Kako su brze klade ili sam ja spor
Mozgov 11,5 više
Bogdanovic 11,5 više
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
cordoba-elche sudi Bikandi,lik je tezak ko crna zemlja na kartonimacorleone87 je napisao/la:21:00 Cordoba - Elche
vise zutih kartona -5.5+ @1.85
crveni karton DA @2.90
penal DA @3.20
20:45 AC Milan - Sampdoria
manje zutih -5.5+ @2
Cestitam samom sebiPasha_car_aga je napisao/la:Idemo jedan za danas ovako:
UTD - City 1
Lazio - Empoli 1
Rapid - Salzburg odg3+
Koln - Hoffenheim odg3+
Kvota: 18
Na cenkija pa vidjet cemo kud je!
Pozdrav
corleone87 je napisao/la:21:00 Cordoba - Elche
crveni karton DA @2.90
penal DA @3.20
manje zutih -5.5+ @2
Zuti ko da su mu od betona ali uspjede nekako crveni izvucizlatniljiljan je napisao/la:cordoba-elche sudi Bikandi,lik je tezak ko crna zemlja na kartonimacorleone87 je napisao/la:21:00 Cordoba - Elche
crveni karton DA @2.90
penal DA @3.20
manje zutih -5.5+ @2
munjevito obaranje kvote na washington od strane premiera,sad je "samo" 1,30adis30 je napisao/la:Jeff Teague, Kyle Korver, DeMarre Carroll, Paul Millsap (shoulder) and Al Horford will all be rested vs. the Wizards on Sunday.
Edin.- je napisao/la:Na maxbetu uopste nema kvotu za njih, nemoguce odigrat par cc
tako i bi, oba seta u TB, drago mi je da je Sock uzeo tourzgmiky je napisao/la:nisam znalac ali kao aktivni član foruma imam pravo na mišljenje a ono je po svim zakonima matematike i fizike over gemova, mislim da idu barem jedan set u TB i moguće da to bude u prvomsubcoccinela je napisao/la:kakvo je misljenje teniskih znalaca o mecu Sock-Querrey
over 22.5 1.80
over 10.5 1.set 2.70
evo brzi krenulo te valjda sad pročepigonzales je napisao/la:Moje mišljenje je da je Sock bliži pobjedi, ali kako me ide u zadnje vrijeme najbolje je da zanemarite moj post.
Po cemu je tebi Sarajevo zicer dana sviju ti?Velahalve je napisao/la:Sarajevo 2 P.P. 1,90 16:30
Valencija kp1 20:30
Liverpool kp1 21:00
Valencija i Liverpool samo zbog ispunjavanja uslova, zicer dana trpajte!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.