Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

Pivopija
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 19:33

Juventinisimo je napisao/la:Covjek koji je sa 20 godina,2010 vrijedio 1,5 mil...danas sa 24 vrijedi 500k...mada se tu malo i popravio..prije godinu je vrijedio 300k.. :?
U Ceseni zabija svakih 650 minuta provedenih na terenu..itd,itd

Za svakoga normalnog insana to je propali talenat..

Hvala ti Pape sto si ga "igrao" samo na forumu... :thumbup: :mrgreen:

PS. Milan spusta,Cesenu u drugu ligu... :mrgreen:
Vranjes je sa 21 vrijedio 1,5 mil, a danas sa 25 vrijedi 700k. Inace pola sezone igra, a drugi dio sezone je bez kluba i tako godinama.

Za svakoga normalnog insana to je propali talenat..

Hvala ti Pape sto si gurao igraca bez kluba.

P.S: Ogi je odveo Alaniu u drugu ligu, odveo je i Elazigspor, nadam se da nece i Gaziantepspor.

:wave: :wave: :wave:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 apr 2015, 19:50

Pa eto vidis razliku i sam...Vranjes bez kluba vrijedi vise nego Djuric sa klubom... :urnebes:

Fino sam vam rekao...sve one koje ste prizavali ce vam dohakati... ;) :urnebes:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 apr 2015, 19:54

Juventinisimo je napisao/la:Pa eto vidis razliku i sam...Vranjes bez kluba vrijedi vise nego Djuric sa klubom... :urnebes:

:urnebes:
:lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 20:04

Juventinisimo je napisao/la:Pa eto vidis razliku i sam...Vranjes bez kluba vrijedi vise nego Djuric sa klubom... :urnebes:

Fino sam vam rekao...sve one koje ste prizavali ce vam dohakati... ;) :urnebes:
A Avdija vrijedi vise nego njih dvojica zajedno. :lol: :lol: :lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 apr 2015, 20:24

Avdo gigant...Vranjes mu moze nosati vodu pored terena i peskirom ga brisati kad se ovaj oznoji..Djuric jedino za vrijeme godisnjih odmora,kad se Avdo vrati u rodni zavicaj,da mu sljivik pobere..'ta ce oni gigantu Avdi.. :mrgreen:

Ako ne znate sta je dobro,znate sta je Mercedes u Hercegovini.... :urnebes:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 12 apr 2015, 20:29

Avdija trebao preći u Midlzbro ali zapravo je riječ o Arsenalu, nudili 30m a Hajduk će pristati samo na 40, čeka se da prodaju Wengera pa će kupiti Avdiju...
Osim ako prije ne završi u Interu ili Bayernu :)

Priča se da ima prazno mjesto u Bayeru
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 20:35

SGD53 je napisao/la:Avdija trebao preći u Midlzbro ali zapravo je riječ o Arsenalu, nudili 30m a Hajduk će pristati samo na 40, čeka se da prodaju Wengera pa će kupiti Avdiju...
Osim ako prije ne završi u Interu ili Bayernu :)

Priča se da ima prazno mjesto u Bayeru
Ova opcija sa Arsenalom je vrlo moguca, jer prodajom Wengera ce se skupiti novac za kupovinu Avdije a i otvoriti mjesto za Safeta.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 apr 2015, 20:39

Bayernu bi dosao k'o kec na desetku,umjesto Robbena...Pep place za njim...samo Avdo ima karatker...nece iz Hajduka dok ne ostoji titulu...znaci nikada... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2015, 20:40

Da se covjek upisa od smijeha. :problem:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2015, 20:41

Juventinisimo je napisao/la:Pa eto vidis razliku i sam...Vranjes bez kluba vrijedi vise nego Djuric sa klubom...
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 apr 2015, 20:41

[youtube][/youtube]

Pozdrav za pojedince koji dokazuju teoriju Balije kao najvece rak rane naseg drustva..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 apr 2015, 20:59

Vidi Interiste...sta zelis reci?? da mocnom Interu Djuric nije mogao da zabije???... :lol: ..sada vam Djuric kriv sto ne mozete osvojiti 50 bodova u prvenstvu...kad nam savez isplati sve dugove,kupicemo Djurica... :mrgreen:

Balijice...meni bilo dobro u Jugoslaviji...ni toga se ne stidim reci... ;)

JUVE vs AC Cesena 15 12 1 54:28
JUVE vs Inter 78 45 48 246:205

haj zdra'o :salut:

PS.haj ti na kladionicu...javi ako sta dobijes..ja vazda odigram protiv Intera...fini para sam zadnjih godina naslagao... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 apr 2015, 21:03

Juventinisimo je napisao/la:Vidi Interiste...sta zelis reci?? da mocnom Interu Djuric nije mogao da zabije???... :lol: ..sada vam Djuric kriv sto ne mozete osvojiti 50 bodova u prvenstvu...kad nam savez isplati sve dugove,kupicemo Djurica... :mrgreen:

Balijice...meni bilo dobro u Jugoslaviji...ni toga se ne stidim reci... ;)

JUVE vs AC Cesena 15 12 1 54:28
JUVE vs Inter 78 45 48 246:205

haj zdra'o :salut:

PS.haj ti na kladionicu...javi ako sta dobijes..ja vazda odigram protiv Intera...fini para sam zadnjih godina naslagao... :mrgreen:
Tema je Milan Djuric i tvoje jadno pisanje protiv covjeka koji je nesto postigao u zivotu za razliku od tebe i tebi slicnih ne znam kakve veze ima moj klub sa reprezentacijom BIH ili kakve veze kladionica ima sa ovom temom.. Nastavi da ismijavas covjeka vidim dobro ti to ide.. sve bi dao samo da ne djelim drzavu sa vako jadnim ljudima

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 apr 2015, 21:12

Cudno, zar ne :?
Kako samo ovom ublehaskom bloku sada smeta ismijavanje njihovih ljubimaca koje su prozivali mjesecima..a nije im smetalo pljuvanje,vrijedjanje,ponizavanje,ismijavanje, do prije nekoliko mjeseci kad su na repertoaru bili drugi ljudi..od svih njih ponajvise Pape..okrece se kolo srece..sada imajte sabura,nagli trzaji vas mogu odvestio na aparate :mrgreen:

Da se covjek :hmmmmm: ...i evo ja :hmmmmm: ...priznajem,vise vas je,ja sam lud... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 21:24

Juventinisimo je napisao/la:Cudno, zar ne :?
Kako samo ovom ublehaskom bloku sada smeta ismijavanje njihovih ljubimaca koje su prozivali mjesecima..a nije im smetalo pljuvanje,vrijedjanje,ponizavanje,ismijavanje, do prije nekoliko mjeseci kad su na repertoaru bili drugi ljudi..od svih njih ponajvise Pape..okrece se kolo srece..sada imajte sabura,nagli trzaji vas mogu odvestio na aparate :mrgreen:

Da se covjek :hmmmmm: ...i evo ja :hmmmmm: ...priznajem,vise vas je,ja sam lud... :mrgreen:
Kod Safeta smo se ismijavali igracima bez kluba, raznim drugoligasima, igracima iz hrvatske lige, rodjacima i igracima iz bratove agencije, a kod Mese se ismijavamo standardnim igracem talijanske lige. Bravo Mesa. ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 apr 2015, 21:31

Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pozdrav za pojedince koji dokazuju teoriju Balije kao najvece rak rane naseg drustva..
pa?
naci jedan gol protiv buffona i odma zasluzuje poziv?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 apr 2015, 21:36

Pivopija je napisao/la:

Kod Safeta smo se ismijavali igracima bez kluba, raznim drugoligasima, igracima iz hrvatske lige, rodjacima i igracima iz bratove agencije, a kod Mese se ismijavamo standardnim igracem talijanske lige. Bravo Mesa. ;)
Eto sad ispada da je samo kod Safeta bilo takvih igraca, prije njega svi igraci su bili iz liga petice. Ma smijesno. Kada poredimo sa prijasnjim selekotrima, Susic je vjerovatno zvao najmanje padobranaca. Kod Sliskovica, Cire i ostalih je znalo svakakvih igraca biti na spiskovima, da ne nabrajam sad... Odjednom nekakav Vidic iz Zrinjskog u startnoj postavi protiv Spanije na Mestalli, pa Halilovic iz Varteksa ulazi u drugom poluvremenu, ili nekakav Jakirevic protiv Srbije na Marakani...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 apr 2015, 21:37

Nerminovic je napisao/la:
Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]

pa?
naci jedan gol protiv buffona i odma zasluzuje poziv?
Standardan je u klubu koji igra Seriu A trenutno boljeg a mladjeg napadaca koji je kalibar za A reprezentaciju nemamo

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 apr 2015, 21:45

calcio je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

Eto sad ispada da je samo kod Safeta bilo takvih igraca, prije njega svi igraci su bili iz liga petice. Ma smijesno. Kada poredimo sa prijasnjim selekotrima, Susic je vjerovatno zvao najmanje padobranaca. Kod Sliskovica, Cire i ostalih je znalo svakakvih igraca biti na spiskovima, da ne nabrajam sad... Odjednom nekakav Vidic iz Zrinjskog u startnoj postavi protiv Spanije na Mestalli, pa Halilovic iz Varteksa ulazi u drugom poluvremenu, ili nekakav Jakirevic protiv Srbije na Marakani...
Ali jedino su kod Susica padobranci igrali dok su igraci iz liga petice sjedili na klupi ili nisu uopste dobijali pozive.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 12 apr 2015, 21:50

Pa da se makar padobranci prodase negdje, pa da čovjek i halali onaj sramotni poraz od Kipra.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, Burberry46, CAGarfia, dzemil, FerdinandF, GG3, Google Adsense [Bot], LondonBlues, Pensioner26, UtdBiH21, Zglavkar, zikerrz21 i 86 gostiju.