ce bas bezveze sitvacija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Racunica je jasna, ako pobijedimo sve do kraja mi smo prvaci...THEC je napisao/la:Velez ce igrati posteno protiv listice samo u slucaju da im mi obecamo dobre premije, u suprotnom dvica ko kuca
Sve ostalo je nebitno
Sad je pitanje da li ce oni dati sve od sebe da to urade, il ce biti PICHKE pa se pichkarati izmedju sebe oko nekih stvari koje su nama malo poznate
Teško se uzimaju bodovi na Piroti, tako da ce manekeni morati dobro zapeti. Od pocetka sezone, Široki je izgubio samo jednu utakmicu i to upravo na Piroti. Koliko se sjecam i prosle sezone smo bili u slicnoj situaciji, kada smo trebali igrati protiv Travnika.
Uvijek se sjetim gola Varupe iz ofsajda, a potom crveni karton za Dupovca. Onda slijedi gol Velkoskog, Stojceva i na kraju Bilbija za potpuni preokret. Kostur i ekipa je u suštini ostala ista, ali nam fali nešto što smo prošle sezone protiv Travnika imali, a to je timski duh.
Volio bi sutra vidjeti Anđušica na djelu, pa zašto ne i Germaina.
Uvijek se sjetim gola Varupe iz ofsajda, a potom crveni karton za Dupovca. Onda slijedi gol Velkoskog, Stojceva i na kraju Bilbija za potpuni preokret. Kostur i ekipa je u suštini ostala ista, ali nam fali nešto što smo prošle sezone protiv Travnika imali, a to je timski duh.
Volio bi sutra vidjeti Anđušica na djelu, pa zašto ne i Germaina.
Das Ist Walter
Sutra nije dan za egzibicije
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- molotovljev
Priče o kupovini, nedavno Velež pa sada i Travnik, su neosnovane i neko ko ne razumije suštinu te priče,
pomisliće da su to samo kafanske priče, a u stvari to je dio taktike ili u žargonu, stari lopovski fol.
Igrači Veleža, da ne bi u očima javnosti ispali kao korumpirani prevaranti, dali su sve od sebe da bi dematovali
"kafanske priče" o prodaji utakmice Sarajevu... lopovi, iako tada provaljeni ipak su zadovoljno trljali ruke,
jer je rezultat bio u njihovu korist, što znači da im je taktička varka prošla, pa su sada nastavili tamo gdje su stali.
pomisliće da su to samo kafanske priče, a u stvari to je dio taktike ili u žargonu, stari lopovski fol.
Igrači Veleža, da ne bi u očima javnosti ispali kao korumpirani prevaranti, dali su sve od sebe da bi dematovali
"kafanske priče" o prodaji utakmice Sarajevu... lopovi, iako tada provaljeni ipak su zadovoljno trljali ruke,
jer je rezultat bio u njihovu korist, što znači da im je taktička varka prošla, pa su sada nastavili tamo gdje su stali.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
U prevodu; neprijatelji FK Sarajevo, kako nisu u situaciji da finansijski premiraju protivnike bordo kluba,
pokušaće na ovaj lopovski fol "premirati" i tako dodatno motivisati protivnika, sa ciljem da FKS doživi neuspjeh.
pokušaće na ovaj lopovski fol "premirati" i tako dodatno motivisati protivnika, sa ciljem da FKS doživi neuspjeh.
F.K.SARAJEVO
Prica o namjestanju je zapravo trazenje izgovora u slucaju pobjede. Ako dobijemo bice da je namjesteno, ako ne dobijemo bice da nemamo kvalitet i da smo napuhana ekipa. Ljudi koji to pricaju imaju pileci mozak. Nije tajna da imamo love, mozemo kupiti sta hocemo ali tim putem ne idemo, to je svakoj budali jasno..
Samo mi drago citati takve pacijente, pricaju da Benko ima 10 hiljada eura i da Alispahic ima 7-8 milja eura itd. Naravno sto dajemo njima toliku lovu mi i kupujemo utakmice.
Nek se svi kolektivno gone u maminu lijepu.
Samo mi drago citati takve pacijente, pricaju da Benko ima 10 hiljada eura i da Alispahic ima 7-8 milja eura itd. Naravno sto dajemo njima toliku lovu mi i kupujemo utakmice.
Nek se svi kolektivno gone u maminu lijepu.
1946
Ne vjerujem da bi ova velika gospoda iz uprave koje iskreno cijenim sebi dozvolili da se kupuju utakmice. Pa ljudi obraz se ne isplati gubiti pa makar niti radi jedne titule.
Sarajevo je veliki klub i nema potrebe za takvim stvarima ako smo bolji nek pobjedimo ako je Travnik bolji nek pobjedi.
Sarajevo je veliki klub i nema potrebe za takvim stvarima ako smo bolji nek pobjedimo ako je Travnik bolji nek pobjedi.
Svaka cast na postu, slazem se.molotovljev je napisao/la:Priče o kupovini, nedavno Velež pa sada i Travnik, su neosnovane i neko ko ne razumije suštinu te priče,
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
I ne samo ova Uprava da ne bi to sebi dozvolila, nego niti jedna do sada garnitura ljudi u Upravi nije se bavila
tim nezakonitim stvarima. Dokaz tome je i broj osvojenih titula u ovih 20 godina.
Sjetiće se sigurno stariji navijači da smo mi navijači uvijek bili protiv toga, pa smo čak nekoliko puta
izviždali sudijsku trojku na Koševu ako bi primjetili da je protivnik očigledno oštećen ili ako baš ono ofirno
navlači u našu korist. Čist obraz 100 %
Imamo para i u tom smislu možemo šta hoćemo, ali ne želimo. Samo pošteno pa šta bude...
tim nezakonitim stvarima. Dokaz tome je i broj osvojenih titula u ovih 20 godina.
Sjetiće se sigurno stariji navijači da smo mi navijači uvijek bili protiv toga, pa smo čak nekoliko puta
izviždali sudijsku trojku na Koševu ako bi primjetili da je protivnik očigledno oštećen ili ako baš ono ofirno
navlači u našu korist. Čist obraz 100 %
Imamo para i u tom smislu možemo šta hoćemo, ali ne želimo. Samo pošteno pa šta bude...
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, OnoNa, Raha373, Rule_hz i 43 gosta.