Evo gledam i ne vjerujem, kakva liga braco sta je ovo, ja sam imao reims 2+harisbokii je napisao/la:Komplet francuska jedan ili oba ne dajurob do bagro je napisao/la:Komplet urugvajska liga oba daju.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo gledam i ne vjerujem, kakva liga braco sta je ovo, ja sam imao reims 2+harisbokii je napisao/la:Komplet francuska jedan ili oba ne dajurob do bagro je napisao/la:Komplet urugvajska liga oba daju.![]()
![]()
![]()
![]()
A ja cekam Bordo ps1rob do bagro je napisao/la:Evo gledam i ne vjerujem, kakva liga braco sta je ovo, ja sam imao reims 2+harisbokii je napisao/la:Komplet francuska jedan ili oba ne dajurob do bagro je napisao/la:Komplet urugvajska liga oba daju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bice ovo veceras odg... nadam seharisbokii je napisao/la:Komplet francuska jedan ili oba ne dajurob do bagro je napisao/la:Komplet urugvajska liga oba daju.![]()
![]()
![]()
![]()
ide sad i završava 1-1mirza_it je napisao/la:Hajmo Marseille golllllll
Nadam sezgmiky je napisao/la:ide sad i završava 1-1mirza_it je napisao/la:Hajmo Marseille golllllll
toga je mene najvise i strah danas nigdje nije bilo vise od 1 golCitizen-X je napisao/la:bogumi sudeci po prethodnim mecevima sve vuce na to da ce "regularno" biti 1:0![]()
Pa, gdje ces to yebote...Edin.- je napisao/la:@Consigliere
ispratio sam tvoja dva para i dodao Milan daje go, koef.2
ali kad sad pogledah ove dvije ekipe 3 crvena imaju pa sta je ovo ljudi moji
Consigliere je napisao/la:Pa, gdje ces to yebote...Edin.- je napisao/la:@Consigliere
ispratio sam tvoja dva para i dodao Milan daje go, koef.2
ali kad sad pogledah ove dvije ekipe 3 crvena imaju pa sta je ovo ljudi moji![]()
Marseille je vec dva puta pogodio stativu, ali za njih ima neke nade, ali ovamo u Argentini je ludnica... Niko nije normalan na terenu, 4 crvena vec... Sumnjam u prolaz.
zar ne vidite da je red na Xmirza_it je napisao/la:toga je mene najvise i strah danas nigdje nije bilo vise od 1 golCitizen-X je napisao/la:bogumi sudeci po prethodnim mecevima sve vuce na to da ce "regularno" biti 1:0![]()
mozes da se tjesis da ces proci samo ako je zadnji par namjerio da obori sve koji su igrali under 2 gola za vecernju tekmu.....mirza_it je napisao/la:toga je mene najvise i strah danas nigdje nije bilo vise od 1 golCitizen-X je napisao/la:bogumi sudeci po prethodnim mecevima sve vuce na to da ce "regularno" biti 1:0![]()
mirza_it je napisao/la:Hajmo Marseille golllllll
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.