Pjanica sto dalje od Barce , nemam nista protiv njega , najdrazi mi je nas igrac i zaista je zvijer od igraca kad ga ide , al problem je kad ga ne ide , apsolutno uzasan , ajd da trci da nadoknadi sto ga dribling i dodavanja ne idu , ali je lijen i za toga , stvarno ga ne zelim u Barci .
Ja jos uvijek stojim iza misljenja da bi nam bolje bilo dovesti nekog centralnog veznjaka koji ce uvijek pretrcati 10-12km i biti solidan u oba pravca ( Kondogbia/Bender) i nekog veznjaka poput De Bruynea , Andersona iz Lazia .
Gledam Lazio neki dan , pa Anderson je zvijer , covjek uzme loptu , povuce , predje 2-3 igraca , direktan , drito na igrace u punom trku sa loptom , defanzivno je malo lijen ali opet tu imas Busquetsa/Mascherana i tog Bendera il Kondogbiu .
Ako dovedemo profinjenog veznjaka poput Pjanica i ostanemo sa Luchom i taktikom koja se fura dan danas imali bi situaciju Inieste , veznjaka koji ne nudi prema naprijed nista , a defanzivno je limitiran u svakom smislu .
Sto se tice same utakmice protiv Seville , na 2:0 je Suarez morao zabiti onu priliku , jednostanvo morao .
Kasnije su Rakitic i Iniesta izgubili sredinu terena skroz , nisu mogli trcati , pa Banega je par puta prosao kraj njih kao da ih nema , Vidala da ne spominjem , frajer povuce loptu 50m citav vezni red nam pretrci u 10m .
Lucho je vidio da se utakmica lomi i da treba nesto mijenjati , i ono sto kaze htio uvesti Xavija da smiri loptu , to moze proci protiv Almerie , Elchea i slicnih ekipa , ali protiv Seville , onako fizicki spremne i jednostavno kvalitetne ekipe se ne moze raditi , Xavi moze odigrati 20 dodavanja u napadu , zadrzati loptu , ali Sevilla nije levatska ekipa da ce loptu izgubiti 2s nakon sto je oduzmu .
Xavi vec 5godina ne moze da trci za igracem da mu oduzme loptu , zasto bi ubacio njega i to umjesto Neymara , glavnu opasnost na toj utakmici , glavnu opasnost u kontra napadu citavu sezonu , tu me Lucho razocarao , istog trenutka kad je to uradio ja sam znao da smo najebali .
Trebao je izvaditi Iniestu ubaciti Mascherana , Xavija ubacis umjesto Rakitica koji je vidno ispuhao i kasnije ako treba vadis Suareza , ne Neymara , Suareza Lucho dragi i ubacis mozda Pedra ili Rafinhu ovisno o rezultatu u tom trenutku .
Busquets koji je odlicno igrao citavu tekmu , imao par onih driblinga boli glava , oduzeo par lopti fino , jednsotavno ga gurnes u Xavi ulogu da ti cuva loptu , Mascherano sam trci ko Iniesta i Xavija zajedno i puno vise posla defanzivno odradi od njih dvojice . Znaci nema sanse da bi nam Sevilla dala 2 gola , a da je Neymar ostao na terenu vrlo vjerovatno bi mi njima jos 1 utrpali .
Ja koji sam branio Lucha i govorio da je dosta zasluzan za igru i rezultate Barce sad mogu reci da je samo on kriv za ovaj gubitak bodova poslije 2-0 , Suarez jest promasio 2 zicera , Bravo jest primio glup gol , ali da je Lucho odmah reagirao na zamjene Seville sa dobrom zamjenom ( Mascherano umjesto Inieste ili Rakitica ) do drugog gola ne bi doslo , stovise , siguran sam da bi im dali jos 1 .
Sto se tice Neymara i reakcije , ja mu nista ne zamjeram , ja bi isto ovako reagirao , covjek ga izbaci svaku tekmu , nebitno kako igra , nebitno tko je protivnik , Neymar je zvijezda i kao takav bi morao imati malo vise respekta kod Lucha , ne samo sto je zvijezda , nego sto je on glavna opasnost u kontra napadu , pa covjek uzme lopte nanize 3-4 igraca , dupli pas odigra sa Suarezom ili Messijem , pa sam Neymar je vidio da ga ide , da je njegov dan i Lucho ga izvede , tko kaze da ne bi tako reagirao laze , Neymarova reakcija je opravdana , problem veci nikakav nije napravljen osim ako mu poslije tekme nesto Neymar nije rekao .
Sad nek se momci odmore , saberu i odu u Paris i donesu nam 3 boda , PSG je bez par najboljih igraca , mi smo kompletni , mora se pobjediti i osigurati sto mirniji revans .